Moder løfter til at bekæmpe opioidepidemi efter datter

Moder løfter til at bekæmpe opioidepidemi efter datter

WEBVTT 25 år gamle Tashara Burnside hada stor Moncler DunJakke karriere og elskede musik. Men i december blev hun overdrevet. Og tilbragte en uge på hospitalet kæmper for herlife. Ames-politiet siger, at den syntetiske heroin kendt som pink på gaden er stoffet, der blev kendt Moncler DunJakke for hende. Men de siger, at vi er forlovede, SadieDalgliesh er den, der købte den og gav den til hende at vide, at det var dødeligt. Ames-politiet er svært på arbejde, sporing af forhandlere og leverandører af dette dødbringende stof, som brugen stiger støt. Mens Burnside-livet blev skåret skudt, tror hendes mor nu på, at andre mennesker bor, må ikke være.

Dalgliesh er anklaget for ufrivilligt dødslag i Burnside’s død.

‘Jeg kan stadig ikke tro på det; Det er en smerte, jeg ved ikke, at jeg skal komme over, sagde Burnside’s mor, Tasha Terrones. ‘Femogtyv var for ung. Hun havde et helt liv foran hende. ‘

Terrones sagde, at hendes datter havde en god karriere og elskede musik. Burnside tilbragte en uge på hospitalet for at kæmpe for sit liv.

‘Desværre var der så meget skade,’ sagde Terrones. ‘Begge sider af hendes hjerne var der ingen aktivitet.’

Ames-politiet bebrejder U4, en dødelig syntetisk heroin, der almindeligvis kommer i pulverform, til Burnside’s død. Dens virkninger ligner om ikke mere magtfulde end heroin, receptopioider og andre nye opioider, ifølge Drug Enforcement Administration.

Ames politiet opdagede Dalgliesh havde købt U4 og var klar over, at stoffet var et stærkt og potentielt dødeligt opioid.

‘Folk siger,’ Tashara lavede en fejl ved at tage det. ‘Du har ret. Hun gjorde. Hun betalte også med sit liv, ’sagde Terrones.’ Hun stolede også på den nærmeste hende, og hun havde ikke sin bedste interesse i hjertet. ‘

Ames-politiet forsøger at spore forhandlere og leverandører af det dødbringende stof som de siger, at brugen er stigende.

‘Jeg tror, ​​at de ikke burde have mærket det utilsigtet død på hendes dødscertifikat, jeg tror det er mord,’ sagde Terrones. ‘Jeg tror, ​​at narkohandlere spiller russisk roulette med vores børns liv’.

Og mens Burnside ’s liv blev kortere, mener hun, at andre unges liv ikke behøver at være.

‘Hvis vores familie giver mere lys til opiatepidemien, som vi fortsætter i vores nation, vil jeg absolut kæmpe,’ sagde Terrones. Hun håber hendes historie vil åbne forældrenes øjne og tvinge dem til at have seriøse samtaler med deres børn.