Moder af småbarnsslag

Moder af småbarnsslag

IDAHO FALLS, Moncler Udsalg Idaho (East Idaho News) Fysisk, erhvervsmæssig og tale terapi er nu en del af en 5-årig s ugentlige rutine efter en betroet babysitter slog og alvorligt såret ham.

Denne nye livsstil er noget, Liz Marquez aldrig troede, hun ville opleve med sin søn Carlos Perez.

I februar 2016 var Marquez i Mexico besøger sin mand, da hun fik opkaldet om, at Carlos havde en hovedskade. På det tidspunkt var han kun 3 år gammel og blev kigget af sin biologiske far og hans forlovede, Lorena Ocampo Garcia.

Da EMT kom, sagde de, at Carlos ikke reagerede, opkastede og blødte fra næse og mund.

‘Han havde ikke faldet og gjort den skade. Vi vidste fra starten, at dette ikke var en ulykke. Nogen gjorde det til ham, og hun var den eneste, der var sammen med ham, ’siger Marquez. ‘Det var et fuldt blæst angreb på ham.’

Da Carlos ankom til hospitalet, var han stadig ikke reagerende.

Lægerne barberede hovedet og opdagede flere markeringer, nogle der var friske og andre fra gamle sår. Han havde alvorlig indre blødning omkring sin hjerne, og han blev hastet ind i kirurgi for at fjerne en del af hans kranium for at lette trykket.

‘En vene løsnet fra hans hjerne, og det blødede så meget, at dele af hans hjerne ikke fungerede,’ sagde Marquez.

Denne potentielt dødelige skade var resultatet af Ocampo Garcia, der gentagne gange slog Carlos i hovedet med en 14 tommer hård plastiklegetøj.

Ocampo Garcia fortalte oprindeligt forskere, at Carlos havde kastet sig i en bunke af 2X4 brædder. Hun sagde da indrømmet at gribe ham ved håret, kastede ham på jorden og på et tidspunkt slog ham ‘ikke mere end otte gange’ i hovedet.

‘Han så lige ud som om han ikke ville være den samme. Det vidste jeg godt. Det var så svært at se ham kæmpe sådan, ’siger Marquez.

Læger satte Carlos i en medicinsk induceret koma og var ikke sikker på, hvad de fulde virkninger af hans hjerneskade ville være. Når han vågnede op fra koma, var virkningerne livsændrende.

‘Han kunne ikke flytte hele sin højre side. Han kunne ikke tale længere, og han kunne ikke spise. Det ramte hans stemmekabler og tungen, ’sagde Marquez.’ Han havde blødning på hornhinden. ‘

Marquez siger, at vejen til opsving har været svært, og at tilføje til vanskelighederne var de fortsatte forsinkelser i Ocampo Garcias retssager. På et tidspunkt mistede hun tro på Moncler Outlet Online retsprocessen og troede, at Ocampo Garcia ville slippe af med sin forbrydelse.

‘Alt jeg ønskede var hævn, og jeg ville bare have, at hun skulle betale,’ siger Marquez. ‘Så indså jeg, at hendes hate mod hende forhindrer mig i at være sammen med min søn og koncentrere sig om ham. Fra den dag ved jeg, at Gud vil tage sig af det.’

På spørgsmålet om, hvad Ocampo Garcias motivation kunne være, mener Marquez, at barnevagten var jaloux.

‘Hun var sandsynligvis jaloux, at hans far elskede ham så meget. Han fik hele sin fars opmærksomhed, og hun kunne have følt sig forladt,’ siger Marquez. ‘Og (Ocampo Garcia) er også gravid, tror jeg hun mistede lige det. ‘

Da Carlos blev frigivet fra hospitalet i april 2016, var han stadig i en kørestol. Marquez siger om en måned senere, at han var i stand til at genvinde kontrollen med sit højreben og han har siden genvundet sin tale.

‘Det vigtigste er hans hånd, som han stadig ikke kan bruge den,’ siger Marquez. Han har brug for hjælp med alt, der binder sine sko, dressing, toilettet, leger, bærer ting, spiser, normale ting, som andre børn kan gøre med begge hænder kan han ‘t.’

I juli 2017 indgik Ocampo Garcia en klageaftale og påstod sig skyldig i en forbrydelse, der skyldtes en børneafgift med en forbedring for at forårsage stor kropsskade på barnet. Hun blev dømt mandag 11. september til tre til 15 år i fængsel og 5.000 dollar i borgerlige bøder.

‘Ved retten syntes hun ikke som om hun var omvendt eller noget. Hun syntes bare som normal, ’siger Marquez.’ Hvis det ville have været mig i fængsel i tre eller 15 år, ville jeg have grædt mine øjne. ‘

Marquez siger, at hun og Carlos aldrig har modtaget undskyldning fra Ocampo Garcia, og de forsøger at gå videre med livet. Hun arbejder på at undervise Carlos om at skrive sit navn med sin venstre hånd og siger, at hun er taknemmelig for lægerne, især neurosurgeon Brent Greenwald, der arbejdede så hårdt for at redde ham.