iphone 4 louis vuitton hülle Smykker Tv ’s ‘Love Your Heart’ kampagne fordele Gå rødt for kvinder

louis vuitton cake Smykker Tv ’s ‘Love Your Heart’ kampagne fordele Gå rødt for kvinder

KNOXVILLE Jewelry Television (JTV) vil igen blive medlem af Go Red For Women i februar for at støtte kampen mod hjertesygdomme. Den nationale smykker forhandler og broadcast-netværk vil fremme en omfattende kampagne for ‘Love Your Heart’ for at øge bevidstheden og uddanne seerne om risikoen for hjertesygdomme og opkræve midler til American Heart Association’s Go Red Moncler Jakke Dame For Women-bevægelse. For hvert køb fra eksklusive 2017 ‘Love Your Heart’ smykkesamling, vil JTV donere 10% af salgsprisen til American Heart Association’s Go Red Billige Moncler Outlet For Women-bevægelse.

JTV gør det også nemt for seerne at deltage i ‘Love Your Heart’ -initiativet med flere muligheder for at deltage og vise støtte til årsagen:

Tune ind på JTV på National Wear Red Day (3. februar) til en særlig 24 hr kærlighed til din hjertedag begivenhed. Donér $ 5 eller mere den 3. februar for at modtage et salgsfremmende Love Your Heart tilbud på ethvert køb for dagen.

Bidrag til $ 5 eller mere til JTV ’s’ Love Your Heart ‘-fonden den 4. februar og modtage et tilbud på $ 10 for at bruge på et JTV-køb. Indsamlede midler vil gå direkte til Go Red For Women og hjælpe med at finansiere vigtige forsknings- og uddannelsesprogrammer.

Lær om risikofaktorer og symptomer på hjertesygdomme.

‘Kardiovaskulære sygdomme dræber næsten en ud af tre kvinder hvert år. Det er cirka en kvinde hvert 80 sekund, men ca. 80% af hjerte-kar-sygdomme kan forebygges med uddannelse og handling,’ sagde Tim Matthews, administrerende direktør for JTV. vores seere er kvinder, så vi er begejstrede for at hjælpe gå rødt for kvinder øge bevidstheden om vigtigheden af ​​at kende risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde. ‘

JTV er en stolt tilhænger af American Heart Association’s Go Red For Women-bevægelse. Dette indebærer på ingen måde en godkendelse fra American Heart Association med hensyn til JTVs produkter eller tjenester.