Montana kandidat angiveligt

Montana kandidat angiveligt

En journalist for The Guardian hævder Greg Gianforte, GOP kongreskandidaten i Montana ’s særlige valg torsdag ‘organ smed’ ham så hårdt på et møde og hilsen i Bozeman, Montana, onsdag, at kandidaten brød hans briller.

Guardian politiske reporter Ben Jacobs tweeted om hændelsen, som fandt sted i aften af ​​Montana s særlige valg til at erstatte kongresmedlem vendte Institut for indenrigsminister Ryan Zinke. Repræsentant.

Lyden af ​​alteracation afslører Jacobs, der stiller et spørgsmål om sundhedspleje og den nyligt udgivne kongresbudgetkontor, som Gianforte nægter at svare på og siger: ‘Tal med Shane, vær venlig’, sandsynligvis en henvisning til hans Billige Moncler DunJakke talsmand, Shane Scanlon. Derefter er lyden dæmpet af den følgende forandring.

‘Jeg er syg og træt af jer!’ En stemme, som tilsyneladende tilhører Gianforte, råber. ‘Den sidste fyr, der kom her, gjorde du det samme.

Gianforte-kampagnen udgav denne erklæring om hændelsen:

‘I aften, da Greg (Gianforte) holdt et særskilt interview i et privat kontor, kom Guardiens Ben Jacobs uden tilladelse, aggressivt skubbet en Moncler Outlet Online optager i Gregs ansigt og begyndte at stille spørgsmålstegn ved spørgsmål,’ siger Scanlon i en erklæring. ‘Jacobs blev bedt om at forlade. Efter at have beder Jacobs om at sænke optageren, faldt Jacobs. Greg forsøgte at tage fat i telefonen, der blev trykket i hans ansigt. Jacobs greb Gregs håndled og sprang væk fra Greg og skubbede dem begge til jord. Det er uheldigt, at denne aggressive adfærd fra en liberal journalist skabte denne scene på vores kampagne frivillige BBQ. ‘

Fox News er imidlertid i modstrid med denne version. Det siger en besætning så Montana ’s House kandidat Greg Gianforte tag en Guardian reporter ved halsen og slam ham til jorden.

I en første personkonto, der er offentliggjort på sin hjemmeside, siger en revisors reporter, at trepersoners besætning gik til republikanskens kampagnekontor for at interviewe ham onsdag dagen før det særlige valg til at fylde statens ensomme husstol.