MMA-promotoren John Schulz er stolt over sin matchmaking

MMA-promotoren John Schulz er stolt over sin matchmaking

File PhotoMMA-promotor John Schulz har samlet nogle af de bedste krigere i området for Extreme Cage Combat 8.0, som finder sted fredag ​​på Prime Event Center i Bay City.

BAY CITY John Schulz er ind i politikken i blandet kampsport verden.

Med Extreme Cage Combat 8.0 finder sted fredag ​​på Prime Event Center i Bay City, mener Schulz matchmaker og promotor for arrangementet, at han netop har gjort det.

gange går du til en begivenhed som denne og ser en rigtig god kamp mod en mindre erfaren fyr, og det er et blowout, sagde Schulz. har en samling af nogle af de mest jævnt matchede krigere fra den lokale scene. Begivenheder har fundet sted på Prime Event Center i de sidste tre år, normalt omkring en gang hver fjerde måned. Men Schulz planlægger nu at være vært for et show hver sjette uge, og han mener, at noget Bay City vil omfavne.

City er en blå kraveby, der har en stærk boksestamme, sagde Schulz. har altid været en energi om mængden, der er svært at finde på andre steder. hjælp fra fellow matchmaker og promotor Steve Coppler og endorser Art Dore, forventer Schulz en sælgermængde fredag ​​på premierministeren.

har været et ton af billetter forud solgt, sagde han. havde nogle store shows i fortiden, men den ene bliver den bedste endnu. er især begejstret for 205 pund titlen mellem to af Bay City egen, Chris Buck og Deland Davis.

kæmpede en gang før, og det var en af ​​de bedre amatørkampe jeg nogensinde har set, sagde Schulz. er to virkelig hårde fyre, der går tå til tå. Buck nådede i første runde, kunne Buck gå sejr i den første showdown. Davis gik i ambulance på grund af dehydrering. Schulz sagde, at det taler til sportens konkurrencemæssige karakter.

gutter vil vinde, sagde han. sætte en masse arbejde, der fører op til kampen og ønsker at komme ud på toppen. Extreme Cage Combat titlerne planlagt Moncler Outlet Online inkluderer Adam Rocha vs Rob Steiner på 135, Andy Grezeszak vs Charles Burch på 145, Jimmy Woodrow vs Ricky Middlebrook på 170 og Bill Fent vs Tyler Challenger på 185.

Af de 20 kampe, der er planlagt til fredag, uddanner Schulz ca. 10 af krigerne. Ligegyldigt resultatet, han vil bare se god konkurrence.

du får fyre, der træner hårdt, de skal kæmpe hårdt, sagde Schulz. gøre matchups så tæt som muligt. for en MMA kamp er ikke noget, der kan gøres på kort tid. Schulz sagde, at det ikke er ualmindeligt, at krigere forsøger at overtale ham til at lade dem kæmpe efter kun kort tid med konditionering. Men hvis Schulz havde sin vej, ville det tage omkring to år for en ny fighter at komme ind i sporten.

virkelig tro folk bør træne et år og derefter vente et år før deres første kamp, ​​sagde han. meget svært at få folk til at trene, fordi folk synes det lettere end det er. Schulz har nogle deltagere Moncler Outlet ud af New Body, der vil opleve den faktiske konkurrence for første gang fredag ​​aften, sagde Schulz, at de alle er fysisk klar.

har MMA træning fem dage om ugen, der dækker ting som grappling og slående, sagde han. prøv ikke at blive for forskelligartet. Arrangementet viser arbejdet hos lokale beklædningsfirmaer på displayet samt udførelsen af ​​lokale bands.

ønsker at drive en professionel begivenhed på en amatørbegivenhed, sagde han. vi gør vores arbejde, det vil være sjovt for fansen. kan købes hos New Body Health and Fitness, placeret på 107 N. Henry Street i Bay City, og hos Hooters i Bay City for $ 20. Billetter ved døren er $ 25.