Money management kurser skal være mandator

Money management Moncler Udsalg kurser skal være mandator

Pengeforvaltningskurser skal være et krav til gymnasiet, ikke et valgfag. Gratis skoleundervisning, ikke lån, bør gives til alle elever med et ‘B’ gennemsnit. Incitamenter.

Fund alt dette med velfærdspengene, øremærk penge og kongreslønninger og frynsegoder, føderale og statslige. Ja, lad politikere donere deres løn og være patrioter. Lad dem inspirere og opmuntre os.

At have et job har vist sig ikke at være nok, men vores lovgivere synes det er. Ansvarlige mennesker med pengehåndteringsevner har nu en nødfond, ikke kreditkortgæld, og kan nemt løbe ud af en depression.

Skam på lovgivere for at give så meget af vores penge til mennesker, der går uansvarligt, ikke godt, men kalder det velfærd. Ungdom, som ikke kommer i skole og passerer, mister deres fordele. Det vil helt sikkert få deres forældre involveret. Ansvarlighed, som incitament, betyder noget.

Tænk på lang sigt nu. Tilby alle studerende en ansvarlig fremtid med et sundt hjerne, ikke kun en sund krop. At tilbyde dem mindre demeans os alle.

Lad os forene og kæmpe hårdt. Den 20. januar håber jeg også, at du vil lægge din hånd på din bibel og gentage med præsidenten, ‘Så hjælp mig Gud.’

ArticlesVictim af tilsyneladende mord på South Irby Street identifiedFlorence politiet, coroner undersøger tilsyneladende mord på South Irby StreetFlorence venner at dele ugen Moncler Outlet er hjemløseEllis fratræder som West Florence boys ‘basketball coachMark Anthony PhillipsFlorence mand blandt ni sexhandlere dømt til føderalt fængsel timeAfter 48 år, Norman’ s Gun Exchange lukker i EffinghamWoodberry for at træde ned som West Florence s AD i skoleårets ende, vil forblive Knights ‘fodboldkamp HarrisHarry ThomasHartsville byder familiepraktiserende læger