Mobiltelefon video viser massiv slagsmål inde i Ohio Waffle House

Mobiltelefon video viser massiv slagsmål inde i Ohio Waffle House

LIMA, OH (WCMH / NBC News) Allen County Sheriff’s Office søger information om en massiv kamp, ​​der skete i et Billige Moncler Jakke Herre Lima, Ohio Waffle House.

Ifølge sheriffens Moncler Outlet kontor brød kampen ud kl. 3 tirsdag formiddag og involverede flere kvinder og mænd.

Sheriffens kontor søger information om de mennesker, der er set i denne video. Kampen inde i restauranten sluttede før deputerede ankom, men et kvindelig offer kom frem onsdag. Deputerede undersøger hvem der var involveret.

En anden kamp brød ud på parkeringspladsen foran deputerede. De var i stand til at arrestere Moniqua Lasenby, 26, på grund af vedvarende uordenlig adfærd. Nahporchia Allen, 22, blev også arresteret og anklaget for et misdemeanor-ansvar for uordenlig adfærd ved kamp.

Det er ukendt, hvilken inddragelse de har kampen inde i Waffle House.

Politiet er somolooking forDecorion H. Dawsonin henvisning til hændelsen. Enhver, der kender hans opholdssted, opfordrer til at ringe til Allen County Sheriff’s Office på 419 227 3535 eller Crime Stoppers på 419 229 STOP (7867). For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brug af vulgært sprog eller racemusler, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger og holde samtalen om emnet og civilt. Hvis du ser en upassende kommentar, skal du flagge den for vores moderatorer til anmeldelse.