louis vuitton noe bag Smertefulde kamp for potten var værd kampen

günstig louis vuitton Smertefulde kamp for potten var værd kampen

Ian Layfield er afbilledet i Victoria den 28. november 2011. Han har licens til at bruge 9 gram medicinsk marihuana hver dag. Han laver sine egne olivenolie infused kapsler forskellige styrker til forskellige tider af dagen. Han kan også vokse 98 planter.

Ian Layfield foretrækker sin marihuana stegt i olie i fire timer, derefter svelges i cannabisinfunderede gelkapletter.

Det var i oktober 2006, men det var ikke før jeg selv medicinerede med tequila og gryde, 18 måneder rehab skulle gå igen, daglige doser af narkotiske smertestillende OxyContin og hydromorphonpiller, fik Layfield samtykke fra sin familielæge at vende sig til medicinsk marihuana.

I maj 2009 modtog Layfield sin føderale licens til at dyrke 98 planter og bruge marihuana til medicinske formål.

‘Jeg havde aldrig prøvet heroin før, men (OxyContin) er den syntetiske version af det, og hvis det er noget som, hvad gademedicin er, ville jeg ikke røre det,’ sagde Layfield, som ikke ville tage de stærkt vanedannende opioider, men havde intet valg, fordi hans læge følte, at han måtte udtømme alle konventionelle lægemidler, før han overvejede at bruge medicinsk marihuana.

Den stivhed, Layfield sagde, kan være farlig for patienterne.

‘Jeg afviste Billige Moncler Outlet mig selv af det for over et år siden, og nu har det lige været forsøg og fejl med forskellige cannabisstammer,’ sagde Layfield, 33.

Siden da har han ikke haft problemer med mavesmerter, der blev udløst, da han var trukket tilbage fra sin juridiske opioidbrug, hans mave trængte, når den ikke havde nogen af ​​de stærkt vanedannende stoffer, der opløst inde.

Layfield har heller ikke at håndtere de farlige farer, der produceres af opiatet, der forhindrede ham i at køre.

For et par uger siden tog Layfield et lægebrev til superintendenten af ​​motorkøretøjer i Victoria for at underrette regeringskontoret, at han forbruge ni gram cannabis hver dag.

Kontoret bad Layfield om at tage en road test for at bestemme virkningerne, da lægerne ikke anbefaler potbrugere at komme bag rattet.

‘Jeg passerede med flyvende farver, og jeg blev lige udstedt mit nye pink-kort,’ sagde Layfield. ‘Folk kan være i stand til at holde deres licens og stadig medicere og køre.’

Men kampen om stigmatisering har ikke været let, sagde han. Layfield lagde sin post i marihuana-forretning med navnet MedMe til teamet på CBC-programmet Dragon’s Den i foråret 2009.

Hans forretningsforslag blev afvist, fordi ingen ønskede at være forbundet med det grønne produkt og med den formodede nedgang i aktiekurserne, sagde Layfield. Han sagde, at hans forretning, som i øjeblikket tjener mere end 500 patienter, er på højre side af loven. Sundhed Canada tillader udpegede dyrkere at levere en eller to personer med medicinsk marihuana. Layfields firma skiber derefter marihuana med kurer for 5,50 dollar pr. Gram, plus provinsafgifter, som er billigere end stammer til rådighed for medfølende klubber. Regerings forsyning koster 5 dollar pr. Gram plus skat.

E mail denne artikelDel denne artikel

Alberts sygeplejerske: ‘Vi må ikke ringe en dope’ Juridiske marihuana vokser ops en magnet for kriminalitet, embedsmænd bekymringTimeline: Medicinsk Billige Moncler DunJakke marihuana i CanadaMedicinsk marihuana hæver tidligere soldat fra rock bottomMedical marihuana brug i CanadaMedicinske marihuana ansøgninger landsdækkende fra 2001 til 2007Table: Led til fælles smerte? Nova Scotia mand kæmper for at ryste stigmatisering af medicinsk marihuana brugMest medicinske marihuana brugere Mellemaldrende mændLegale ændringer forårsager spørgsmål til medicinske marihuana brugereMedicinske marihuana doser kan gå langt, men varierer bredtDet store udvalg af medicinske marihuana brugere finde lindring i potten på trods af læger ‘ betænkeligheder

E mail denne artikelDel denne artikel

{displayName}

Postmedia ønsker at forbedre din læseoplevelse samt dele de bedste tilbud og kampagner fra vores annoncører med dig. Oplysningerne nedenfor vil blive brugt til at optimere indholdet og gøre annoncer på tværs af netværket mere relevante for dig. Du kan altid ændre de oplysninger, du deler med os, ved at redigere din profil.