Mobil video af anholdelse gnister online kamp

Mobil video af anholdelse gnister online kamp

NASHVILLE, TN (WSMV) Politiet sagde, at Carlisha Hayden kørte over hastighedsgrænsen i øst Nashville og nægtede at stoppe. Da hun endelig stoppede, sagde politiet, at de fandt marihuana. Politi sagde, at Hayden nægtede at overholde officerens kommandoer. En mand ved navn Richard Rogers sendte video af arrestationen online. Doserne af mennesker reagerede på at sige, at de håbede at officersmærket blev taget væk og opfordrede til en retssag. I et overraskende træk reagerede nordområdeskommandør Terrance Graves tilbage med et længere Facebook-indlæg, der forsvarede officers handlinger og opfordrede folk til at håndtere faktisk. Facebook-indlægget læste delvis: Som jeg sagde, er jeg den Precinct Commander over North Precinct Billige Moncler Jakke Herre og jeg har en interesse i hvad der sker inden for grænserne af North Precinct. Vi er i øjeblikket inden for 24 timer efter den første hændelse. Denne hændelse undersøges. Der er ingen dækning op. Hendes anholdelse Moncler Outlet og citat vil blive bedømt i retten. Som det står lige nu, er der ingen tegn på misbrug eller eventuelle krænkelser af borgerlige rettigheder. På dette tidspunkt er undersøgelsen ikke komplet. Undersøgelsen vil blive gennemført af østområdet, da den involverede officer arbejder i østområdet. ‘Det er dejligt, at nogen på kommandolinjen træder op og forsvarer en officer fra tid til anden, at det er så godt,’ sagde broderlig orden af politipræsident Danny Hale.Hale sagde, at det ikke synes officeren, en 18-årig veteran, gjorde noget forkert. ‘Han laver bare sit job, og det er alt. Det var ved alles eget indlæg, at damen ikke var i overensstemmelse med det. Hun stoppede ikke, ’sagde Hale. Hayden fortalte Channel 4,’ Jeg vil have folk at vide, at det var meget uacceptabelt, hvad der skete for mig. Det var ikke berettiget og Jeg planlægger at indgive en klage. ‘Rogers, den mand, der postede videoen, reagerede ikke på vores anmodning om et interview. Som for politiet kalder de dette’ deres nye virkelighed ‘, hvor de siger, at folk ofte er hurtige til at dømme og kritisere, men langsomt for at vise støtte. ‘Hvorfor i verden taler vi ikke om kvinden gør 78 mph, ryger en stump med en 4 årig i bilen? Hvorfor er vi ikke i den samtale,’ sagde Hale .FULLT TEKST AF NORTH PRECINCT COMMANDER TERRANCE GRAVES ‘FACEBOOK KOMMENTER Tidligere i dag, 25. marts 2016, blev jeg gjort opmærksom på en video, der viste sig på Facebook, der skildrer arrestationen af ​​en kvinde. Videoen syntes at være indsendt af Richard Rogers med erklæringen, er hvad der skete, da du trak over ud nord smh. Jeg bekræftede, at hændelsen opstod inden for grænserne af Nordområdets dag; Hændelsen blev imidlertid indledt inden for østområdet og involveret en østdistrict officer. Da jeg har haft mange henvendelser om denne hændelse, har jeg gjort nogle undersøgelser af denne hændelse, så de, der har en interesse, kan få fakta af denne situation. Tidligere i dag var en østrigsk officer med mere end atten års erfaring på Nashville Police Department udfører trafikhåndhævelse på I 24 nær Spring Street. Ved at bruge sine observationer verificeret af en hastighedsdetekteringsanordning startede han et trafikstop ved at bruge sine blå lys og sirene på et køretøj til at rejse 78 km / t. Denne hastighed er over den angivne hastighedsgrænse. Dette er en fælles placering for trafikhåndhævelse for denne officer, og han har gjort mange trafikstop på stedet tidligere. Hans tidligere krænkere trak til siden af ​​interstate på den sted mange gange før. I dag sænkede trafikkbryderen, men fortsatte i mere end en kilometer til Rosa Parks Blvd. i North Precinct. Mens officereren fulgte overtræderen, sendte han via politiets radio, at han havde en krænker, der ikke gav sin nødudstyr. Han gav opdateringer bestående af hans placering, hastighed og den type køretøj, der ikke stoppede. Mens man fulgte køretøjet, blev det udsendt på politiets radio, at et køretøj, der passer til beskrivelsen af ​​den, han fulgte blev taget i en carjacking i Madison Precinct tidligere i morges. Med denne tilføjede information havde officereren øget siden opmærksomheden (hvilket han skulle have). Side Bemærk: Trafikkredsen benyttede ikke nogen drejesignaler eller farelys for at indikere, at de havde til hensigt at trække over, når de fandt, hvad de troede var et sikkert sted at stoppe. Trafikforbryderen forlod Rosa Parks Blvd. og drej til højre mod Clarksville Hwy. Branden rejste derefter flere hundrede meter over Lexus Dealership og blev til Exxon Tiger Mart placeret på 2022 Rosa Parks Blvd. Officeren brugte sit offentlige adressesystem på hans køretøj for at bestille føreren ud af køretøjet. Dette er normalt givet det faktum, at han havde en person at rejse sådan en stor afstand, før han tog over. Der var også en BOLO (Be On The Look Out) for et køretøj taget i en carjacking tidligere på dagen, der matchede beskrivelsen af ​​det køretøj, han fulgte. Da chaufføren forladte sit køretøj, hilste hun embedsmanden med spørgsmålet om (expletive) vil du have? blandt andre udtalelser. Der var mindst to videoer lavet af denne hændelse, når føreren var udenfor sit køretøj. På dette tidspunkt fik føreren talrige verbale kommandoer. Hun nægtede at overholde. Mindst to adskilte tilskuere fortalte chaufføren at overholde, mens officereren forsøgte at tage hende i fængsel. Officeren var i stand til at tage chaufføren i fængsel uden at ramme hende ved at anvende sin kemiske spray, taser, stafett eller skydevåben. Chaufføren krævede ingen medicinsk behandling. Officeren henvendte sig senere til bryderkøretøjet og bemærkede et barn, ca. fire år gammel, inde i køretøjet samt en klar lugt af marihuana. En søgning i køretøjet gav en delvis røget marijuana stump i hendes midterkonsol og en anden lille taske eller marihuana i førerdøren. Officeren meddelte sin sergeant om hændelsen, og han reagerede på scenen. Hans sergeant indledte en undersøgelse af brugen af ​​magt i vores afdelingspolitik. Den reagerende sergent interviewede embedsmanden, arrestenen og vidner om at inkludere mindst et af de mennesker, der indfangede en del af hændelsen på video. Vi er i øjeblikket inden for 24 timer efter den første hændelse. Denne hændelse undersøges. Der er ingen dækning op. Hendes anholdelse og citat vil blive bedømt i retten. Som der står lige nu, er der ingen tegn på misbrug eller eventuelle krænkelser af borgerlige rettigheder. På dette tidspunkt er undersøgelsen ikke komplet. Undersøgelsen vil blive gennemført af østområdet, da den involverede officer arbejder i østområdet.