Monsanto står over for en kamp for sojamarkedet

Monsanto står over for en kamp for Moncler Udsalg sojamarkedet

sojabønne marked. landbrugseksport.

Markedet er åbnet, da Monsantos Roundup Ready-serie af frø, der er udviklet til at tolerere græsdræbende glyphosat, har mistet effektiviteten, da ukrudt udvikler deres egen tolerance over for kemikaliet. Sammenfatning af virksomhedens problemer er en national skandale over afgrødeskader forbundet med dens nye sojabønner og herbicidparring Roundup Ready 2 Xtend frø, der er konstrueret til at modstå den kemiske dicamba. landbrugsbælte, især blandt mindre virksomheder, der producerer og sælger frø med teknologi, der er licenseret fra de agrikemiske giganter.

Mange af disse sælgere fortalte Reuters, at de samler et overskud af frø med manipulerede træk fra flere udviklere til betydelige ekstraomkostninger, fordi de kun kan gætte, hvilke produktbønder der vil købe.

‘Vores job er at opfylde vores kunders behov, og vi ved ikke, hvad de skal være’, siger Carl Peterson, formand for Peterson Farms Seed nær Fargo, North Dakota. ‘Jeg tror ikke, jeg har nogensinde set noget helt sådan.’

Monsanto har meget at tabe. Sojabønner er den vigtigste ingrediens i foder, der bruges til at opfedre verdens kvæg, svin, kyllinger og fisk.

Nettoomsætningen af ​​Monsanto s sojabønnefrø og træk udgjorde næsten 2,7 mia. Kr. I finanspolitikken 2017 eller omkring en femtedel af dets samlede nettoomsætning. Brutto overskud fra sojabønneprodukter steg 35 procent i 2016 og slog 15 procent vækst af sin større majsfrø franchise. stater, fordi dicamba har drevet på nærliggende gårde og marker og beskadigede afgrøder, der ikke er genetisk modificerede til at modstå det. landbrugsjord i foråret. DowDuPont er ivrig efter at blive med i flokken, men har brug for godkendelse fra kinesiske regulatorer, før den stort set kan markedsføre og sælge sit nye sojabønneprodukt, Aktivér E3.

Monsanto afslog kommentar til Reuters på konkurrence fra rivaler på sojabønnemarkedet. Men firmaet har tidligere anerkendt den skærpende trussel mod bundlinjen, da rivaler lancerer nye produkter. beplantninger.

Monsanto fastholder sin nye formulering af dicamba reducerer drift effektivt. Det Moncler Outlet Online skyller landmændene for ikke at følge sprøjteinstruktionerne og for ulovligt at anvende ældre versioner af dicamba på Xtend frø. acres i 2017, deres andet års salg. Monsanto projekterer arealet vil fordoble i år, og tegner sig for omkring 44 procent af alle plantede hektar.

Monsanto står stadig over for en række lovgivningsmæssige, juridiske og public relations-udfordringer fra krisesituationen.

Regulatorer i Arkansas, hvor afgrøder blev stærkt beskadiget i 2017, har forbudt brugen af ​​dicamba-baserede herbicider mellem datoer, der sandsynligvis vil dække hele vækstsæsonen. Missouri, Minnesota og North Dakota har også begrænset, når landmændene kan sprøjte dicamba.

Missouri landmand Bobby Aycock sluttede sig til en af ​​flere klassesager retssager mod Monsanto efter dicamba sprøjtning af nærliggende bønder beskadiget hans afgrøder i 2016.

Han plantede derefter Xtend i 2017 for at sikre, at drivende dicamba ikke kunne skade hans afgrøde igen. Han fandt en anden fordel i høsttidspunktet: hans højeste udbytte i 33 års sojabønneproduktion.

På trods af sin retssag mod Monsanto planlægger Aycock at såge Xtend frø igen i forår.

‘Hvis noget fungerer,’ sagde han, ‘jeg hader at ændre det.’

BASF ENTERTERER BØNBATT

BASF venter på Monsanto og Bayer at lukke deres foreslåede fusion på 63,5 mia. USD, før den kan overtage Bayers LibertyLink-mærke frø, der er konstrueret til at modstå det kemiske glufosinat.

Tidspunktet for overtagelsen, der forventes i forårets plantesæson, er akavet, fordi landmænd måske allerede har købt frø. BASF sigter mod at forhindre enhver ‘kundeforstyrrelse’, når den overtager kontrollen med LibertyLink-mærket som en del af en 7 milliarder dollar aftale med Bayer, sagde BASF vicepræsident Scott Kay i et interview.