Monarker smuldre Thunder

Monarker smuldre Thunder

Manchester-monarkerne modtog to mål fra Craig Wyszomirski på vej til en 6 3 sejr over Adirondack Thunder på Girl Scout Night på SNHU Arena.

Manchester tog en tidlig føring, da Quentin Shore udgjorde sit 12. mål for sæsonen kl 4:24 i den første periode. Shore sendte et skud fra lige inden for det rigtige punkt, at Thunder Goaltender, Drew Fielding, forsøgte Moncler DunJakke at slå til hjørnet med sin blokering, men pucken ramte indersiden af ​​hans højre arm, hoppede højt i luften og ind i målet for tidligt , 1 0, Monarchs bly.

Monarkerne tilføjede deres føring, da Wyszomirski scorede sit første karrieremål kl. 11:09 i åbningsperioden. Wyszomirski tog en diagonal krydsning fra Jordan LaVallee Smotherman på venstre prik, hvor han sendte en wrister forbi Fieldings handske, for at skubbe monarkens fordel til 2 0.

Torden kom stormende tilbage, da Stepan Falkovsky scorer sit fjerde mål for sæsonen kl 12:29 i den første periode, mens han var på magtspil. Falkovsky sendte en timer fra toppen af ​​den højre cirkel gennem trafik, der slog Monarchs goaltender, Sam Brittain, for at score, 2 1, Monarker.

Adirondack tilføjede et andet power play mål, da James Henry satte sit syvende mål for kampagnen kl. 18:41 i den første periode. Peter MacArthur forsøgte at skubbe pucken rundt om det høje glas bag Brittains bur, men pucken tog en ret til højre foran målet, hvor Nick Bligh korrulerede den hoppende puck og satte Henry i en timer i et gabende Moncler Jakke Dame bur til selv scoren, 2 2.

Wyszomirski gav monarkerne føringen igen kl 12:06 i anden periode, da han scorede sit andet mål om natten. Lige efter en straf til Derek Arnold udløb, førte Arnold pucken ind i offensiven og slog et pass til Wyszomirski i slotten, hvor monarkens forsvarsmænd fyrede en wrister forbi Blocking Fielding for 3 2 Monarchs lead.

Monarkerne genvandt deres to målsætninger, da Derek Arnold scorede sit 8. mål i sæsonen klokken 14:05 af midterrammen. Arnold fandt pucken i slotten fra et pass fra Ed Wittchow, vendte ryggen mod målet og sendte en backhander langs isen, der skred forbi Fielding og skubbede monarkerne til 4 2.

Manchester slog igen, da Alexx Privitera nettede sit 5. mål for sæsonen kl. 16:57, mens han var på magtspil. Privitera tog et pass fra højre halvskilt fra Matt Leitner og fyrede en timer fra midten af ​​den blå linje, der slog Fielding gennem en skærm for at score, 5 2, Monarker.

Monarkerne udvidede deres føring, da Zac Lynch scorede sit 5. mål for sæsonen kl. 5:57 i den tredje periode. Efter en blok af Privitera dræbte de sidste sekunder af et Thunder power play, tog Lynch karmen ned til venstrefløjen, satte sine kanter til venstre og løftede en backhander over Fielding’s højre skulder og skubbede scoren til 6 2.

Thunder inched tilbage, da Greg Wolfe nettede sin syvende mål for sæsonen kl 12:46 i tredje periode på power play. Wolfe fandt sig alene i venstre omkreds og sendte en wrister over britans handske for at skære monarkerne føre til 6 3.