Modi er farligt for demokrati

Modi er farligt for demokrati

Kolkata, 26. januar Beskriver den nuværende politiske situation i Indien som en ’slags decentraliseret nødsituation’, den berømte journalist og tidligere EU-minister Arun Shourie sagde fredag, at der er et ‘frygtens klima’ og ‘hjælpeløshed’ i landet.

‘De umiddelbare omstændigheder er, at vi i dag ikke har en centraliseret nødsituation, Moncler Outlet men en slags decentraliseret nødsituation. Der er klima af frygt og en følelse af hjælpeløshed, som jeg ikke så under nødsituationen,’ sagde han på Tata Steel Kolkata Literary Meet her.

‘Kræfter, der skal bekæmpe denne situation, er opdelt. Jeg har længe sagt, at du skal genkende den dødelige fare, som (Narendra) Modi og andre repræsenterer til landet,’ tilføjede han.

Ifølge Shourie har der i de sidste 30 40 år været et fald i kvaliteten af ​​personer i det offentlige liv.

‘Nedgangen er det store problem. Selv om man ser på de personer, der var involveret i kampen mod krisen, deres kvalitet og kvaliteten af ​​personer i dag, er der stor forskel. Det er det centrale problem for Indien i dag.’

Han stillede også spørgsmålstegn ved systemet for at vælge herskerne i Indien. ‘Dette er ikke vejen til at vælge linealer for en milliard mennesker.

Opfordret til at stave de konstruktive skridt til at sikre, at bedre kvalitetspersoner kommer til det offentlige Moncler Outlet Online liv, sagde han: ‘Vi kan tænke på strengere kvalifikationer for personer, der går ind i lovgiveren.’

‘Den, der kontrollerer kontoret CBI (CBI), CBI og andre er styrets instrumenter. CBI var instrumentet for denne (Manmohan Singh) regering, da tre henvendelser blev foretaget mod Arun Shourie, og de fandt ikke noget. Forskellen er Modi lille gruppe på to tre personer har ingen skam, ingen begrænsning for brugen af ​​sådanne instrumenter. ‘

Den tidligere Verdensbankøkonom kritiserede også Modi-regeringen over ikke-effektive aktiver i banksektoren.

‘De dårlige lån er blevet et sådant bjerg, at regeringen i stedet for at håndtere det lægger penge i en bundløs brønd. Derfor kan de få nok penge, og Provident Funds investeres på aktiemarkeder, forsikringsselskaber investerer i lager marked. Det øger aktiemarkedet, men forringer vores besparelser, ’sagde han.

Ved at anfægte medierne sagde han med tiden, at mediet var blevet ‘den del af etableringen’ og ‘herskerens instrument’.

Ifølge Shourie var tidligere mediepassionen offentlige problemer, mens ‘i dag lidenskaben er at tjene penge’.