louis vuitton college jacke Slag om Preston Bus Station funktioner på BBC Kultur Show

louis vuitton online shop deutschland Slag om Preston Bus Station funktioner på BBC Kultur Show

Programmet, en speciel om arv og bygninger, spurgte det en juvel eller er det en carbunkle? Dyckhoff tog nogle buske i busstationen Moncler DunJakke og interviewede Preston City Council-leder Peter Rankin og gemmer busstationskampagnen John Wilson.

Rådgiver Rankin gik igennem argumenterne om omkostningerne til opgradering af bygningen og sagde, at det ville koste 17m at opretholde moderne standarder. Hans interview blev afbrudt af en heckling shouting det ned og forårsager meget underholdning til BBC filmpersonalet.

John Wilson, som har ført kampagnen for at redde bygningen, lovede at bekæmpe tand og negle for Billige Moncler Sale at bevare det og sige arv. Du nedbryder ikke vores historie, du ødelægger ikke vores arv. sætte sammen nogle af de bedste reaktioner og vores tweets på Bus Station TV udseende. Og nu hopper han på en bus for at afslutte sit stykke. Hvorfor virker de så utålmodige at slå den ned? John HalliwellPreston busstation, nu kendt som Sydney Opera House i nord på BBC2 nu. Jeg flyder den blodige ting, det er en monstrosity kulturerhowAllen Donnelly

Preston Bus Station ligner en shithole på BBC2 NoSurprisesmike litoris

Chatsworth House, gaber. Få busstationen på. CultureShowJonathan Richardson

Ser frem til at se Preston Bus Station på kultur showet. (BBC 2 nu!) At en bygning jeg elsker at fotografere fp

Kultur Show TonightBernie Blackburn

BBC Two The Culture Show, 20/03 / 2013Andrew Graham Dixon præsenterer Kultur Show fra Chatsworth House, Derbyshire. Chatsworth House er blevet valgt som placeringen af ​​en busstation forbereder for hovedrollen i BBC Culture ShowPreston urolige busstation er hurtigt ved at blive en medieberømthed. Efter sidste uge udseende på The Daily Politics show, og i det hele taget ser du showet? Hvad syntes du om busstationen udseende? Lad os vide i kommentarerne nedenfor