Mocs Pongracz Tough på hans fødder

Mocs Pongracz Tough på hans fødder

‘Da vi rekrutterede Michael i hans seniorår på gymnasiet, talte alle lærere, trænere, administratorer meget om hans karakter. Det var så vigtigt for os.’

UTC Heath Eslinger på Mocs junior Michael Pongracz, der kæmper mod App State Tonight

Som voksen i New Jersey led Michael Pongracz en mangel på selvtillid på grund af taleforstyrrelser og følte sig ubehageligt stående foran andre til at tale.

I dag er den gode nyhed, at UTC wrestling junior har udholdenhed gennem hårdt arbejde, hjælpen og opmuntring fra træner Moncler Moncler Outlet DunJakke og lærere og har anvendt rigorerne og de hårde erfaringer, der er lært gennem brydning

I aften nr. 25 UTC mod Maclellan Gym

Kendt for mange som Pongo, er Pongracz 18 2 placeret nr.20 i nationen på 141 pund klasse og står over for en af ​​hans hårdeste tester af sæsonen i App. Statens Michael Longo (9 3, 5 0), der slog Pongo to gange i sidste sæson

Begge brydere er 5 0 i sydkonferencen, og vinderen bliver det bedste frø i den kommende SoCon-turnering med vægtkampen, der tjener en automatisk kaj i NCAA-turneringen.

‘Jeg var temmelig genert voksen op og blev plukket på nogle i mellemskolen på grund af mit taleproblem, men jeg har arbejdet hårdt for at forbedre min tale, som er stor, som har hjulpet min selvtillid,’ sagde Pongo med et smil.

UTC er 10 3 overordnet og 5 0 i SoCo, mens App. State er 9 3 overordnede og 4 1 i SoCon med det ensomme tab, der kommer i hænderne på Gardner Webb.

Sidste SoCon-tab: Chattanooga har vundet 27 sammenhængende SoCon-kampe. Det sidste tab var et 21 17 hjem nederlag mod Appalachian State for fire år siden i aften 5. februar 2012.

En tre gang Jew Jersey statsmedalje for Delaware Valley Regional High School under træner Any Fitz ,, Pongo sat i fire lange år med lærer Diane Romeo for at forbedre sin tale og hjælpe hans selvtillid.

Mens han er nr. 20 i nationen i brydning, var Pongo nær toppen af ​​sin offentlige talerklasse denne sommer som tjener en A.

‘På og uden for måtten gjorde Pongo altid det rigtige med os i Delaware Valley, om det var i den ekstra træning på måtten eller at alle hans klassearbejde blev gjort til tiden,’ sagde coach Fitz. ‘Han har blomstret i sporten, og han giver kredit til min far for meget af hans succes, som coachede ham i mellemskolen.’

Går den ekstra mile:

‘Et år havde vi en bombtrussel i skolen, og alle skulle evakuere skolebygningerne og kunne ikke gå tilbage til næste dag og det var nok at sige, at ingen havde deres lektier gjort, fordi de forlod deres bøger en opgave i bygningerne. Undtagen Michael.

‘Næste morgen slog han sig tilbage i skolebygningerne tidligt, fandt sine bøger og brugte en studiehalvperiode til at få sine opgaver udført til tiden.’

UTC-træner Heath Eslinger sagde: ‘Hænder ned os (UTC-trænerne) har set hans selvtillid forbedret i løbet af de sidste tre år.

‘Dag ind og dag ud er hans en model af konsistens, gør de rigtige ting.’

Mens han frygtede at stå foran andre, vokser han i aften i blåt og guldmåtte har succesfuldt stået på hans fødder mod nogle af de bedste brydere i landet i denne sæson og er klar til endnu et slag.

Vind eller tab, coach Fitz, Mrs. Romeo og andre i Delaware Valley HS vil applaudere og juble på afstand, idet han ved, at han fortsætter med at kæmpe mod den gode kamp og forbliver kurset hver dag i klasseværelset og på brydningsmåden.

Seniornat: Mocs vil genkende seniorer John Lampe og Austin Sams og deres familier før kampen.

UTC Golfspillere ottende på Athens Country Club

Chattanooga Mocs mænds golfhold arbejdede sin vej rundt i Athen Country Club, der skød 602 over 36 huller i blæsende og våde forhold. Det gav UTC med en blustende syvende pladsfinish. Mocs-talet var et klart af Iowa i ottende. Francis Marion og Gardner Webb afrundede top 10. Wofford sluttede 11., mens Western Carolina bundet til 12. Junior. (klik for mere)

Cleveland State Baseball mister weekend-serien til Motlow

Cleveland State Baseball gik 1 3 mod Motlow State i en 3 kamp weekend serie. Cougars tog spillet en, 11 9 men tabte spil henholdsvis to og tre 10 3 og 13 10. Spillet resulterede i en Cougar-sejr med en slutresultat på 11 9. Cleveland State scorer 10 af deres 11 løb i de første to innings mens du holder off Motlow State lang nok til at sikre sejren. Hooper. (klik for mere)