Montana-delegationen skal skubbe for at genautorisere LWCF

Montana-delegationen skal skubbe for at genautorisere LWCF

Tilgiv os, hvis vi synes skeptiske. Med al retorikken, der kommer fra LWCF’s modstandere Moncler DunJakke i sin nuværende form, er det ikke svært at forestille sig, at denne fond bliver en politisk fodbold- og forhandlingschip.

LWCF er i krydsværn af en ultra konservativ skare i kongressen, specielt formand for House Committee for Natural Resources, Rob Bishop, R Utah. Biskopens dagsorden er en, vi har fået kendskab til her i Montana. Han er en del af handlingsgruppen for føderale lande, som Moncler Outlet han lancerede i foråret med kollegaen Chris Stewart, R Utah. Det angivne mål for denne gruppe af repræsentanter er at holde en række fora om offentlig landpolitik med det formål at indføre lovgivning for overførsel af føderale lande tilbage til staten.

Ja, du gættede det. Den samme skare, der skubber for overførsel af føderale lande til statlig ejerskab omkring Montana og resten af ​​Vesten, er den samme gruppe, der med succes har styrt udløbet af LWCF.

Og det tager ikke en konspirationsteoretiker at begynde at se forbindelserne: Biskop og hans gruppe ønsker at se stater i Vesten tage kontrol over de massive mængder føderalt land, men det er en ide, som befolkningen i vidt omfang modsætter sig. I mellemtiden manøvrerer man LWCF’s udløb, hvilket er det bedste redskab, som den føderale regering har til blandt andet at hjælpe stater og lokale myndigheder med at forbedre adgangen til offentlige områder. Med dette program er borgerne mere frustreret over manglen på ressourcer til jordforvaltning og adgang, biskop og hans partnere går igen med løftet om, at alt dette bliver bedre, hvis det føderale land overføres til staten. Viola!

Men det skjulte stykke her er den simple kendsgerning, at staten (som betyder skatteyderne som os alle) ikke har midler til at forvalte hele det føderale land inden for vores grænser, herunder træforvaltning, brandbekæmpelse, transport, dyrelivet, vand ressourcer osv. Så staten ville blive efterladt med noget rigtigt godt valg bortset fra at sælge stykker til den højeste byder.

Det, der også går tabt i LWCF-debatten, er, at mange af de projekter, der finansieres af disse penge, ikke har noget at gøre med at erhverve jord. At bygge fiskesteder, fodboldbaner, legepladser, parksthose er de mindre indlysende succeser i LWCF . Men lad os se på et projekt her lokalt, som biskoppen formodentlig ville være imod.

I løbet af juli bragte Tenderfoot Creek Project 8,200 hektar primært dyrelivshabitat til offentligt ejerskab under Lewis og Clark National Forest. Projektet blev applauderet af Montana Sens. Jon Tester og Steve Daines sammen med en lang række lokale og statslige embedsmænd. Projektet på 10,7 mio. $ Blev finansieret stort set af LWCF-penge. Projektet udvidede Lewis og Clark National Forest, men åbnede også en stor mængde jord til offentligheden.

LWCF er et vigtigt redskab til bevarelse og rekreation over hele landet. Nu hænger det i limbo, finansieret ved afslutningen af ​​den fortsatte løsning, men hvem ved ud over det.

Det er tid til sans fornuftsledelse i kongressen for at få tingene i orden. Vi ved, at der er meget at gøre for at overføre et budget inden 11. december og undgå en regeringsafvikling. Og i et hvilket som helst andet år kan det forekomme rimeligt, at midler til LWCF tager plads i ryggen, men ikke i år, ikke nu. Sens. Rep. Vi beder dem om at kæmpe mod den radikale bevægelse i det republikanske parti, der skubber for at dræbe, hvad der har været det mest succesrige rekreations- og bevarelsesprogram i vores nation s historie.