Modi hjalp folk til at konvertere sorte penge til hvidt

Modi hjalp folk til at konvertere sorte penge til hvidt

Limkheda (Gujarat), 11. oktober: Kongres næstformand Rahul Gandhi på onsdag beskyldte premierminister Narendra Modi om at hjælpe hammerne med sorte penge til at konvertere det til hvide penge med sin ‘ensidige og lunefulde’ demonetisering.

Adressering af en stor samling af landdistrikter og stammefolk i Limkheda-byen i det centrale Gujarat Dahod-distrikt, hævdede Gandhi: ‘Modiji indså, at almindelige mennesker og små forretningsmænd ikke var blevet fuldstændigt knust ved notitsforbud. Så han bragte GST.

Repetere ordet ‘Modiji’ flere gange, spurgte han, om Modi nogensinde havde bedt landmænd, arbejdere og små forretningsmænd, hvordan de udfører deres arbejde: Ved kontanter eller kreditkort.

Gandhi sagde: ‘Kongressen opfordrede ham til at gå langsomt på GST, bad ham om ikke at have så mange plader, og det gør det besværligt. Men han og (finansminister Arun) Jaitleyji sagde bare nej. De ville ikke høre.’

I et scenario som dette ‘da hele landet blev slået i brand ved tvillingslagene, steg et nyt firma fra denne brand’, sagde han og Billige Moncler DunJakke henviste til firmaet floated af Jay Shah, søn af BJPs chef Amit Shah, som ifølge en rapport på en nyhedswebsite voksede 16.000 gange efter, at Modi-regeringen overtog i 2014.

Han spekulerede på, hvordan et spændende selskab på Rs 50.000 ramte en omsætning på Rs 80 crore om nogle få måneder, og det samme firma blev lukket ned efter at have lavet astronomisk fortjeneste.

Gandhi beskyldte derefter premierministeren på hindi: ‘Jab Modiji Pradhan Mantri baney fan unhone kaha tha, jeg er Pradhan Mantri Nahi Chowkidar hun. Kan du chowkidar chup kyon hain? Kahan gaya Chowkidar?’ (Da Modi blev PM, sagde han, at han er en portvakt af landet. Hvorfor er portvagten stille, hvor har portvagten været?).

Bemærkning skreg skål fra folkemængderne.

Gandhi talte i løbet af den tredje og sidste dag i hans anden runde kampagne i poll poll Gujarat. Han havde en lignende tre dages ophold i Gujarat Saurashtra-regionen fra den 25. til 27. september.

I et samspil med tribalstuderende tidligere i Chhota Udepur by spurgte Gandhi, om de var tilfredse med uddannelsesfaciliteterne, og hvis de kunne gå på college uden at betale kapitaltilførselsgebyrer.

Da svaret kom negativt, spurgte han, om de fik job, efter at deres forældres ‘hårdt tjente penge’ blev brugt på deres uddannelse. Eleverne sagde, at de gjorde det

I forbindelse med Gujarat-regeringens kontraktsystem til at udfylde faste stillinger ved outsourcing til meget billigere priser, sagde Gandhi, at dette var en måde at bruge folk på og kaste dem vej, når det ikke var nødvendigt.

Kongresslederen sagde, at Gujarat-regeringen, tidligere ledet af Narendra Modi, og Moncler Outlet endda brugte ‘dyrebare penge og ressourcer’ på en håndfuld industrister på bekostning af grundlæggende offentlige tjenester som sundhed og uddannelse.

‘Dette er Gujarat-modellen. Det er sandt din, men for Modiji og Shahji, ikke for resten af ​​landet.’

Han forsikrede derefter folket, i kraft af et stort applaus, om at ‘du er glad for at komme.’ (Kongelige magter kommer til at komme). Kongen mægter mig, men du kan ikke lide det. Når kongressen kommer til magten, vil den høre på dig hvad du vil have).’.