Mocs Volleyball Falls Til Washington State In Finale

Mocs Volleyball Falls Til Washington State In Finale

Chattanooga Mocs volleyboldhold indpakket ikke-konference spil mod Washington State, faldende 3 0 (28 26, 25 20, 25 18), på Dr. Wynn Invitational vært vært for Missouri State lørdag eftermiddag.

Efter tabet mister Mocs deres fjerde lige match og falder til 7 7 samlet.

Med de sidste tre kampe (Missouri State, Illinois og Washington State), der kom imod top 30-programmer, fik Mocs mulighed for at få værdifuld, hård kampoplevelse på vej ind i Southern Conference play.

‘Denne weekend’ s konkurrence var præcis, hvad Billige Moncler Jakke Herre vi forventede og håbede det ville være for vores Moncler DunJakke hold, ’sagde hovedtræk Travis Filar.

‘For vores program at fortsætte med at forbedre, er vi nødt til at planlægge turneringer som denne, og jeg var virkelig begejstret for, at vi forbedrede hver kamp mod tre NCAA-turneringsteams i december.’

Washington State, den øverste blokeringsteam i landet, blokerede Mocs 8.0 til 4.0 for kampen. Chattanooga begrænsede Cougars-angrebet i det første sæt til .196, men WSU reagerede med en kombineret .286 procent i sæt to og tre.

I weekenden blev Mocs ud blokeret 29,0 til 14,0, ud angrebet 140 drab til 113 og faldt også bagud i den angribende procentdel kategori .301 til .124.

De hårde matchups på den anden side af nettet vil kun hjælpe Mocs med at forbedre sig som en gruppe på vej til SoCon play.

‘Vi udfordrede vores børn til at kæmpe hårdt og fokusere på at konkurrere på den rigtige måde på vores side, og for meget af weekenden gjorde vi det,’ tilføjede Filar. ‘Der er helt sikkert områder til at skærpe på vej til konferencespil, men jeg kunne ikke være mere begejstret med, hvor vores hold er lige nu, og jeg føler mig stadig som om vi bliver bedre hele sæsonen.’

Efter at have faldet de sidste to sæsoner i Southern Conference turneringsfinalerne, er Mocs klar til at tage det næste skridt og sikre sin første NCAA turnering udseende siden 1998. mod Western Carolina på Maclellan Gymnasium.

Kampstatistik Noter

Ally Ford førte holdet med 17 dræbte på en .245 procentsats en karriere høj 17 digs i et mindre sæt.

Maddie Halsey lavede sin første karriere startregistrerede nye karriere højst 31 assistsadded et andet karriere mærke af fire dræber på en .437 procent i syv samlede angrebspostede en service ess.

Dani Szczepanski udgjorde otte dræbte på et .261 clipnotched 2.0 bloksserveret et ess.

Megan Kaufman sluttede med 15 grave og tre assisterede otte grave i det første sæt.

Washington State 3, Chattanooga 0

1. SetWSU 28, UTC 26

Mocs og Cougars gik frem og tilbage i det udvidede første sæt, binder 16 forskellige tider og ændrede føringen syv gange. Den største føring af sætet for begge hold var kun tre point, en 5 2 Mocs ledet tidligt. Washington State byggede en 17 15 før Chattanooga scorede tre lige for at tage en 18 17 føring og tvinge Cougars til en timeout. Mocs tjente et sæt punkt efter en Brianna Anderson-dræb gav UTC en 24 23 føring, men WSU kæmpede fra sættet med en drab fra Taylor Mims. Washington State ville afslutte sæt på deres tredje set point chance, vinde 28 26.

2. SetWSU 25, UTC 20

Cougars ville hoppe ud til en tidlig 8 4 før før Mocs kæmpede med en 8 4 runde for at binde ting 12 12. Et par blokke fra WSU tvang Chattanooga til en timeout med score 14 12. Mocs rallied ud af timeout, scoring fem straight off tre drab fra ally ford, en dræbe fra maddie halsey og en angreb fejl fra wsu. De ville fortsætte deres bly på 20 19, men Washington State sluttede sæt på en 6 0 løb, markering en 25 20 sæt vinde og tage en 2 0 bly i pause.

3. SetWSU 25, UTC 18

Cougars kom ud af pause på en 10 4 løb og tvang Chattanooga til at kalde en timeout tidligt. De ville fortsætte tendensen, da de byggede en 17 6 ​​fordel før Mocs rallied for de næste ni af 13 point for at skubbe scoren til 21 15 og gøre Cougarsne til en timeout. WSU afsluttede sæt og match ved at scorer fire af de næste syv for at tjene en 25 18 sæt vinde og en 3 0 fejning i kampen.

UTC Golfspillere ottende på Athens Country Club

Chattanooga Mocs mænds golfhold arbejdede sin vej rundt i Athen Country Club, der skød 602 over 36 huller i blæsende og våde forhold. Det gav UTC med en blustende syvende pladsfinish. Mocs-talet var et klart af Iowa i ottende. Francis Marion og Gardner Webb afrundede top 10. Wofford sluttede 11., mens Western Carolina bundet til 12. Junior. (klik for mere)

Cleveland State Baseball mister weekend-serien til Motlow

Cleveland State Baseball gik 1 3 mod Motlow State i en 3 kamp weekend serie. Cougars tog spillet en, 11 9 men tabte spil henholdsvis to og tre 10 3 og 13 10. Spillet resulterede i en Cougar-sejr med en slutresultat på 11 9. Cleveland State scorer 10 af deres 11 løb i de første to innings mens du holder off Motlow State lang nok til at sikre sejren. Hooper. (klik for mere)