louis vuitton brillen Slut på kaninen

louis vuitton outlet deutschland Slut på kaninen

mener, at dette er en af ​​de største fremskridt i over 150 års Maya-arkeologi, siger Stephen Houston, professor i arkæologi og antropologi ved Brown University.

Hr. Houston fortalte BBC, at han efter årtiers arbejde på det arkæologiske område fandt størrelsen af ​​den nylige undersøgelse. Han tilføjede, ved at det lyder hyperbolsk, men da jeg så [Lidar] billedet, brød det tårer i øjnene.

Denne forgrenede, sunkne labyrint spænder over en utrolig 347 kilometer (216 miles) af underjordiske huler, og er også et vigtigt arkæologisk fund, der kunne afsløre fortidens hemmeligheder fra den antikke Maya-civilisation. Han og 64 andre unge tyskere havde gjort det godt i en regeringskonkurrence designet for at tilskynde eleverne til at forfølge videnskabelig forskning.

I Horns tilfælde fungerede det. I sommer som en 22-årig Google-cybersikkerhedsforsker var han første til at rapportere de største chip-sårbarheder, der nogensinde blev opdaget. Industrien er stadig på vej ud fra sine resultater, og processorer vil blive designet Moncler Jakke Dame anderledes end nu på. Det har gjort ham til en tilbageholdende berømthed, der fremgår af den vækkende modtagelse og ivrige spørgsmål, han modtog på en industrikonference i Zürich i sidste uge.

Interviews med Horn og folk, der kender ham, viser, hvordan en kombination af dogthed bestemmelse og et stærkt sind hjalp ham med at snuble over funktioner og fejl, der har eksisteret i over et årti, men var gået uopdaget og efterlod de fleste personlige computere, internetservere og smartphones udsat for potentiel hacking.

Andre forskere, der fandt de samme sikkerhedshuller måneder efter Horn, er forbavset over, at han arbejdede alene. var flere hold, og vi havde spor, hvor vi skulle starte. Han arbejdede fra bunden, sagde Daniel Gruss, en del af et hold ved Graz University of Technology i Østrig, der senere afdækkede, hvad der nu er kendt som Meltdown and Specter.

Horn ønskede ikke at opdage en stor sårbarhed i verdens computerchips, da han i slutningen af ​​april begyndte at læse Intel Corp.-håndbøger, der er tusindvis af sider lange. Han sagde, at han simpelthen ville sørge for, at computerens hardware kunne håndtere en særlig intensiv smule nummerkrypende kode, han oprettede.

Men Zürich-baserede Horn arbejder på Project Zero, en elite-enhed af Alphabet Inc. s Google, der består af cybersleuths, der jager for dagssårbarheder, utilsigtede designfejl, der kan udnyttes af hackere til at bryde ind i edb-systemer.

Så han begyndte at se nøje på, hvordan chips håndterer spekulativ udførelse en hastighedsforbedrende teknik, hvor processoren forsøger at gætte hvilken del af kode det skal udføres næste og begynder Billige Moncler Jakke Herre at udføre disse trin på forhånd og hente de nødvendige data. Horn sagde, at manualerne oplyste, at hvis processoren gættede forkert, ville dataene fra disse forkerte forays stadig blive opbevaret i chipets hukommelse. Horn indså, at informationen her engang kunne blive udsat for en smart hacker.

dette punkt indså jeg, at det kode mønster, vi arbejdede på, muligvis kunne lække hemmelige data, sagde Horn i email-svar på Bloomberg-spørgsmål. så indså, at dette i det mindste i teorien kunne påvirke mere end blot den kodestykke, vi arbejdede på. startede hvad han kaldte en proces med yderligere undersøgelser, der førte til sårbarhederne. Horn sagde, at han var bevidst om andre undersøgelser, herunder fra Gruss og teamet i Graz, om, hvor små forskelle i den tid det tager en processor at hente oplysninger, kunne lade angriberne lære, hvor information er gemt.

Horn diskuterede dette med en anden ung forsker hos Google i Zürich, Felix Wilhelm, der pegede Horn på lignende undersøgelser han og andre havde gjort. Dette førte Horn til, hvad han kaldte stort aha øjeblik. Teknikkerne Wilhelm og andre testede kunne være at tvinge processoren til at køre nye spekulative henrettelser, som det normalt ikke ville forsøge.

Greyhatte var altid en værdifuld del af hacker-samfundet. De kan undertiden krydse etiske linjer, men i modsætning til sorte hatte er de i stand til at lære, ikke at tjene penge. En sort hat vil have til at stjæle kreditkort og videresælge dem online. En grå hat er bare interesseret i smarte nye måder at vinde netværksadgang.