louis vuitton billiger kaufen Smart mobil brug og undgå hacking angreb

evidence louis vuitton Smart mobil brug og undgå hacking angreb

På fredag ​​har vi to live online sessioner. Bliv medlem af Daniel Clunaigh fra Tactical Tech klokken 14:00 for at lære, hvordan du bliver klog over at bruge din mobiltelefon og klokken 16:00 bruger sikkerhedsekspert og ex hacker Morgan Marquis Boire eksempler på Billige Moncler Outlet virkelige eksempler for at vise, hvordan journalister og medieaktivister bliver hacket og hvordan imødegå sådanne angreb.

Sikre mobil brug: få det Billige Moncler Outlet smart at bruge din mobiltelefon 2:00 CET

Mobiltelefoner, og især smartphones, er guider til journalister, fordi de gør det så meget lettere at gøre vores job. Telefoner bærer også oplysninger som vores kontakter, billeder og videoer, som vi ikke vil falde i de forkerte hænder. Daniel O ‘Clunaigh fra Tactical Tech vil tale dig gennem nogle af farerne ved mobiltelefonbrug og hvordan du minimerer risiciene . O ‘Clunaigh trækker på sin erfaring med græsrods menneskerettighedsgrupper, der har brug for løsninger, der er praktiske, effektive og nemme at bruge.

Sessionen åbner klokken 13.45 og starter kl. 14.00

Hvad er der i den besked? Farerne lurer i links, vedhæftede filer og andre digitale nasties4pm CET

Morgan Marquis Boire er sikkerhedsforsker og teknisk rådgiver for The Citizen Lab, et laboratorium ved University of Toronto, der blandt andet analyserer trojanere, vira og andre digitale nasties sendt til aktivister og dissidenter. I hans daglige job er han en sikkerhedsingeniør hos Google. En af hans specialiteter er malware analyse, hvilket betyder at han ser mere ondsindet software på en dag end de fleste af os (forhåbentlig) i livet.

I 2012 lavede Marquis Boire overskrifter, efter at han lavede måneder med digitalt detektivarbejde, der spores, at overvågningssoftware blev brugt til at spionere på brasilinske dissidenter tilbage til et britisk selskab.