louis vuitton handtaschen online shop Slaget imod voldelig ekstremisme ved inflection point

louis vuitton tasche kaufen Slaget imod voldelig ekstremisme ved inflection point

FORT BELVOIR, Va. INTERNATIONAL Konflikten mod ekstremistiske organisationer er på et bøjningssted, sagde formanden for de fælles stabschefere her i dag.

Marine Corps Gen. Joe Dunford var vært for forsvarschefne fra 73 koalitionsnationer for at diskutere den igangværende konflikt imod voldelig ekstremisme over hele verden.

Mødet kommer som koalitionen har stor succes mod ekstremistiske grupper som den islamiske stat i Irak og Syrien. Dette er den største samling af forsvarsministre og følger et møde sidste år hvor 43 ledere mødtes på Andrews Air Force Base, Maryland. En konklusion fra dette møde var behovet for at udvide netværket til at konfrontere terrorgrupper, hvilket klart er blevet gjort, sagde Dunford.

Formanden sagde i sine indledende bemærkninger, at mødet er et forum for lederne at forbinde lokale, regionale og globale indsatser. ‘Lokale bestræbelser skal understøttes af dette globale militærnetværk,’ sagde han. ‘Ligeledes skal vores tværregionale tilgang informeres af lokale indsatser. Det er meget af grunden til, at vi kommer sammen på dette sted, at vi skal have en samtale om vores globale netværk, men også om, hvordan vores globale netværk skal informeres af unikke perspektiver sidder omkring dette bord, hver af os beskæftiger sig med dette problem på en eller anden måde. ‘

Succes kører truer med at udvikle sig

Det er en serendipitøs tid for høvdinge at mødes: Mosul i Irak og Raqqa i Syrien er faldet til indfødte styrker støttet af koalitionen. Kampagnen mod ISIS i Irak og Syrien lægger løgnen til ISIS-påstanden om, at det fysiske kalifat er vejen frem. ‘Dette giver os faktisk mulighed for at spørge, hvad der er næste fra et tværregionalt perspektiv,’ sagde Dunford.

Frigørelsen af ​​Mosul og Raqqa har tvunget ISIS til at ændre sig. ‘Trusselens karakter ændrer sig, og vi skal tilpasse vores tilgang som en kollektiv krop,’ sagde Dunford.

Koalitionen har en fælles tilgang til truslen den vedtog sidste år. ‘Vi erkendte også, at militære bestræbelser på at modvirke voldelig ekstremisme måtte støtte en hel regeringstakt for at løse den Billige Moncler Sale underliggende årsag til terrorisme,’ sagde den generelle.

Mødet er en chance for forsvarscheferne til at møde modparter fra hele verden og dele erfaringer, ideer, taktikker og regionale strategier, sagde han. Alle cheferne var enige om, at kampen mod voldelig ekstremisme er en langsigtet kamp Dunford kaldte det ‘generationsmæssigt’.

Denne kamp skal være bæredygtig, sagde den generelle. ‘Det skal være bæredygtigt ud fra et militært perspektiv, et politisk perspektiv såvel som et finanspolitisk perspektiv,’ sagde han.

Koalitionen skal dele information hurtigt. ‘Voldelige ekstremister flytter krigere, finansiering og ideer til internetens hastighed, og det militære netværk skal være lige så hurtigt,’ sagde han.

USA ser udenlandske krigere, finansiering og fortællingen som den måde, som ekstremistiske organisationer vokser og spredes, sagde Dunford. ‘Det er i det væsentlige, at vi knytter bindevæv disse fremmede, krigere, finansieringen og fortællingen til at skære vævet, der gør det muligt for disse grupper at operere i Vestafrika, den vestlige halvkugle, Europa, Mellemøsten eller Sydøstasien er kritisk fra en strategisk perspektiv at vi skærer det bindevæv, ’sagde han.

Generalen understregede også betydningen af ​​globale, regionale og især lokale partnere i kampen. ‘Ingen nation, ingen region eller gruppe af nationer kan håndtere denne udfordring selv,’ sagde formanden. ‘En kollektiv tilgang er nødvendig.’

Og det virker. I de seneste to år har koalitionen sat samtidig pres på ISIS i Irak og Syrien. De tværnationale netværk, der støttede terrorgruppen, led også. ‘Vi har reduceret ISIS-territoriet med omkring 87 procent, fjernet 180 centrale Moncler Outlet ISIS-ledere fra slagmarken, reduceret strømmen af ​​udenlandske krigere til Irak og Syrien fra en top på omkring 1.500 om måneden til meget tæt på nul, og vi har kørt ned ISIS indtægter til sit laveste punkt siden 2014, ’sagde han. ‘Endnu vigtigere underminerede koalitionen troværdigheden af ​​ISIS-fortællingen.’

Mens koalitionen er vigtig i kampen, blev den ledet af lokale styrker, sagde generalen. ‘Det afspejler i den pris, der blev betalt i Mosul alene, hvis du tænker på de irakiske sikkerhedsstyrker mere end 1.300 blev dræbt og mere end 7.000 såret,’ sagde Dunford. ‘Dette er en byrde, der bæres af lokale styrker.’

Voldelige ekstremistiske organisationer vil tilpasse sig, den generelle sagde, og koalitionen skal være lige tilpasningsbar. Fjenden vil forsøge at finde et sikkert sted et sted, og det påvirker alle sektorer i kloden.

I fremtiden foreslog den generelle, at informationsudvekslingen blev styrket og koalitionsnetværket blev styrket. ‘Da operationer i Irak og Syrien går ned, må vi forblive forpligtet til at afskaffe strømmen af ​​udenlandske krigere, der forlader området for fjendtligheder,’ sagde han.