ebay handtaschen louis vuitton Små forretningsejere i Oregon blandet på økonomi

iphone hülle louis vuitton Små forretningsejere i Oregon blandet på økonomi

Bank i Central Oregon. Bank Small Business Annual Survey.

Undersøgelsen afslører tendenser i økonomisk følelse, forretningsbetingelser, spørgsmål af største bekymring for små virksomhedsejere og deres planer for fremtidige ansættelses- og investeringsudgifter. Bank tilbyder små forretningsbanker. Bank i Central og østlige Oregon. økonomi, små virksomhedsejere i Oregon var jævnt fordelt og i overensstemmelse med deres nationale modparter med 45 procent tror vi er i opsving og endnu 45 procent angiver vi ’stadig i en recession.

Sammenlignet med deres jævnaldrende sagde et højere antal Oregon små virksomheder, at vores stats økonomi var værre end resten af ​​landet. Disse virksomhedsejere siger, at de føler sig på denne måde, fordi skatterne er højere (33 procent) på grund af arbejdsløshed / lave lønninger (18 procent) og deres område blev hårdt ramt, eller der mangler en forskelligartet eller Billige Moncler DunJakke stærk industri for at beskytte regionen (18 procent).

Ifølge undersøgelsen er små virksomhedsejere i Oregon og på tværs af landet tøvende med at foretage betydelige investeringer i deres forretning, selv om 43 procent oplyste, at de forventer højere indtægter næste år.

Emner af største bekymring over for Oregon virksomhedsejere var generelt i overensstemmelse med den nationale opfattelse med henvisning til det føderale budgetunderskud / gæld, job / ledighed og recessionen. Oregonians er også enige om, at de forventer, at den nationale sundhedsreformlov skal have en negativ virkning på lang sigt.

Små virksomhedsejere over hele landet er foran kurven når det kommer til teknologi. De Billige Moncler DunJakke er mere tilbøjelige end den generelle befolkning til at være innovatører og tidlige adoptører af ny teknologi. Flertallet af ejere bruger i øjeblikket mobilteknologi til erhvervsmæssige formål, uanset om det er at kontrollere online-bankkonti, betale kreditkortregninger, vedligeholde deres kalender, sociale netværk eller sende og modtage e-mail.

Oregon ejere er mere tilbøjelige til at bruge bank apps (55 procent) til at styre deres virksomhed end det nationale gennemsnit (37 procent).