Moder 2 dør kun en dag efter influenzalæst

Moder 2 dør kun en dag efter influenzalæst

PHOENIX, Arizona (CBS) Familiemedlemmer af Alani ‘Joie’ Murrieta advarer offentligheden om at tage influenza alvorligt efter at den 20-årige mor til to døde uventet i sidste uge en dag efter at have fået diagnosen. Døden af ​​Phoenix, Arizona, kvinde kom som et chok over for familien, der sagde, at hun altid havde været sund.

‘Don tage livet for givet. Hvis du føler dig Billige Moncler Jakke Herre syg, gå til lægen. Don vente, indtil dine symptomer er så dårlige, at der ikke er noget at vende tilbage,’ sagde Murrieta Billige Moncler Outlet tante, Stephanie Gonzales, til CBS News. ‘Kend din krop.’

Mandag gik hun til en nærliggende akutpleje. Efter at have ventet der i et par timer, fortalte de hende, at hun havde influenza og foreskrev Tamiflu, en antiviral medicin.

Ingen var overrasket over at høre Murrieta havde influenza. Begge sine børn var syge tidligere i ugen.

‘Vi var sammen sammen til Thanksgiving, og de små børn blev syge, så de voksne blev syge,’ forklarede Gonzalez. ‘Det rejste gennem vores familie. Alle slags fik det over. Alle var fine.’

Som alle andre i sin familie troede Murrieta, hun kunne sove det.

Men tidligt tirsdag morgen tog hendes helbred en tur til værre. Hun hostede ukontrollabelt og på et tidspunkt hostede hun blod.

‘Hun så bekymret. Hun fortalte sin mor, at hun havde svært ved at trække vejret,’ sagde Gonzalez.

Murrieta mor sprang hende til Banner Estrella Medical Center, hvor hun blev diagnosticeret med lungebetændelse.

‘Hendes iltniveau var lavt,’ beskriver Gonzalez. ‘De gjorde en røntgenstråle og fandt ud af, at hendes influenza var blevet til lungebetændelse. De gav hendes antibiotika og en IV-dråbe.’ ‘Kom nu nu. Det er dårligt’ Gonzalez minder om teksten Murrieta mor sendte hende om middag den dag.

Da Gonzalez ankom til hospitalet, var Murrieta-sundheden blevet forværret. Hun blev placeret på en ventilator, og så stoppede hendes hjerte.

Da lægerne startede brystkompressioner, var Gonzalez, der var på plads med Murrieta mor på det tidspunkt, minder om chanting, ‘Fight! Fight! Fight! Fight for the boys’.

Men lægerne fortalte dem, at der ikke var noget mere, de kunne gøre.

‘Hun var væk,’ sagde Gonzalez. ‘Vi kunne bare ikke tro det. Vi var i chok.’

Murrieta fik ikke et influenza skud, sagde Gonzales, men hendes læger sagde, at der ikke var nogen måde at vide, om det ville have gjort en forskel.

Sundhedsembedsmænd siger i år influenza skud synes ikke at være en god kamp for virussen. vil stå overfor. Dog opfordrer de stadig alle til at få skuddet, da det giver en smule beskyttelse og kan reducere symptomernes sværhedsgrad, hvis du bliver syg. hidtil i efteråret, hvilket er mere end det dobbelte af denne gang sidste år. I de sidste 40 år har influenzelignende dødsfald varieret fra et lavt niveau på omkring 3.000 om året til en høj på omkring 49.000 i svære influenzesæsoner.

Murrieta tante syntes bedøvet af hvor hurtigt sygdommen blev dødelig.

‘Jeg spekulerede på, hvad følte hun. Hvordan følte hun sig, da hun begyndte at have svært ved at trække vejret? Vi har aldrig svar,’ sagde Gonzalez. ‘Da jeg kom til hende, kunne hun ikke tale længere.’

Familien har oprettet en GoFundMe-konto for at rejse penge til begravelsesudgifter. Hidtil har det rejst næsten $ 17.000.

‘Jeg troede aldrig, jeg skulle gøre ordninger for hendes begravelse,’ sagde Gonzalez. ‘Vi er så overvældede. Vi kan ikke tro, at hendes historie har rørt og nået så mange mennesker.’ Vi er virkelig forbløffet over det. ‘