louis vuitton mützen slå Bengals 24

münchen louis vuitton slå Bengals 24

NASHVILLE, Tenn. (AP) Marcus Mariota smed en 7 yard touchdown pass til DeMarco Murray med 36 sekunder tilbage, og Tennessee Titans rallied at slå Cincinnati Bengals 24 20 søndag for deres fjerde på hinanden følgende sejr.

Det er den længste vindende streak for Titans (6 3) siden vinder fem lige i 2009, og det er deres bedste start til en sæson siden 2008, da titanerne sidst nåede slutspillet som AFC nr. 1-frøet.

Bengals (3 6) tabte for tredje gang i fire spil på trods af at de slog Mariota fire gange. De startede med tre defensive starter skrabet Moncler Sale og tabte en fjerde, da linebacker Vontaze Burfict blev skubbet ud i andet kvartal efter at have trykket på en officers arm. Grøn med 5:03 tilbage, men Bengals kunne ikke stoppe Titans, der kørte 73 meter til den vindende TD.

De havde en sidste chance. På deres sidste spil kastede Dalton dybt kun for at have Titans sikkerhed Kevin Byard banke bolden ned.

En anden uge, en anden bengal losset

I sidste uge blev Green udløst af et tab i Jacksonville for en kamp med Jaguars cornerback Jalen Ramsey, der kostede ham $ 42.541 i bøder. Mod Titanerne blev Burfict udkastet med 5:12 tilbage i andet kvartal.

Burfict blev flagget for et sene hit på Murray, da to spiller senere dommeren Jeff Triplette meddelte Burfict havde kontaktet en embedsmand. Replay viste senere, at Burfict skød den venstre arm af dommer Jeff Bergman, der straks kastede et flag. På den første sparkede Titans linebacker Brian Orakpo Moncler Outlet og slog ham af bolden, som blev genoprettet af Derrick Morgan. Dalton havde så en dårlig snap, at Morgan igen fik sig. Men Mariota gav bolden lige tilbage til Cincinnati, da Darqueze Dennard opsnappede et spil.

RECORD STREAK ENDS

Titans kicker Ryan Succop NFL rekordstribe af succesfulde field goals sluttede endelig til en ende på 56 lige efter hans første forsøg. Han savnede bredt lige på en 48 yarder midtvejs gennem andet kvartal. Succop kom ind i spillet, idet de nemt havde toppet det forrige NFL-mærke med 46 på hinanden følgende feltmål inden for de 50, der tidligere var blevet sat af Matt Bryant fra Atlanta mellem 2013 og 2015. Det var Succop første miss fra inden for 50 yards siden 21. september 2014 , i et tab ved Cincinnati. Titans kicker kom ind i dette spil 21 af 23 på feltmål. Dennard skadede også en tå.