MMA rejsen af ​​Marina Shafir

MMA rejsen af ​​Marina Shafir

Siddende stille langs ringforkleet i baggrunden af ​​et travlt gym, er Marina Shafir nærmet sig for en autograf.

Shafir lykkeligt forpligter og fortsætter med at forklare hendes underskrift på tværs af et kampsportsbælte og underskrive sin allerførste autograf i processen. Det var bestemt ikke hendes sidste.

Det var i marts. Siden da har Shafir lager og status i verden af ​​kvinder blandet kampsport kun steget trods det faktum, at hun stadig skal gøre sin professionelle debut.

På et indledende møde kommer Shafir ud som relativt genert, men det holder ikke længe. På mange måder er det et træk emblematisk af hendes karriere hidtil, da hun begynder at lave lidt støj.

Senere i marts afmonterede Shafir en anden amatør modstander til at forbedre til 3 0. Hun var derefter en del af en tæt ven, træningspartner og rummænd Ronda Rousey coaching personale på Ultimate Fighter og på vej til sin fjerde amatørkamp fredag ​​aften interviews, historier og hendes generelle anerkendelse er steget og har gjort hende til en stjerne i stigende grad.

Faktisk er Marina Shafir MMA-rejsen godt i gang.

bliver bedre hver dag, eksponentielt, siger Shafir. Jeg har ingen tanker om at bremse ned. da hun griber kaffe på en sen mandag morgen i Glendale Fighting Club. Hendes dag, selv om det for længe siden startede, er ikke tæt på at indpakke som sin træningslejr for hendes Ultimate Fighting Championship, er kvindernes bantamvægt-titelforsvar mod arch nemesis Miesha Tate den 28. december i fuld gang.

Men når man bliver spurgt om at opfylde Marina Shafir og deres efterfølgende venskab, er Rousey ansigt buet af et ægte og vidtrækkende smil.

Rejser i samme judo cirkler, da de var før ungdoms Billige Moncler DunJakke og teenagere, fortæller Shafir en historie, mens Rousey fortæller en lidt anderledes.

For et årti var jeg 12 eller 13, den 25-årige Shafir siger om deres første møde. var en lille punk; Jeg kunne lide hende. Hun var ingen mening for mig.

kommer over og pokes mig, siger Rousey. hun fortæller mig og lytter til Rage.

Det var ikke en levende kylling, tænk på dig, bare en brændt middag, som de to polerede af før, ofrede kyllingeben til judo guderne, Shafir griner.

Skudet rystede var Rousey, der viste en side til Shafir, der bogstaveligt og billedligt ikke havde set nogen. Umiddelbart dit gennemsnitlige udgangspunkt for et venskab, men alligevel udbruddet af et forhold, der har udholdt i mere end et årti, over hele kloden, gennem at leve i forskellige ender af landet og gennem fremkomsten af ​​Rousey bliver en kvindelig pioner i blandet kamp kunst og en megastjerne med magasinomslag og roller i store filmbilleder.

dø for hinanden, siger Rousey med fuldstændig oprigtighed. blevet testet vi havde vores kampe og vores blow ups. Ligegyldigt Moncler Outlet Online hvor sur vi nogensinde har mod hinanden, vi er altid der for hinanden.

rigtig med hinanden. Vi har ikke sukker frakke det. Hun fortæller mig, om jeg er bitchy. Hun er ingen mand til nogen.

var altid udenfor, jeg var en tomboy, siger Shafir, en indfødt i Moldova, der flyttede til New York da hun var 5. Da solen kom op, var jeg udenfor at spille. Så snart solen gik ned, var jeg stadig udenfor at spille.

Bare stop, siger Shafir. var ingen grund til at gøre det længere.

vidste virkelig om MMA, indtil jeg var 18 eller 19, og jeg gik til en restaurant, og de spillede [kampene], minder Shafir om. tog ikke for meget interesse i dem. Når jeg begyndte at gå til jiu jitsu, begyndte jeg at tage mere interesse.

Jeg vidste det, jeg havde min første amatørkamp og jeg blev forelsket i det, fortæller Shafir.

I mellemtiden var Rousey begyndt at revolutionere MMA-verdenen, da hun besejrede Tate i netop sin femte professionelle kamp i marts 2012 for at tage Strikeforce-kvindernes titel. Det var en kamp, ​​der stort set blev krediteret i UFC præsident Dana White beslutning om at bringe kvinderne 135 pund division i UFC ottekant.

var faktisk den, der opfordrede mig til at kæmpe, siger Shafir om Rousey. kaldte Ronda og fortalte hende om min kamp. Jeg har aldrig følt, at hun er så amped for mig.

begge havde noget vi var meget lidenskabelige om igen. Det var sejt, vi havde noget, vi kunne være lidenskabelige om sammen som bedste venner. Hun tjente en anden første runde armbar indsendelse i november 2012 i hendes hjemstat New York.

der var bare mere, der viste sig for mig selv, siger Shafir. var min egen rejse, som jeg ønskede at tage.

Hun gik ud til Californien, hvor hun nu bor hos Rousey i Venedig og ofte træner sammen med hende.

fortalte mig meget om hende, siger træner Edmond Tarverdyan fra Glendale Fighting Club, hvor Shafir nu træner sammen med andre Southern California-lokaliteter. fortalte hende, at en stor beslutning. Jeg elskede virkelig, at Ronda gjorde det.

Og så er hendes nuværende amatørrekord på 3 0 med tre første runde armbjælkeindlæg efter i alt 3 minutter 36 sekunder af kombineret tid i buret.

meget stærk fysisk, siger Tarverdyan. er nødt til at lære at bruge hendes styrker. At hvad jeg vil have hende at lære er, hvem hun er.