Moderne europæiske restauranter i Manchester

Moderne europæiske restauranter i Manchester

køkken Vælg køkken Vælg køkkenPier Eight er The Lowry s helt nye restaurant og bar. Pier Eight har en fantastisk kombination af ekstraordinær service, fantastiske sæsonmæssigt inspirerede moderne britiske retter og fænomenal udsigt med sin fantastiske udsigt over vandet med udsigt over Salford Quays, hvad enten det er en afslappet frokost eller aftensmad. Servering frokost, pre teater og middag menuer, Pier Eight er perfekt til en frokosttid sladder, en tilfredsstillende bid før showet starter, dato nat, en fødselsdag behandler eller middag med en ven eller fem. Og med et fantastisk udvalg af gins, whisky, cask ales, vine og cocktails, er Pier Eight bar det rette sted at tage en drink og bid at spise, uanset om det er Ploughman s og en pint eller en suppe og en sherry .

Panacea er ofte spioneringen som den mest stilfulde mødested i Manchester. En 60 fods onyx bar, gylden belysning og en opfindsom cocktail liste har holdt mødestedet i hjertet af Manchester s smukke mennesker trods nogle vanskelige tider de seneste år. Drikkevarer, der formår at komme forbi modepolitiet, arbejder døren, kan godt finde sig selv at dele en messe med lokale berømtheder eller WAG’er, selvom kunden er selvfølgelig alt for cool til at anerkende dem.

I betragtning af den udførlige cocktailliste, kan du forvente, at den mad, der følger med, med retter ledsaget af en Moncler Outlet Online komplet familiehistorie for hver ingrediens. Men det er her, hvor Panacea synes at lide af noget af en identitetskrise, med en menu, der tilbyder ligefrem moderne europæisk billetpris og traditionelle britiske retter til priser, der gør drikkevarer blisterende dyre.

Forretter varierer fra 5,95 til king prawn noodle bouillon til 8,95 for jakobsmuslinger med sprøde chorizo ​​og balsamico ristede røde peberfrugter. Strømprodukter tilbyder pubfavoritter som fisk, chips, grødetærter og tartarssauce til 13,95 eller bangers og mos for 10.95, mens de mere eventyrlystne tages i betragtning af retter som f.eks. Krabbe og chili linguine kl. 10.95 eller Moncler Outlet kyllingekyllingen med roastebutneskamp og timian sovs ved 13.95. Desserter vejer ind på omkring 5,50 mærket, med retro klassikere som citron marengs pie sammen med mere moderne retter såsom cookies og fløde cheesecake med hvid chokoladesauce.

Som du måske forventer fra et sted, der handler om sit stilfulde omdømme, er tjenesten her smidig, hurtig og effektiv, og på egen hånd er restauranten en succes. På en eller anden måde kommer bangers og mos aldrig til at leve af at nippe Bollinger fra den onyx bar