louis vuitton marc jacobs Snape i Harry Potter-film

louis vuitton billig Snape i Harry Potter-film

Alan Rickman, den britiske skuespiller med den uforglemmelige stemme, der spillede den strålende professor Severus Snape i Potter-filmene samt den hårde skurk Hans Gruber, døde torsdag efter en kort kamp med kræft, ifølge hans repræsentanter hos Independent Talent Group. Rowling tweeted torsdag.

Fans havde sidste store talent, sagde hun, og hans familie tabte en del af deres hjerter. Isaacs, der spillede Lucius Malfoy i filmene, tweeted, nyheder om dejlige Alan. Ingen andre kunne være lige så sjove, tragiske, skræmmende sandfærdige alle sammen. Rickman arbejdede på scenen med Royal Shakespeare Company og i britiske fjernsynsprojekter, inden han fik sin første filmrolle som tysk terrorist Gruber, modsat Bruce Willis John McClane i 1988 Hard. havde været i Hollywood kun to dage, men han tog næsten ikke rollen.

læse det, og jeg sagde, helvede er det her? Jeg laver ikke en actionfilm, han fortællede i et interview i 2015 med British Academy of Film and Television Arts.

Det endte med at være en af ​​de mest memorably skurkrollede roller i filmhistorie.

I interviewet 2015 fortællede Rickman, at han hjalp med at forme rollen, selv om han var en nybegynder filmskuespiller ansat, fordi han ville arbejde billigt.

Efter at være udstyret til at bære en militaristisk outfit som leder af et band af terrorister, foreslog Rickman, at måske Gruber kunne bære en jakkesæt, påvirke en amerikansk accent og lade ud som om at være en civilist fanget i bygningen til en scene med Willis-cop karakter.

Han sagde at han fik at vide, iført hvad du fortalte. så kom jeg tilbage, og de gav mig det nye script, der omfattede revisionerne.

du ved, det betaler bare at lejlighedsvis bruge lidt teater træning, når du laver en film. anerkendelse for hans skildring af Gruber og forestillinger i film som Hood: Prince of Thieves, Madly Deeply og Sensibility, blev Rickman aldrig nomineret til en Oscar.

Han vandt en BAFTA Award for at støtte skuespiller i Hood og blev nomineret tre gange, herunder for Madly Deeply, i 1990, og og Sensibility i 1995.

Han vandt også en Golden Globe i 1997 for bedste skuespiller i HBO biopic han bar på en livslang kærlighedsaffære med scenarrangement, Rickman er nok mest kendt for yngre filmspillere som Snape, den antagonistiske og mobbende guiden, der til sidst spiller en afgørende rolle i Potter sagaen.

Han tog rollen i 2001 Potter og Sorcerersten uden at vide meget om karakteren.

troede jeg vidste meget, og jeg sagde han. Jeg blev bedt om at gøre det, der var kun tre bøger skrevet. han havde en anelse, sagde han i en 2011 takbrev til Rowling i slutningen af ​​filmserien, som så stjernerne Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint vokse op på skærmen.

børn er blevet voksne siden et telefonopkald med Jo Rowling, der indeholdt en lille anelse, overtalte mig, at der var mere til Snape end et uændret kostume, og at selv om kun tre af bøgerne var ude på det tidspunkt, holdt hun hele massiv men delikat fortælling i de bedste hænder. viden bidrog til at forme hans skildring af karakteren, han fortalte Los Angeles Times i 2011.

var et tegnsæt i mit liv hvert år, fordi jeg ville gøre andre ting, men altid komme tilbage til det, og jeg var altid opmærksom på mit sted i historien, ligesom andre omkring mig ikke var, fortalte Rickman avisen.

Hans tilstedeværelse var uvurderlig, fortalte producent David Heyman Los Angeles Times.

havde en ægte forståelse af karakteren, og nu kigger du tilbage, du kan se, at der altid var flere der foregår et kig, et udtryk, en følelse, der antyder hvad der skal komme, sagde Heyman. skyggen, som han kaster i disse film, er en enorm, og den følelse han formidler er umådelig. blev født i 1946 til en arbejderklasse West London familie. På trods af en tidlig interesse for at handle, studerede han grafisk design på college og ejede en designvirksomhed med venner efter eksamen.

I 1971, da han var 25 år, søgte han på Det Kongelige Akademi for Dramatisk Kunst, en af ​​de ældste skuespil i England.

I 1978 sluttede han sig til Royal Shakespeare Company, efterfulgt af roller i britisk tv og teater.

I 1985 vandt han rollen som Le Vicomte de Valmont i sceneversionen af ​​Liaisons Dangereuses, hans første store skurk og den gennembrudrolle, som han blev nomineret til en Tony Award i 1988.

Senere samme år gik han til Hollywood for at prøve sin hånd på filmvirkende. På trods af at han ikke vidste meget om filmindustrien, blev han straks tilbudt Billige Moncler Sale den hårde rolle

har aldrig lavet en film før, men jeg var ekstremt billig, sagde han i BAFTA-interviewet.

Og på trods af, at han næsten afviste Hard, sagde han, den progressive historien vandt ham over.

single black character i den film er positiv og meget intelligent, sagde han. For 28 år siden, det er ret revolutionerende og stille. Gruber gav anledning til begrebet Rickman som mester for skurkroller, hvor han ofte bristede.

Se dem ikke nogen af ​​dem som et ord, Rickman sagde om hans roller i 2011. Det betyder ikke noget, jeg spiller, det er ikke et ord, og jeg tror, ​​at enhver skuespiller ville sige det samme. alle hans roller var selvfølgelig tunge eller mørke. I 1999 Campy Quest spillede Rickman en klassisk trænet skuespiller, der hedder Sir Alexander Dane. I filmen var Dane en skyllet science fiction skuespiller, hvis tegn havde et varemærkeudtryk, Grabthar hammer! Udråbstegn var trending torsdag på Twitter i hyldest til Rickman.

Hans film i himlen, om drone krigsførelse i Kenya, er sat Moncler Jakke Dame til marts udgivelse. Han talte også arbejde for det kommende Gennem The Looking Glass.