Mo Brooks havde for meget at overvinde ved at miste senatbudet

Mo Brooks havde for meget at overvinde ved at miste senatbudet

HUNTSVILLE, Ala. Senatet primære følger en kampagne, der måtte kæmpe for både Billige Moncler Sale for meget og ikke nok. Sen. Luther Strange og hans allierede. Og Brooks fik ikke tilstrækkelig støtte i Nord Alabama eller udviklede tilstrækkelig navnegenkendelse over hele landet for at overvinde angrebene. Senatssæde. Mærkelig og tidligere Alabama Chief Justice Roy Moore møder hinanden i en runde 26. september.

I bemærkninger til tilhængere tirsdag aften i Huntsville erkendte Brooks floden af ​​angrebsannoncer:

‘Da jeg kom ind i dette løb, havde Moncler DunJakke jeg mange mennesker, der opfordrede mig til at komme ind,’ sagde Brooks. ‘Jeg tror, ​​jeg vidste bedre end de gjorde, hvad det ville medføre. Men når du træffer en beslutning om at hoppe ind i et løb mod magtfulde fjender, der ikke lader ærlighed eller ære stå i vejen for deres søgen forvictory, godt , du ved hvad der kommer til dig.

‘Selvom jeg i dette tilfælde var lidt overrasket over den ekstremitet, som de gik i. Jeg vil bare fjerne nogle af de falske udsagn. Nancy Pelosi og jeg er ikke bedste venner. Det var et af angrebsannoncerne, og hvis du Tag ikke mit ord til det, spørg Nancy Pelosi. Jeg støtter ikke den islamiske stat, det var en anden angrebsannonce. Og jeg støtter den amerikanske militær.

‘Og listen går bare videre og videre med den slags bedrageri, som ufortællet i så mange dele af delstaten Alabama, men som heldigvis blev forsvarligt afvist i det femte kongresdistrikt blandt de mennesker, der kender mig bedst.’

Mærkelig brugt $ 2 millioner og modtog mindst $ 1 million i støtte fra Senat Leadership Fund, en PAC ledet af Senate Majority Leader Mitch McConnell. Fra begyndelsen arbejdede Brooks for at pege på den støtte som værende et produkt af ‘Washington Swamp Critters’, der modsatte reel reform og præsident Trumps dagsorden.

Angrebsannoncerne kan have overrasket indbyggerne i Alabama, der kender Brooks ‘fulde overvældende konservative synspunkter. Sammen med at kalde ham for liberal for Alabama, søgte også annoncerne at køre en kil mellem Brooks og Trump, og påpegede Brooks støttet Trumps primære modstander, senator Ted Cruz.

Og Trump, omkring en uge før valget, godkendte Mærkeligt. Han lavede også et indspillet opkald til den mærkelige kampagne, der blev brugt på tværs af staten mandag. Trump står over for sagging godkendelsesgrader nationalt, men han er stadig populær i Alabama.

Trumps støtte til Strange kan have skadet Brooks i Nord Alabama i amter, der gik stærkt for Trump i november. Brooks havde brug for sin nordlige Alabama base for at give ham store sejrmargener for at kompensere vælgerens ukendtskab med ham syd for Birmingham.

Men det er ikke sådan det viste sig.

Brooks fik 51 procent af afstemningen i Madison County, hans hjem. Han fik kun 41 procent af stemmerne i Limestone County, sluttede anden til Moore i Morgan County, mens han fik 34 procent af afstemningen, og han sluttede tredje i Jackson County og fik kun 18 procent af afstemningen.

Han sluttede også tredje i Colbert og Lauderdale amter.

Brooks modtog over 82.000 stemmer statewide, 54.000 stemmer bag andenpladsen finisher Strange.

Hans stemmer gav ikke en sejrmargen tirsdag, men hans vælgere kunne vise sig afgørende i afløbet. Moore modtog 162.000 stemmer, omkring 26.000 mere end underlige. Begge kampagner vil se ud på at Brooks ‘vælgerne og Huntsville kongresmedlemmet kom tæt på at godkende Moore tirsdag aften.

‘Nu vil jeg gerne komplimentere dommer Roy Moore om den højkvalitets race, han løb, en meget principiel kampagne, en meget ærlig kampagne og måske vigtigst en meget hæderlig kampagne,’ sagde Brooks. ‘Og jeg er her i aften, jeg er her i aften for at lykønske ham med at gøre det til afstrømningen og have kørt den slags ovennævnte brædekampagne, som han løb i ansigtet af, som mig, i lyset af et enormt angreb af penge og modstand. ‘

‘Så dommer Roy Moore, tillykke.’

Brooks tog også fat på Strange’s kampagne. Han komplimenterede deres bare knokede tilgang, selv da han tog en anden grave i kampagnens ‘etablering’ support:

‘Der er en anden kandidat, der også lavede afløbet, jeg vil lykønske Luther Strange for at have kæmpet meget, meget, meget, meget hårdt,’ sagde Brooks. ‘Ligeledes vigtigt, jeg vil gerne lykønske de mennesker, der var bag ham : Mitch McConnell, K Street lobbyister, virksomheden.

‘Folk, de fyre kom bag deres kandidat, de ofrede deres penge, og de arbejdede hårdt. De sammensatte nogle meget hårde annoncer, idet de vidste godt, at jeg ikke kunne reagere, ligesom Roy Moore ikke kunne reagere, og måske vil ikke kunne reagere i afstrømningen.