Monte Rio beach brawl kaldes bande

Monte Rio beach brawl kaldes bande

Et slagsmål, der brød ud på Monte Rio-stranden, begyndte sidste lørdag aften, at fem personer sendte til lokale hospitaler med skader, herunder stiftsår og en sammenbrudt lunge.

‘Folk kørte i alle retninger,’ sagde Monte Rio brandchef Steve Baxman, der beskriver scenen, da han ankom som en af ​​de første respondenter. ‘Der var biler, der løb ud af parkeringspladsen.’ Når deputerede reagerede på opkald, at mere end et dusin mennesker aktivt kæmpede og smider Moncler Outlet øl dåser, sagde Sheriff s Sgt. Spencer Crum.

‘Da de stedfortrædere ankom, fandt de så mange som 16 personer havde været involveret i en stor kamp, ​​der omfattede våben som flasker, dåser, pinde og knive,’ sagde Crum i en medierapport.

Mindst fem ofre havde brug for lægehjælp, ifølge rapporter. En 28-årig mand fra San Francisco, en 22-årig mand fra Santa Rosa og en 25-årig mand fra Santa Rosa blev taget til enten Sutter eller Memorial hospitaler for at blive behandlet for skader, der hovedsagelig består af lacerations og head contusions, ifølge rapporter. En 55-årig mand fra Santa Rosa blev også behandlet til en laceration på hånden, og en 19-årig Santa Rosa mand, der led et stabsår til brystet, søgte opmærksomhed på et lokalt hospital. Alle ofre forventes at overleve deres skader, sagde sheriffens rapport.

En 17 år gammel dreng fra Petaluma blev anholdt og afskediget til Sonoma County Juvenile Hall på en anklage over angreb med et dødbringende våben. En kvinde, 16 år gammel fra Santa Rosa blev også arresteret for misdemeanor batteri og blev frigivet på et citat, sagde Crum.

‘Efter at have adskilt parterne, interviewede mange mennesker og gennemgik mobiltelefonoptagelser, blev det fastslået, at en gruppe på stranden spontant begyndte at skræmle bendevilkår og startede kampen Moncler Outlet Online med en anden gruppe, der formodes at være fra en rivaliserende bande,’ sagde sheriffens konto af den 24. juni kamp.

Sonoma County Sheriff’s Office Violent Crimes Detectives blev kaldt til scenen og undersøger situationen, sagde Sgt. Crum. ‘Yderligere arrestationer og bandeforbedringer er sandsynlige, da undersøgelsen udfolder sig.’

Med den travle 4 juli ferie weekend nærmer sig Monte Rio rekreation og Park District, der driver Monte Rio stranden, er forberedt til store folkemængder igen i weekenden, herunder deltagere i den årlige Big Rocky Games og fyrværkeri showat stranden næste mandag nat, juli 3.

Baxman, som også er en Monte Rio rekreation og Park District Director, sagde lørdag nat slagsmål var overraskende ud af karakter med de sædvanlige sommer rekreative aktiviteter på stranden.

‘Vi har en familie strand her,’ sagde Baxman. ‘Jeg kan ikke huske sidste gang vi havde en kamp der nede.’

ArticlesSebastopol City Council nægter når som helst FitnessMarijuana opdatering: Growers opholder sig i det sorte markedTid på trods af retssagen, ser SWMC fremtidenCommentar: Cell tårn moratorium neededAs Sonoma County Pride flytter tilbage til Santa Rosa, en ny russisk River Pride begivenhed fremstårAnthem Blue Cross beskylder hospital lab test fakturering ‘ordningen’ Den grimeste bygning i Sebastopol er ikke mereSpalt publikum, men varme emner på sheriffens race forumSnapshot of violence viser county ikke immune from troubleCannabis Country: Grow your own?