Monster Hunter World er bogstaveligt talt en spilskifter

Monster Hunter World er bogstaveligt talt en spilskifter

Der kommer en tid i hvert Monster Hunter-spillers liv, hvor du finder dig selv rystet af forfærdelse, skuffelse og selvtillid, mens tre små ord begynder at slå rod i dine kolde, mørke hjørner.

er umuligt. Som en person, der startede som en bowgun hoved og spiller solo eller i en duo 95 procent af tiden, er jeg den første til at indrømme, at jeg havde mere end min retfærdige andel af sådanne øjeblikke.

Jeg kan fortælle dig dette, jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste. Som de siger, er der kun et par ting, der er sikre i livet: Død, skat og tænkning er umuligt, mens du spiller Monster Hunter.

Se, for størstedelen af ​​Monster Hunter-spillere derude, er fiasko det største lurende monster af alle. For nogle kan det strejke hurtigt og tidligt ind i spillet, mens du stadig rocker rustning med holdbarheden af ​​tissuepapir. For andre kan det tålmodigt bide sin tid og vente, indtil din tillid er på sin top, før du bryder din ånd i en million knuste stykker på mere ødelæggende måde.

Ca. 40 eller så timer Billige Moncler Jakke Herre i Monster Hunter World var min tillid lige så høj som en Valfark-stribe over den store blå himmel. Indtil da har jeg overlevet hvert mission ved første forsøg, mens jeg sjældent besvimler dette, tænker på dig som en langsom og mere skrøbelig tung bowgunner, der kan gå ned i en eller to store hits. Moncler Outlet I mellemtiden viste min sidste jagt at være en puls pounding tango med et underarter monster, der udfoldede sig i episk mode. Disse indbefattede et par gange, hvor jeg skød ned den stakkels væsen lige ud af himlen, mens jeg også snydte døden ved hudens tænder via flere tætte opkald. (Helt sikkert fik jeg et skud af en lufthaleflip, som jeg fejlbedømte, da monsterhalen blev skåret og jeg troede, det ville nå mig.)

Det er overflødigt at sige, at jeg smeltede ind i min sidste showdown med den nye store baddie Nergigante med en ekstra hoppe i mit skridt. Jeg mener, jeg har allerede afvist fyren uden meget drama før. Hvor slemt kunne dette stikkende monster muligvis være?

Jagten begyndte jævnt, og jeg kom hurtigt ind i en rille, da jeg skiftede mellem min skæring, Pierce, Thunder og Wyvernfire ammunition afhængigt af min positionering. Bare et par minutter i kampen, havde jeg sin haleafskæring og en af ​​hornene brudt. Jeg var i zonen.

Det da det hele startede.

Jeg tror, ​​at det kunne have været en dykning angreb efterfulgt af en koncentreret regn af benede spikes, der i sidste ende bankede mig ud. Dette blev hurtigt efterfulgt af to mere utrolige faints, som udslettede alt mit hårde arbejde og sendte mig tilbage til hovedkvarteret. Det var min første mislykkedes mission i Monster Hunter World. Det ville ikke være min sidste.

I løbet af mine næste tre forsøg mod Nergigante, er jeg usikkert tredoblet vogn og sendt hjem, da jeg ikke kunne replikere den succes, jeg havde i de tidlige stadier af min første jagt. Ved hver jagt ville mine nerver blive strammere, og sikkervende tillid gav gradvist plads til faldende håb. Var jeg bare heldig med de andre tætte jagt? Skal jeg vente til spillet frigives og lege med andre spillere?

Da jeg diskuterede, om jeg skulle sætte landbrugsmat på nogle få ekstra forsvarspunkter eller skifte til et mere robust Blademaster-sæt og opgive min stolthed som skyder, kom tre velkendte ord langsomt men sikkert ind i mit sind.

er umuligt. Selv tilfældig sandsynlighed er faktisk trolling mig hårdt. tandlægeudnævnelse.

Velkommen til livet som en Monster Hunter-spiller.

Med alle de helt nye ændringer i Monster Hunter World, er jeg sikker på, at nogle af jer undrer mig over, hvorfor jeg besluttede at starte med min Nergigante sob-historie.

Der er en god grund. Faktisk gør det to.

Årsag nr. 1? Jeg ønskede at give nybegyndere en ide om, hvad de kommer ind i. Hvad angår Monster Hunter World plads i den brede verden af ​​actionspil, er serien helt sikkert mere mørke sjæle end Devil May Cry fra et mekanisk synspunkt. Det kan måske ikke føle sig ret så uretfærdigt som Souls serien, men det kan helt sikkert være brutalt straffe på en måde, der er kendt for folk, der vænner sig for en stabil kost på gammeldags spil. Du bliver nødt til at binde dine lænder med denne, især når du spiller solo eller som et topersons hold (fire spillere, selv med multiplayer monster buff, gør spillet meget lettere, alt lige lige).

Med hensyn til den anden grund til min Nergigante-historie, godt, givet alle de nye tilføjelser og ændringer, Capcom gjort til Monster Hunter World, ønskede jeg at svare på et spørgsmål, der kunne være i sindet i serien mere dedikerede fans. Ud over alle sine skinnende klokker og fløjter er dette bestemt et Monster Hunter-spil.

Rathalos lyder måske lidt anderledes, men han elsker stadig at irritere hælen ud af Blademasters ved konstant at flyve rundt som den sejeste udseende, du nogensinde har set. Black Diablos gør stadig mit liv blinkende for mine øjne, når hun ser på mig og læser hendes superladning, mens min Heavy Bowgun er usømmelig.

Udover sin klassiske tilbagevendende cast, bringer Monster Hunter World’s nye rovdyr også nogle interessante ting til bordet. Odogaron, som gør Nargacuga tilsyneladende langsom, synes tilsyneladende at glatte omkring Rotten Vale mens han citerer Ben Affleck Batman. Lad bare sige det, ja, du vil bløde, hvis du ikke er korrekt indstillet for at forhindre blødningsstatus. Derefter var der apex monster Bazelgeuse, hvem gulvtæppet bombarderede mig til glemsel, da jeg latterligt mistede det for en guldkrone Great Girros og havde gal til at angribe det pr. Missionskrav. Dette betyder at se Wanderer aktier Deviljho elsker for inopportune stalking samt operativ musik, der ville gøre Wagner stolt. Det var først, indtil en faktisk og absolut meget mindre, store, store Girros valsede ind i baggrunden med sin øglehugger i slæb, at jeg indså den forfærdelige fejl, jeg lige lavede.

Efter at have testet mængden af ​​mange af vildtene, herunder flere ældre drager, kan jeg med tillid sige, at Monster Hunter World stadig leverer, når det kommer til den del af dets gameplay. I betragtning af, hvordan mekanikerne bag kampende monstre tjener som seriens sjæl, er det faktum, at denne del forbliver tro mod sine rødder en stor aftale for veteraner i spillet.

Nybegyndere vil i mellemtiden få en ordentlig introduktion til, hvad Monster Hunter handler om, hvilket helt sikkert er en god ting. Tildelt, spillet mere målbevidst og bevidst mekanik kan få nogle folk til at baile, når de rammer den første væg. Men for dem, der holder det længe nok til at nedbryde disse vægge, i det mindste indtil den næste kommer op, kan jeg bare sige, at du er til en godbid.

OK nok om hvad der stadig er det samme, hvad med hvad nyt?

Mens hunts tjener som Monster Hunters sjæl, tjener visuals bestemt som sit kød. Og selv om det er sandt, ser det ud, alt og hvad der på indersiden er vigtigt mere end hvad der på ydersiden, det er sikkert godt, når du kan have begge.

Som en, der konstant trompeterer mantraet, at gameplay er konge, er jeg den første til at indrømme, at det var de billeder, der gjorde min kæbe dråbe, da jeg så overraskelsen Monster Hunter World afsløre, mens man så på E3 2017-livestrømmen.

Så meget som jeg elskede at spille Monster Hunter på PSP og 3DS, havde en ting, jeg savnede, da serien skiftede fokus på bærbare systemer, en ægte hjemmekonsoloplevelse til serien. I mange år var Monster Hunter Tri på Wii den eneste undtagelse, et spil bygget til konsol fra bunden, der følte sig frisk og så rimeligt godt på trods af den underpowered hardware.

Uden for Tri har Monster Hunter primært været ved at håndtere bærbare systemer, en afspejling af præferencerne for sin japanske base. Det var fornuftigt på det tidspunkt, da Monster Hunter manglede trækkraft i Vestens mere hjemlige konsolvenlige grænser. Ulempen er imidlertid, at hjemme-konsolversioner af spillet blev mere af en eftertanke. I stedet for at bruge hjemmekonsolernes ekstra kraft til at introducere revolutionerende mekanikere, spillede de i stedet vært for glorificerede porte i de håndholdte versioner. Spillet var stadig godt, men vi oplevede trinvise ændringer, som ærligt kun var i stand til at holde op på grund af fundamentmekanikernes stærke fundament.

Når Kina kun Monster Hunter Online spil til pc kom ud, blev mit ønske om et ordentligt Monster Hunter-spil bygget til de nyeste konsoller kun stærkere. Monster Hunter XX på kontakten hjalp med at ridse det kløe for lidt. Men jeg længtes efter at se, hvad Monster Hunter, der har været tavs i fire år, kunne bygge op fra bunden med et beefier system. Det var en afståelse, der regelmæssigt ville komme op under samtaler med en kollega Monster Hunter-fan på arbejdspladsen, med vores samtaler med fokus på forbedrede billeder, monster AI og økosystemer samt livskvalitet forbedringer til den aldrende formel.

Selvfølgelig viser det sig nu, at mens Monster Hunter-holdet var ved at holde skibet flygtet med opgraderede iterationer af den gamle motor via 4U, Generations og XX, prøvede Monster Hunters førstehold på det nøjagtige spil min ven, og jeg har kæmpet for hele tiden.