Moder minder om de sidste ord fra 3

Moder minder om de sidste ord fra 3

GRIFTON, PITT COUNTY Den 12. juli 2012 modtog en Pitt County-mor et telefonopkald, der forandrede sit liv for evigt. I den anden ende var Christy Adams ‘fremmedgjort mand, og han råbte, forbandede og truede med at dræbe deres treårige søn.

Video til DEL ONE er ovenfor.

Med sin mand på en mobiltelefon ringede Christy 911 på en anden mobiltelefon. 911 operatør: ‘Tak for at ringe til Pitt County Sheriff’s Office, dette er Tommy.’ Christy hørte at råbe til sin mand i 911-opkaldet: ‘Ingen stop, stop venligst.’ 911 Operatør: ‘Har han et våben? 911 operatør:: ‘Hvilken slags? Han har en pistol? Er han i rummet med din treårige søn?’

Christy: ‘Ja, han lagde bare min søn, og han kommer. ‘

‘Han sagde, at han ville såre mig som jeg gjorde ondt på ham. Han skulle dræbe Jesse og dræbe sig selv,’ forklarede Christy Adams, mor til Jesse Adams. ‘Han satte Jesse i telefonen, fik Jesse til at fortælle mig, han Moncler Outlet sagde’ mor, jeg skal dø i aften ‘, og jeg fortalte ham, at jeg elskede ham, og det ville være ok. CJ rystede telefonen væk, og jeg hørte denne stilhed i et par sekunder, og så var det en høj pop. ‘911 operator:’ Hvordan ved du, at han har en pistol til din sønns hoved? ‘ Christy: ‘Han hang bare op og sagde, min søn er allerede død.’ Det var inde i et mobile hjem på Wiley Gaskins Road i Grifton, hvor Jesse Adams ‘far, CJ Adams, dræbte sin søn den 12. juli 2012. Dødsfaldet skød og dræbte selv CJ Adams.’ Da vi kom der var det meget tydeligt fra begyndelsen af ​​at noget dårligt rent faktisk havde fundet sted, ‘forklarede Pitt County Sheriff s vice-parlamentsparamor. Stedfortræder Paramore var en af ​​de første på scenen den aften. Under hendes 911-opkald, og derefter skyderen, havde deputerede holdt Christy Adams omkring en kilometer ned ad vejen, i sin bil, ventede bare. ‘Det var som altid ventet og håbede at bede, at politiet ville bringe min lille dreng ud til mig sikker og lyd’, beskrev Adams. ‘Jeg tror, ​​hun var under indtryk af, at jeg bringer hendes søn til hende, og det var ikke tilfældet’, tilføjede vicamant Paramore. ‘Jeg talte straks til min løjtnant fordi jeg tænkte i mine sko, hvad hvis det var min barn, jeg vil gerne have mulighed for at sige farvel. «Den aften blev to fremmede for evigt bundet gennem et venskab født af næsten uudslettelig tragedie. Mens treårige Jesse Adams kæmpede for livet på hospitalet 15 miles væk, kørte vicevært Paramore for at få Christy er der i tide ‘Jeg husker at holde hånden hele tiden, vi bad sammen, vi græd sammen,’ sagde stedfortræder Paramore. ‘Desværre gjorde vi det ikke i tide. Vi var omkring fem minutter for sent.’ ‘De sagde, at han ikke gjorde det, og lige der faldt jeg. Jeg kunne ikke indånde. Jeg kunne ikke tænke, ‘tilføjede Adams. Stedfortræder Paramore forklarede, hvad der skete derpå på hospitalet.’ Der var en gyngestol der sad der, og hun ville rocke ham til at sove en sidste gang. ” Jeg sad der på hospitalet i timevis og holdt ham og rockede ham og talte til ham, ‘beskrev Adams.’ Da Jesse døde lovede jeg ham, at hans navn ikke ville dø forgæves, og hvis jeg kunne redde en person, en barn fra at skulle gennemgå det, en familie fra at skulle føle den smerte, vi føler, ville det betyde meget mere. Han ville være død for noget i stedet for vrede og had. ‘I dag er der i et felt af klipper, der bærer navne og fødsels- og dødsdato, hvor 6-årige Christopher kommer til at’ lege ‘med sin lillebror, Jesse.’ Han gør det Moncler Outlet Online ikke godt med alt, så vi kommer ud og han bringer ham alle slags ting, ‘forklarede Adams. ‘Han sørger altid for, at han får en sucker for Jesse, og vi skal bringe den ud her. Det skal ikke være på den måde.’ Ej heller skal en gravsten på kirkegården i Washington i Beaufort County være alt, hvad en moder skal kramme. ‘Dette er stort set alt, jeg har forladt ham. Jeg mener, det er Jesse. ‘Men hvad det ikke kan vise er, hvem Jesse var. Den treårige blondehårede dreng, der elskede John Deere traktorer, monstertrucks og hans storebror, og hvis kaldenavn var chunkende abe. ‘Fordi da han var en baby, var han klumpet. Han var en fed lille baby med disse kinder, så jeg hedde ham lunken abe, og det stakkede bare.’ Heller ikke en hovedsten viser, hvordan Jesse Adams døde, hvordan efterfølgende års vold i hjemmet skød Jesse’s far og dræbte sin søn. ‘Jeg tænker på, hvor skyldig jeg er. Jeg er hans mor, jeg skulle have beskyttet ham, jeg burde have stoppet det, ’sagde Christy Adams. Men mens hun ikke kunne stoppe mordet på sin lille dreng, håber Christy Adams, at hun kan stoppe det med andre familier. Hun gør dette ved at starte Jesse Ray Adams Foundation og ved at komme ud af sin historie om vold i hjemmet. Adams sagde, ‘nogen der vil lytte, jeg fortæller dem min historie. Enhver jeg kan hjælpe, hjælper jeg.’ For nylig fortalte Christy hendes historie til mængden på et offers retlige uges begivenhed i Greenville. ‘Jeg går ud og jeg taler med gymnasiebørn for at fortælle dem, hvad vrede og had og mobning kan gøre for folk, hvad slutresultatet er. ” Når du har en person, der har levet det, hvem har en historie at fortælle som Christy må fortælle, tror jeg det har større indflydelse. Dette er en person, der har været der og gjort det ‘forklarede Pitt County Sheriff Neil Elks.’ Jeg fortæller dem om de fem år, jeg var med CJ det verbale misbrug, det følelsesmæssige misbrug der var kun én fysisk forringelse, men jeg fortæller dem alt om det. ‘Christy Adams fortæller dem hvordan for hendes familie begyndte misbruget at være lille kontrollerende og følelsesmæssigt, men det voksede og voksede. I sidste ende stjal det en del af hende, det stjal Jesse. ‘vidste det var den eneste måde, han kunne skade mig for livet, og han lykkedes , lykkedes det ham helt klart. ‘Men Christy lykkes også og for de positive. Hun er fast besluttet på at være stærk for Christopher, dete rmined til at dele sin styrke med andre kvinder, der bekæmper vold i hjemmet og fast besluttet på at leve hver dag til fulde hver dag for Jesse, uanset hvor svært det måtte være. ‘Jeg håber det bliver lettere, men dybt ned, jeg ved, det vil aldrig gå væk. Den smerte vil altid være der, det hul i mit hjerte vil aldrig gå væk.’ Christy Adams siger at tale om hvad der skete med hendes søn er også terapi til hende og hjælper med at få hende igennem det hele.