modstandere konfronterer hinanden i downtown Duluth med video

modstandere konfronterer hinanden i downtown Duluth med video

I 30 minutter stod de to grupper stående Moncler DunJakke ansigt til ansigt, da en stabil sne faldt, overvåget af en linje af Duluth-politiet, iført sikkerhedshjelme, der stod imod bygningen. Bortset fra nogle skubbe og skubbe og sneboldene var konfrontationen verbal. Moncler DunJakke Færre mennesker blev anholdt på uordnede adfærdsgebyrer, sagde Duluth-politiet i en pressemeddelelse. Tre af de fire blev løsladt; den anden blev afholdt på en uafhængig warrant. To af de fire var fra Minneapolis; de andre var fra Iron River og Duluth. Det viste sig, at alle de, der blev arresteret, var en del af protestgruppen. De hvide supremacister organiserede rallyet som reaktion på Un Fair anti racismekampagnen for at henlede opmærksomheden på racial uligheder i Twin Ports. Nej KKK. Smash White Supremacy. ‘Grupperne mødtes på gaden foran Duluth News Tribune-bygningen, da de hvide supremacister vendte sig om at gå op ad trappen til vestsiden af ​​City Hall. Nogle af modstandernes protestanter begyndte at kaste sneboller på de hvide supremacists , og medlemmer af de to grupper jostrede hinanden, da de jockeyed for position på trapperne. Store protesterende protester råbte: ‘Nazister ud!’ ‘Kom ud af Duluth!’ ‘Du er ikke ønsket!’ og ‘komme ud herfra!’ Derefter brød de ud i en sang på ‘Gå hjem!’ Robert Hester of Superior, medlem af Den Højeste Hvide Alliance, som organiserede rallyet, sagde senere, at han var i stand til at give hele talen han havde planlagt, men han kunne ikke være hørt. Duluth-politiet forbød brugen af ​​forstærkere og tidligere havde fortalt en amerikansk indisk rådsgruppe, der anlagde et eget rally i Civic Center, at det skulle slukke for sine mikrofoner. Selvom hans stemme var blevet forstærket, kunne Hester ikke have blev hørt over de chanting demonstranters kraft, hvoraf mange var fra Occupy Duluth-gruppen. Et andet medlem af den supremacistiske gruppe holdt et revolverende sæt tegn, der blev skrevet med ord som ‘hvide kan også være ofre’ og ‘ikke mere hvid skyld. ‘Manden nægtede at identificere sig.’ Alt vi kan gøre i dag, er at bede for de mennesker, der er uvidende, ’sagde Bellecourt til gruppen.’ De ved absolut ingenting om de mennesker, der bor ved siden af ​​dem, fordi de nægter at tale til dem på grund af farven på ir hud. Så hvad bliver det til? Uvidenhed. Uvidenhed er, hvad racerer racisme. Uvidenhed er, hvad der danner disse hvide supremacistgrupper. ‘