Money Powell IV arbejder ubarmhjertigt for at opfylde sine boksedrømme

Money Powell IV arbejder ubarmhjertigt for at opfylde sine boksedrømme

A. Da jeg mødte Coach J, kom vi herhen til dette gym. Jeg havde vundet en stats titel før han mødte ham, men da jeg begyndte at træne her tog han mig fra at vinde statsturneringer til jeg vandt regionalsalen og gik så til statsborgere. Min allerførste statsborger mistede jeg det, men jeg fik meget erfaring fra det. Den fyr jeg tabte til var nummer et i landet på det tidspunkt. Så ja, jeg kæmpede for den første fyr og tabte, men jeg lærte meget af det. Så kom vi tilbage og Moncler Moncler Outlet DunJakke holdt træning og træning og træning.

A. Når du er stabil og dominerer amatørerne, og du vinder de nationale mesterskaber, når du har vundet flere turneringer, er der virkelig intet tilbage at vinde, medmindre du vil gå til OL. Og de ændrede reglerne, hvor de Tag hovedbeklædningen fra nu, og mange mennesker bliver skåret i de olympiske forsøg. De fik hovedstød og revet op. Så jeg var som om jeg ville chancere for at blive skåret, jeg kunne lige så godt få betalt for det. Jeg havde også kæmpet på verdensmesterskabet i Rusland. Det er kun et skridt under OL, så der var ikke noget tilbage at gøre, medmindre jeg ville fortsætte med at gentage de samme turneringer.

A. Du ønsker ikke at komme derovre og være over hovedet, og du ønsker ikke at komme derovre og mangler selvtillid, fordi profferne er meget forskellige fra amatørerne. I amatørerne kan du tabe og gå hjem og kæmpe igen den næste dag, hvis de har en kamp, ​​der kommer op. Men i proffene, hvis du taber, er det slemt. Det er virkelig skadeligt for din karriere. Hvis du taber, vil du tabe sent i din karriere, når du allerede er etableret, og alle kender dig. Når du starter, vil du bare opbygge dit mærke indtil du kommer til toppen. Men vi behøver ikke bekymre os om det. Vi arbejder hårdt nok, at vi ikke tager nogen ‘Ls’ (tab).

A. Ja. Med de fleste fyre i ringen er det sager. Ud af ringen er de normale mennesker. Der er ikke noget alvorligt. Det er ikke som om du er nødt til at gå rundt med et surt ansigt og vil kæmpe med alle. De fleste fyrene du snakker med, ville ikke engang vide, at de er krigere, medmindre du spørger dem, fordi ingen løber rundt og siger: ‘Jeg’ ma bokser ‘hele tiden. Som jeg sagde, når du kommer ind, er det dit job. Når du kommer ud af ringen, er det en normal livsstil. Vi går i biografen og alt ligesom almindelige mennesker.

A. Ja, fordi det er mere krævende nu. Da jeg var amatør, vil jeg ikke sige, at du kunne slap af så meget, men i profferne tæller alt rigtigt. Du kan ikke råd til at glide op her i gymnastiksalen, fordi det kan ødelægge dig i en kamp, ​​og du vil ikke have det til at ske. Det er den tid, du virkelig skal skinne og gøre godt og fortsætte med at gå videre. Men hvis du er som halv som træder i gymnastiksalen, er der en stor chance, at det kommer til at vise i en kamp, ​​især når du begynder at rejse op og kæmpe mod flere kvalitetsmodstandere.

A. Min minimum lige nu er seks. Tidligt i din karriere vil du kæmpe meget, få dit navn derude, bygg dig op og saml dine penge. Men jo højere du står op i rangordningen, går din kampnummer (total kampe) ned, fordi fyrene bliver hårdere, og du har brug for mere tid til at træne i lejren. Du får betalt meget mere; det er mere forretning. For at være ærlig tager virksomhedssiden af ​​det lang tid, fordi de skal sætte alt helt op. Denne fyr vil måske have så mange penge, og denne fyr vil måske have så mange penge, og de skal gøre alt dette forhandlinger. Som jeg sagde, er kampen den nemmeste del.

A. Det er altid muligheden. Men du ved, jeg vil aldrig lade det sidestille mig. Selv i amatørerne, da jeg tabte, forhindrede det mig aldrig i at arbejde hårdt, og jeg ville tabe og hoppe lige tilbage, som intet skete. Nogle fyre tager tab, og de er virkelig ødelagt. Men det handler ikke om, hvordan du bliver slået ned, det handler om, hvad du gør, når du kommer op igen. Ikke kun i boxning, men livet generelt rammer alle dem hårde punkter i livet og er som: Dang, hvad skal jeg gøre nu? Det handler virkelig om comebacket, som hvad skal du gøre? Skal du sætte dig ned og bare opgive og sige, at det er det? Eller få sikkerhedskopi og gøre noget ud af det tab. Fordi du kan lære af noget, uanset hvor dårlig det er.