Moline holder over hånden i Big Six

Moline holder over hånden i Moncler Udsalg Big Six

Moline vandt 11 af de 14 kampe i en dobbelt, der følte sig langt tættere end den endelige score af Moline 48, Alleman 8. Højdepunkterne var mange for maroons. Jayden Terronez fik sin 23. pin af sæsonen, denne kommer på 160 pund over en af ​​Allemans bedste, Ryan O ‘Hern. Parker på 152 og Hunter Henning på 195 og store beslutninger fra Charlie Farmer på 106 og Isaiah Tapia på 113.

De tog også imod beslutninger fra Ellex Williams på 120, Austin Burkeybile på 138, Zach Wallace på 220 (med en takedown i de sidste sekunder) og Cobie Underwood på 285, plus fortabte sejre ved Mack Mulvany på 126 og Grant Ohlsen på 145.

‘Coach Bill Carlough har fået et godt program om morgenen,’ svarede Ruettiger, da han blev spurgt om, hvad der syntes at være en fysisk kant for maroons. rammer vægten, condition. Og det gør virkelig en forskel i vores sæson. ‘

Ruettiger var glad for at hilse på sine brydere.

‘Jayden wrestled virkelig godt,’ sagde han om Terronezs pin i 3 minutter, 10 sekunder. ‘Isaiah Tapia går derude og får en stor sejr mod Billy Taylor var fantastisk.

‘(Taylor’ s) rangeret sjette i staten i 1A, og Tapia gik ud og tog det til ham (11 1 major). Det var fedt. Hele vejen op og ned lineupet kæmpede vi godt. ‘

Alleman satte mere af en kamp end resultattavlen viste. Pionererne fik en hård kæmpe sejr fra senior John West på 182 (3 2 i fire overtimer) og en anden firedobbelt OT sejr af Jack Patting (3 2) over Isaac Martinez.

‘Det var en stor kamp, ​​det var Senior Night, min sidste gang bryder her,’ sagde stærkmand West, hvis flugt med 17,8 tilbage vandt det. ‘Så jeg gjorde lige hvad det tog for at Moncler Outlet Online få en sejr.’

For Vesten betød programets vækst i hans fire år noget.

‘Da jeg var en freshman, er jeg temmelig sikker på, at vi vandt en møder hele året,’ sagde han. ‘I år har vi over 20 sejre, så bare går fra det til, hvor vi er nu, det er helt vendt rundt.’

Pionererne fik også en 8 3 beslutningsvinde fra senior Alec Carton på 170.

‘Jeg er meget stolt af den måde, vi kæmpede på,’ sagde Allemans træner James Ealy, nu i hans sjette år med pionererne. ‘I mange stramme kampe var tingene ikke på vej. Man kan sige, at vi kun vandt tre kampe, men hver kamp de fyre vandt, tjente de. Vi kom ud, vi kæmpede, vi kæmpede hårdt. ‘

Terronez tog også et øjeblik til at hilse pionererne.

‘Vi vidste, de var gode,’ sagde han. ‘De blev rangeret (nr. 10) i klasse 1A. Vi vidste, at vi ikke kunne slæbe rundt. Vi var nødt til at komme ud og gøre vores arbejde, håndtere forretninger. Det var det, vi gjorde. ‘

For et år siden bistod Ruettiger Ealy hos Alleman. Det var en smule hård coaching mod børn, han arbejdede med et år siden, sagde han.

‘Det er en stor gruppe børn derovre,’ sagde Ruettiger. ‘Vi fik den ene ud af vejen. Jeg trækker for dem i (klasse 1A) regionals. ‘

Alleman står over for Galesburg og Quincy på fredag ​​på Rock Island, ligesom Rocks. Moline vil rejse til Galesburg for at møde Streaks og Quincy for at pakke op i den regulære sæson.