mod republikanske hus frihed caucus

mod republikanske hus frihed caucus

WASHINGTON Præsident Donald Trump er blevet offentliggjort med sin krig mod House Freedom Caucus og skubber i fuld gang voksende frustration delt af House Speaker Paul Ryan mindre end en uge efter, at GOP-sundhedsregningen styrtede sammen med feuding mellem rivaliserende republikanske fraktioner.

Trump syntes at målrette konservative husmedlemmer inden for hans eget parti i en tweet torsdag morgen, der fortalte hans tilhængere skal kæmpe med House Freedom Caucus og Demokrater næste år.

Tweeten repræsenterede en modig strejke mod de mest konservative medlemmer af GOP-koalitionen, som ofte kommer fra sikre distrikter og ofte er uigennemtrængelige for pres fra partiledere.

Det kommer samtidig Ryan, som har haft flere samtaler med Trump siden manglen på sundhedsregningen om hvordan man kan flytte deres fælles dagsorden fremad, har forsøgt at indgyde frygt i sine medlemmer gennem en mere blid, men ikke mindre subtil trussel : Hvis medlemmerne står på Trump måde, slipper han dem og konservative principper helt og leder efter demokratisk hjælp.

er meget forståeligt, at præsidenten er frustreret over, at vi er kommet til, hvor vi skal gå, fordi det er noget, vi alle sagde, at vi ville gøre, fortalte Ryan CNN torsdag, da han blev spurgt om Trump-tweet.

Præsident Donald Trump (Foto af Chip Somodevilla / Getty Images)

En uhellighed mellem medlemmerne af House moderate og Freedom Caucus førte til tilbagetrækning i sidste uge af et lovforslag til erstatning for Obamacare, som blev støttet af GOP-ledere og præsidenten. Det Hvide Hus beskyldte den konservative gruppe om at flytte målene under forhandlingerne, og Trump har også kaldt offentligheden offentligt om i weekenden.

Trump besked var subtil eller heller ikke tilfældig.

Det kom kort tid efter, at Ryan gjorde rede i et interview om denne morgen, at hvis hans parti kan forene, vil Trump sandsynligvis vende sig mod demokrater for fremtidige lovgivningsaftaler.

Taler til reportere senere torsdag, forstærkede Ryan Trump kommentarer.

forstå frustrationen, sagde ryan. del (frustrationen). gentaget, at hans caucus er til sundhedsforanstaltningen, men ville ikke forpligte sig til en tidslinje ved afholdelse af en anden afstemning.

Til gengæld danner meddelelserne en dobbeltkampagne kampagne for at forsøge at understrege og øge risikoen for at forblive en delt parti, ifølge kilder, der er bekendt med indsatsen.

Efterhånden som sundhedsdebatten nåede sine sidste dage, og i trængsel af dens fiasko har Trump og Ryan gjort smerter for at bevare og forbedre deres forhold, telefonisk flere gange om dagen, i en åbenbar anerkendelse af, at deres håb om en substantiv fælles dagsorden hviler på forbliver forenet.

Dynamikken i House GOP-konferencen og hvordan man forsøger at bringe den sammen har været et gentaget emne af samtale, siger kilder til CNN.

Tanken om, at Trump kunne vende sig væk fra sit Moncler Outlet Online eget parti på dette stadium, er i en vis grad teater designet til at spøge sig helt til højre for festen. Det var en besked echoed af Trump administration embedsmænd i weekenden efter sundhedsfejl og gentaget torsdag af Ryan, flere involverede personer siger.

Trump tweets, der viser en stadig mere aggressiv og hårdt kanten af ​​Freedom Caucus, repræsenterer sin egen ufiltrerede tage på en gruppe, der ses inden for Det Hvide Hus som truende ambitiøs dagsorden.

For øjeblikket er der begrænsede beviser for, at reelt arbejde hen imod wrangling Democrats for Trump-dagsordenen finder sted, og endnu mindre beviser nok demokrater eksisterer for at gøre en indsats langs disse linjer værd.

Men kilder siger, det er en trussel, der i sidste ende kan ringe sande, hvis Freedom Caucus ikke ændrer sin melodi. Tross alt er præsidenten ikke særlig bundet til konservativ ortodoksi. Så selvom de seneste kommentarer passer til en løst designet bevidst kampagne af sorter nu, er der ingen tvivl om, at det kan blive meget reelt, hvis Trump beslutter det som den eneste måde at finde nogen form for aftale på.

Ryan håndhævede denne meddelelse i CBS-interviewet, hvilket tyder på, at Trump tålmodighed ikke var uendelig, og han kunne blive fristet til at arbejde med den anden side, hvis republikanerne nægter at gennemføre sin dagsorden.

Jeg er bekymret for, at hvis vi ikke gør dette, så vil han bare arbejde sammen med demokrater for at forsøge at ændre Obamacare, Moncler Outlet at det næppe er en konservativ ting, sagde Ryan.

vil lade tweetet for sig selv, sagde talsmand for det hvide hus, Sean Spicer, til journalister.

Freedom Caucus medlem Rep. Justin Amash sagde Trump er overgivet til Washington sumpen han lovede at kæmpe. Ingen skam, hr. Præsident. Etablering, Michigan republikanske, tweeted.

Freedom Caucus Formand Mark Meadows, ukarakteristisk afvist at veje ind på Trump tweet.

Jeg har ikke noget at sige på dette tidspunkt. Ingen kommentar, fortalte han CNN. kommentar. Jeg forsøger altid at være tilgængelig, men ingen kommentar. Dave Brat, et medlem af Freedom Caucus fra Virginia, fortalte journalister, at han ikke vil veje ind i drama.

don ikke blive involveret i nogen af ​​den drama forretning, sagde han.

Han fastholder medlemmerne havde og tidslinje på tre uger for at fordøje en stor del af økonomien, og han forpligtede sig stadig til at ophæve flere regler end husregningen gjorde.