MN HS ​​State Wrestling kvartfinale fredag

MN HS ​​State Wrestling kvartfinale fredag

Tale til tekst til MN HS ​​State Wrestling kvartfinale (fredag)

Nedenfor er den lukkede billedtekst, der er knyttet til denne video. Da dette bruger automatiseret tale til tekst stavning og grammatik er muligvis ikke korrekt.

aj på wrestling pkg 1 aj på wrestling pkg 2 aj standup: god aften fra et nu stille xcel energi center i saint paul, staten mødes naturligvis startet i går aftes, da kasson mantorville vandt deres tredje straight team titel, i aften vi fremhæver individer, begyndende med kvartfinale runde. aj på wrestling pkg 3 aj: og lad os sparke det med disse k m komets. han vinder senere med en pin. aj: han vil blive forenet i de dobbelte semifinaler. af en anden freshman fra byron. dens maxwell peterson. hævder sin plads med et 19 4 tech fald. aj: jared johnson ved, at dette er hans sidste skud på staten. ser godt ud indtil nu. han er i semis med en stor sejr 4zip på 113. aj: tilbage til bjørnen fra byron. en anden peterson Dette er mitchel, der kører modstanderen til måtten til to og vinder med en 10 2 major aj: ved 138. Efternavnet berge synes altid at ekko fra mængden på staten. Bennett går til semifinalerne. Denne udtagsnøgler en 4 1 sejr. aj: dustin dittrich of pem er en semifinalist på 182. det er også patrick kennedy of k m. hvor ubehageligt er det ankelvalg. Kennedy dominerer igen 22 7 tech falder aj på wrestling pkg 5 patrick: Jeg kigger bare på hver runde som en anden chance for at pålægge min vilje på en anden, gå ud og kæmp så hårdt som jeg kan, så længe jeg kæmper så hårdt som muligt, det er det, jeg skal bare gå ud og lægge en kamp. lowerthird2line: klasse aaa quarterfinals st. paul, mn aj: albert lea s jake johnrsud leder vores lokale fyre på måtten i den tredobbelte kvartfinale. dette er taknemmelighed forsegler sin skæbne. ind i semis. med en 4 3 sejr. aj på wrestling pkg 6 jake: det er en god følelse af mange års hårdt arbejde at betale sig, en af ​​mine mål i begyndelsen af ​​sæsonen Moncler Outlet Online var at være en statsplads vinder og stats semifinaler jeg har det låst, det er en stor følelse. aj på wrestling pkg 7 aj: han vil blive tilsluttet i triple en semifinaler af holdkammerat brody nielsen på 152 pounds. Brody er lidt blodig i denne kamp. men han vurderer også de vigtige punkter. 4 til nul. aj: to kampe i dag for zach glazier på 170 pounds. og lad mig fortælle dig det her. zach dominerer. 38 point i de to kampe. i aften er det et 19 4 tech fald. aj på wrestling pkg 8 zach: Målet er ikke bare at gå ud og vinde, at dominere, og gør det i min kamp hovedsagelig, tage gutterne ned, lad dem op, de bliver trætte af det aj ved wrestling pkg 9 aj: hvad med lidt drama for at starte single-kvartfinalen. seth goetzinger af chatfield. ned en. under ti at gå. dette tager ned. sender ham til semifinalerne. aj: jackson hale af gmlos er i fuld kontrol under hans kamp på 120 pounds. denne flugt. nøgler en 4 til 1 sejr. aj på wrestling pkg 10 jackson: Moncler Outlet Jeg skal bare gå ind i de næste par kampe, næste kamp og tænke jeg skal vinde hver eneste gang, hver gang jeg kommer til at få den første nedtagning, vil jeg vinde aj på wrestling pkg 11 aj: jake mandt for chatfield er ubesejret. og rangeret nummer et på 145 pund. Heres hvorfor. rullende ind i semifinalerne med en 7 2 sejr. han vinder i aften. med en stor beslutning 12 4. aj: og vores sidste stop af natten. er en tæt en. ved 195 pund. jacob bennett af z m slår morgen moreno af westfield. med denne flugt. i 6. periode. aj: det vil gøre det fra saint paul. Jeg ved, vi har et stort basketballkamp på tryk i aften. whitney jeg kan ikke vente med at se højdepunkterne. austin