Modica Whitehurst

Modica Whitehurst

Ayden Grifton Senior Running Back Modica Whitehurst har hjulpet bære opladere til en 8 3-rekord og en plads i de 2 A state playoffs.

Q: Du havde et enormt år. Hvad har denne sæson været for dig?

A: Det har været godt. Jeg kender det sidste år med mine brødre, så jeg tænker ikke på det som om mig. Jeg tænker på det som et team ting. Jeg elsker hver eneste af de seniorer, og jeg ved, at de gør noget for mig, så Moncler Outlet jeg går bare ud der og kæmper for dem, for min familie, min mor, min bror, min far. Jeg går bare kæmpe hårdt for min familie, og mine holdkammerater er min familie.

Q: Du nævnte, at dette var dit sidste år. Har det i det hele taget skubbet ind i dit hjerte, at nu er hvert Moncler Udsalg spil du spiller kan være din sidste?

A: Ja, hr. Hver dag. Jeg vil bare gå ud og give det min alt for mine holdkammerater, så når vi ser tilbage på denne sæson, kan jeg være som, spillet i statsmesterskabet, og vi gjorde så meget vi kunne gøre som et hold. Du scorede 13 touchdowns i de sidste fire spil. Har du nogensinde været på denne slags hot streak?

A: Nej, hr. Jeg synes, det er det. [griner]

Q: En af disse touchdowns fik stor opmærksomhed, da du skød en forsvarer på mållinjen mod Kinston. Gå mig igennem, hvordan dette spil skete.

A: Det var ude af instinkt. Kinston var et stort spil, og jeg vidste, at jeg måtte gøre alt, hvad jeg skulle gøre for at score. Det er bare sket. Jeg hoppede og jeg så ud til at se efter mållinjen, og bolden var over målstregen. Dommeren smed sine hænder op, touchdown. Det var det lykkeligste øjeblik.

Sp: Spillet var over hele Twitter og fik endda opmærksomhed fra de nationale medier. Hvad var det for dig at se det?

A: Det var ret cool, bare en god følelse.

Q: Du har været på varsity team her i fire år. Har du en favorit hukommelse til at spille her?

A: Tredje runde playoffs mod nordøstlige. Jeg var en freshman. Jeg spillede noget som spil, men bare se de seniorer og hvor meget de virkelig ønskede at vinde det spil, selvom de tabte. Det og 76-0 sejren mod Kinston (samme år). Jeg var en boldkatte det spil, men det var et af de bedste Ayden Grifton spil, jeg nogensinde har set i mit liv.

Sp: Hvordan har du lyst til at du har udviklet dig som spiller og som person siden du blev tilmeldt dette program som en freshman?

A: Jeg er mere af en holdleder. Jeg tænker mere på holdet end jeg selv gør. Jeg lytter til mine træner og forsøger at gå hårdest hver dag i praksis. Jeg har altid, men nu hvor jeg er senior og mit sidste spil kan være nogen tid, går jeg så hårdt som jeg kan hver chance jeg får.

Q: Ser du en masse fodbold på fritiden?

A: Ja, hr. Jeg elsker college fodbold.

Q: Er der en spiller, som du modellerer dit spil efter?

A: Jeg elsker Jabrill Peppers fra Michigan. Han spiller hver position, og jeg elsker hans indsats, hans drev og hans kærlighed til spillet.