cheap louis vuitton slår slugfest fremhæver Golden Gloves action

louis vuitton lagerverkauf slår slugfest fremhæver Golden Gloves action

LOWELL Da de stod midt i ringen i de sekunder, der førte til hans kamp, ​​slap Matt Phinney løs med en blænding, så piercing måtte du tro på, at det ville poke et hul i Luis Hernandez vilje til at vinde.

Men Hernandez blinkede aldrig. Faktisk satte Hernandez hurtigt sine synspunkter på en tilbagevendenskamp, ​​der grundlæggende inviterede Phinney til at bringe den på.

Ikke Moncler Outlet Online alene var Phinney velkommen til udfordringen, han viste en iøjnefaldende præstation mod Hernandez, som har mere kamp i sit hjerte end hans hænder på dette tidspunkt i hans amatørkarriere.

Phinney sammensatte en række stikkende kombinationer, mens han stoppede Hernandez klokken 1:24 i anden runde af deres Greater Lowell Golden Gloves 152 pund Novice Division før en crowd på 1.556 på Lowell Memorial Auditorium i går aftes.

‘Det var nok den bedste tilbagegang af en stare ned,’ sagde Phinney, 24, en Brighton bosiddende. ‘Jeg kigger altid efter kampen i nogens øjne før en kamp. Han holdt min stirre hele tiden, så jeg vidste, at vi skulle bringe den. Jeg vidste, at følelsesprocessen ikke ville vare længe. Vi ville kollidere, og jeg ville have det bedre. ‘

Phinney arbejdede løbende inde med sin jab. Når han kom tæt ind, blev Phinney losset med kombinationer til krop og hoved.

I slutningen af ​​første runde rystede Phinney Hernandez med en krog til hagen, der sendte ham tilbage i hjørnet. Hernandez samlede sig mens han modtog en 8 tæller, og formåede at holde runden. Han gjorde et godt stykke arbejde. Han er et hårdt, hårdt barn. ‘

Hernandez, 18, en Lowell resident, kom ud og forsøgte at handle shots med Phinney tidligt i anden runde, men det viste sig at være en 2 til 1 aftale. Før længe begyndte Hernandez, som kæmpede i sin første amatørkamp, ​​at slidte sig mod Phinney’s angreb.

‘Jeg trænede ikke nok, men jeg kommer tilbage næste år,’ sagde Hernandez. ‘Dette er min første kamp. Jeg har ikke udført mit bedste. Han dazed mig, men jeg ville fortsætte med at kæmpe. At have kampen stoppet virkelig ondt mit ego. Denne kamp vil køre mig for at gøre det bedre. ‘

Phinney ved, hvad der kræves for at vinde en Golden Gloves titel siden han fangede den 152 Greater Lowell Novice-krone i 2008. Han brød sin højre hånd i sin første kamp i denne turnering, men formåede at vinde fire flere kampe og fange kronen stole på hans fod arbejde, venstre jab og sejhed. I går aftes vinder får han 9 0.

‘Det vigtigste er hans fod arbejde,’ sagde Ernie McKinley, der træner Phinney sammen med Tommy Conners og Peter Welch. ‘Han er en stor puncher med begge hænder. For to år siden, da han brød sin hånd, vandt han fire kampe med bare hans jab. Alt hvad han gjorde var jab og bevæge sig til titlen. Nu begynder han at få nogle power drop ins. Han kommer til at kramme til kroppen og gå tilbage til hovedet. Han begynder at blande det op. Han er meget tålmodig. Når han ser en åbning, hopper han på den. ‘

Med 1:24 forlod i anden runde, så Phinney åbningen, han ledte efter og Billige Moncler DunJakke udløste et slag af slag, der sprængte Hernandez. Dommer Mike Ryan sprang hurtigt ind og opfordrede til våbenhvile.

Gevinsten var den anden i så mange uger for Phinney, en boksning / blandet kampsport træner på Peter Welch Boxing Gym i South Boston, som også stoppede sin modstander i anden runde i fredags.

‘Min højre hånd føles stor,’ sagde Phinney, som ikke konkurrerede i handskene i vinter om vinteren. ‘Det er dejligt at kunne bruge to hænder, men med mig handler det kun om fodarbejdet.

‘Jeg ønskede at afslutte. Jeg ønskede ikke at overlade det til dommerne. Du ved aldrig, hvordan det går. ‘

I går aftes var Novice Division-vinderne Cameo Martin (132 pund), David Majia (132), Steve DeSilva (132), Anthony Hine (152), Joel Farina (152), Joe Dillon (152), Adell Thomas ), Joel Demers (141), Tim Ramos (141), Martin Delgado (165), Hourmat Abual Rave (165) og Julio DeRosario (165).