Molina i træning for Adamek-kamp i Polen

Molina i træning for Adamek-kamp Moncler Udsalg i Polen

Weslaco heavyweight Eric ‘Drummer Boy’ Molina anser sig selv en fighter med evnen til at hoppe tilbage. Han har gjort det en række gange gennem sin boksekarriere.

Molina startede 0 1 som en pro med et tab i Las Vegas tilbage i 2007, før han slog ud 18 lige sejre.

Molina (24 3, 18 knockouts) tabte til WBC verdensmester Deontay Wilder (36 0, 35 KOs) på en niende runde KO sidste juni 13 i Wilders hjemstat Alabama. Bout blev sendt på Showtime og blev for nylig valgt som 2015 kamp for året for Rio Grande Valley.

‘Drummer Boy’ kommer fra en sjette runde teknisk knockout sejr mod Rodricka Ray sidste 10. oktober i Pharr.

Nu træner Molina til en 2. april kamp i Krakow, Polen mod Tomasz Adamek (50 4, 30 KOs), som vil kæmpe i sit hjemland.

Det bliver Molinas første kamp uden for USA.

‘Det vil være en god kamp’, sagde Edinburg Economedes specialundervisningslærer. ‘Dette er et korsvejskamp for mig i min karriere. Vinderen af ​​denne kamp vil blive yderst rangeret og i verdens titel påstand igen.

‘Jeg er meget begejstret for at kæmpe uden for USA, og jeg glæder mig til at bringe vinen til Rio Grande-dalen hjem,’ tilføjede Molina. ‘Vi har fået rigelig tid til at forberede 11 uger i alt og Gud villig, at jeg vil være mere forberedt på denne kamp end nogen anden kamp i min karriere.’

Adamek kæmpede og tabte kampen for den ledige IBF International Heavyweight-titel i november 2014.

STFC 38

Victor Martinez fra Pharr skuffede ikke sine fans ved at vinde den vigtigste begivenhed i fredags s velbesøgte STFC 38 blandet kampsport bur show kamp på McAllen Convention Center.

‘Vic the Brick’ (6 3) sendte Houston ’s Rocky Long (21 34) med en første runde TKO i en matchup på 145 pund. Lange tog Martinez til måtten og fik ham låst op i en kort periode før Pharr-kæmperen brød fri, genvandt sin fod og slap løs en strejf af strejker, der fik dommeren til at træde ind og standse kampen.

Sammets hovedbegivenhed mellem Moncler Outlet Online 170 pund resulterede i 6 fod 4 Antwan Williams (5 4) i Grand Prairie, der sendte Edinburgs 5 10 Danny Salinas (12 9). Det var Salinas tredje træk og sjette i hans sidste otte kampe. Umiddelbart efter kampen blev Salinas annonceret, mens han stadig var i buret.

TAPIA HURT

Brownsville fjervægte Johnny ‘Blaze’ Tapia (6 0, to KO’er) har meddelt, at han ikke kan kæmpe i hovedbegivenheden af ​​Border Wars 3-showet i Pharr den 11. marts på grund af en skade, der blev lidt under træningen.

‘Jeg glædede mig virkelig til at kæmpe mod en hård modstander og give jer en god kamp,’ sagde Tapia via de sociale medier. ‘Det er sagt, jeg lover dig alt dette, jeg vil sprette tilbage stærkere (fordi) dette er kun et mindre tilbageslag.’ Den årlige Golden Gloves boxing turnering er planlagt 19 februar, 20 og 21 i Brownsville. Planen for øjeblikket er, at arrangementet skal afholdes på den nye ’sports dome’ på Brownsville Sports Park. Det ville være den første planlagte begivenhed på det nye anlæg. Hvis ’sports dome’ ikke er klar, vil Golden Gloves turneringen blive afholdt på den gamle Boys Club-facilitet i Brownsville. For mere information kontakt Lou Gracia på 909 0179.

Border Wars 3 bokseshow præsenteret af Cavazos Boxing Promotions er planlagt 11. marts på Boggus Ford Events Center i Pharr. Blandt fighters på kortet er Eddie Garza, Tovy Tovar, Jose Prado, JoJo Rodriguez, Gabriel Ayala, Marc Torres og Benito Rios. For mere information, ring (956) 369 0742.

Harlingen mellemvægt ‘King’ James De La Rosa (23 3, 13 KOs) kæmper kanadiske David Lemieux (34 3, 31 KOs) den 12. marts på Olympia Theatre i Montreal, Canada.