Mobning fortsætter i skolen

Mobning fortsætter i skolen

FIL I dette februar 29, 2016 fil-billede står lærer Kelly Gasior, venstre og studerende fra venstre, Olivia Mashtaire, Ryan Lysek, Christian Vazquez og Tyler Lysek med en statue af en Buffalo, der er blevet emblazoneret med anti mobning uden for Lorraine Academy, Public School. En af de fem mellem- og gymnasieelever har klaget over at blive mobbet i skolen, og antallet af rapporter om seksuelle overgreb på universitetscampuserne er mere end tredoblet i løbet af det seneste årti, ifølge en føderal undersøgelse udgivet Tirsdag den 16. maj 2017. (AP Photo / Carolyn Thompson, File)

FIL I dette februar 29, 2016 fil-billede står lærer Kelly Gasior, venstre og Moncler DunJakke studerende Moncler Outlet fra venstre, Olivia Mashtaire, Ryan Lysek, Christian Vazquez og Tyler Lysek med en statue af en Buffalo, der er blevet emblazoneret med anti mobning uden for Lorraine Academy, Public School. En af de fem mellem- og gymnasieelever har klaget over at blive mobbet i skolen, og antallet af rapporter om seksuelle overgreb på universitetscampuserne er mere end tredoblet i løbet af det seneste årti, ifølge en føderal undersøgelse udgivet Tirsdag den 16. maj 2017. (AP Photo / Carolyn Thompson, File)

WASHINGTON En af hver fem mellem- og gymnasieelever har klaget over at blive mobbet i skolen, og antallet af rapporter om seksuelle overgreb på universitetsbiblioteker er mere end tredoblet i løbet af det sidste årti, ifølge en føderal undersøgelse, der blev udgivet tirsdag. ‘Vi ser et langsigtet fald, men vi vil stadig have folk til at være opmærksom på områder, hvor priserne stadig er høje.’

Selvom den samlede forekomst af mobning har været faldende i amerikanske skoler i løbet af det sidste årti, rapporterede 21 procent af eleverne i alderen 12 18 år at blive mobbet i 2015, fandt rapporten. Det var lidt under det internationale gennemsnit.

‘Mobning er et folkesundhedsproblem, fordi det virkelig påvirker elevernes mentale velvære og sundhed, og som vi ved i den yderste ende kan føre til alt fra selvmord til reaktiv vold,’ sagde David Osher, vicedirektør ved American Institutes for Research . ‘Fordi det sker, betyder det ikke, at det skal ske.’

Billedet var dybere for homoseksuelle, lesbiske og bisexuelle studerende. 34% af de studerende, der identificerede som HBT, klagede over mobning, sammenlignet med 19%, der identificerede sig som heteroseksuelle.

‘Det er et højt tal og et uforholdsmæssigt stort antal i sammenligning. Vi har stadig en masse homofob bias, og det spiller sig selv i skoler, ’siger Charol Shakeshaft, en uddannelsesprofessor ved Virginia Commonwealth University.’ Disse studerende er udpeget og isoleret og chikaneret. ‘

Shakeshaft beklagede Trumps administrationsbeslutning tidligere i år for at ophæve Obama-æraens vejledning om brugen af ​​badeværelser og andre faciliteter til HBT-studerende, som hun sagde, hjalp dem med at føle sig sikrere. Når ophævelse af vejledningen sagde Uddannelse og Justitsafdelinger sådanne beslutninger overlades til staterne.

Osher sagde, at kampagner for at øge bevidstheden kun kan hjælpe så meget med at hjælpe med at bekæmpe mobning. Han opfordrede til programmer, som bygger empati og selvbevidsthed, identitet og yder støtte til studerende, der har psykiske problemer og fremmer et positivt klima i skolerne.

‘Hvis du fokuserer direkte på mobning uden at løse overordnede problemer vedrørende skoleklima, social og følelsesmæssig udvikling af elever, er du sandsynligvis. At ramme et loft,’ sagde Osher.

Rapporten fandt også en betydelig stigning i rapporter om seksuelt overgreb på universitetsbiblioteker. Sådanne tilfælde sprang fra 2.200 i 2001 til 6.700 i 2014.

Seksuelt misbrug i skolerne var også et problem. I skoleåret 2013 14 registrerede 65 procent af de offentlige skoler en eller flere voldsomme hændelser. Mindre end 2 pct. Af disse forbrydelser var seksuelt batteri og 0,2 pct. Var voldtægt eller forsøg på voldtægt.

En år lang AP-undersøgelse viste, at der var omkring 17.000 rapporter om seksuelle overgreb på gymnasier, junior højder og endda grundskoler over en fireårsperiode fra efteråret 2011 til foråret 2015.

Andre statistikker er mere opmuntrende, ifølge regeringens rapport. Antallet af skole dødsfald faldt fra 53 i 2013 skoleåret til 48 i 2014. Ikke-dødelige hændelser af vold og tyveri på skolerne forekommer også mindre hyppigt. Der var 841.000 sådanne begivenheder i 2014 sammenlignet med 850.100 det foregående år.

Andelen af ​​gymnasieelever, der rapporterer at have været i en fysisk kamp hvor som helst, er faldet fra 42 i 1993 til 23 procent i 2015. Andelen af ​​elever i lønklasse 9 12, der rapporterede at have et våben overalt i den seneste måned på det tidspunkt, hvor data blev indsamlet, faldt fra 22 pct. i 1993 til 16 pct. i 2015.

Alkoholforbruget er også gået ned. I 1993 rapporterede 48 pct. Af eleverne nyligt brug af alkohol sammenlignet med 33 pct. I 2015.

Svarte studerende blev mere disciplineret end andre studerende på tværs af bordet. I 2012 modtog 15 procent af afroamerikanske studerende ud af skolesuspensioner, sammenlignet med 6 procent af alle studerende.

‘Der er meget arbejde tilbage, der skal gøres,’ sagde Peggy Carr, fungerende kommissær for NCE. ‘Dataene viser, at mange elever ikke føler sig trygge i skolen og bliver fysisk, mundtligt og følelsesmæssigt offeret.’