louis vuitton online shop taschen slå UFC stjerne Mark Munoz

louis vuitton gürtel damen slå UFC stjerne Mark Munoz

Ultimate Fighting Championship vender tilbage til Det Forenede Kongerige på lørdag aften med UFC 138 på LG Arena i Birmingham, England, hvor mellemvægtskonkurrencer Mark Munoz og Chris Leben mødes i hovedbegivenheden. Med en pause fra kampens uges forberedelser gik Munoz 1 af 1 med Postmedia MMA-reporter Dave Deibert, diskuterede sit flyt fra Californien til Oklahoma, high school fashion udsagn og en hvordan man ikke smider den første tone i et baseballspil. Du voksede op i Californien men wrestled på college i Oklahoma State. Hvad var dit største kulturchok, da du flyttede til Oklahoma?

MUNOZ: Når nogen spurgte mig, hvad min nationalitet var, og jeg sagde, at jeg var Moncler Jakke Dame filippinsk, sagde han: ‘Hvad er det?’ Jeg sagde ‘Er du seriøs?’ Da han bar en cowboyhue, overalls, cowboy støvler med sin overalls gemt i hans cowboy støvler, med tygget i munden, spytter i en flaske (griner).

MUNOZ: Min værste klasse var, da jeg var sophomore. Fysik. Læreren var forfærdelig. Hun ville ikke lære. Hun fortalte dybest set os at læse ud af en bog. Forelæsningerne betød ikke noget ud af bogen. Og hendes eksamen var alt fra bogen. Så hvis vi læser bogen, ville vi have fået en ‘A’ Jeg gik ikke i klassen. Jeg endte med at få gode eksamenskonkurrencer, men fordi jeg ikke gik i klassen, gav hun mig en ‘C’. Jeg kan lide, hvad? Jeg har fået ‘A’ s ‘i dine eksamener, og du’ giver mig en ‘C’. Så jeg hentede klassen og endte med at få en ‘A’ med en anden instruktør.

POSTMEDIA: Du bliver bredt betragtet som den bedste fyr på planeten. Hvor mange tager skal du lave UFC-fotoskuddene, hvor du skal se betydelige og ubehagelige?

MUNOZ: Jeg vil fortælle dig dette. I prekamp interviews, når vi forsøger at hæve kampen og tale nogle ting på vores fyr, at vi kæmper, tager det mig længere end alle andre. For at sætte det i perspektiv , det tager mig en time at lave mit prækampinterview, hvilket tager andre fyre mindre end fem minutter. Men jeg har det mellemliggende ansigt. Jeg kan tænke på ting som min hund dør eller nogen kalder min kone sjove navne eller nogen, der rammer mine børn. Jeg kan tænke på de ting. Jeg er altid fyren med et smil på mit ansigt. Jeg elsker livet, lever livet fuldt ud. Det er sådan jeg altid vil være.

POSTMEDIA: En af dine drenge, Krzysztof Soszynski, er fra Winnipeg, ikke for langt fra mig i Saskatoon. Hvor lang tid tog det dig før du kunne stave sit navn?

MUNOZ: Det tog mig, jeg sagde fem minutter. Jeg stavede det. Han er ligesom, ‘Det er forkert. Du lægger en ‘z’ her og en ‘z’ her. ‘Jeg kan lide,’ mand, hvad? ‘ Jeg er virkelig god, når det kommer til at huske folks navne. Jeg var instruktør hos UC Davis, før jeg kom til en blandet kampkunstner, og jeg gjorde det til et punkt at se på et ansigt, se på et navn og få ansigtet med navnet og den korrekte stavning af det.

POSTMEDIA: Af alumni fra Vallejo High School, som er den mest dominerende på deres område: Du, mad spiser mester Joey Chestnutt eller New York Yankees krukke CC Sabathia?

MUNOZ: (griner) Wow. At sætte mit navn i samme sætning som de fyre, uvirkeligt. Jeg ville skulle sige CC Sabathia. Jeg kender ham personligt. Hvad han gør i baseball sporten, og jeg har set, hvor han kommer fra, tror jeg, at det er en fantastisk oplevelse, han laver. Vi er alle i egen regning at lave nogle temmelig fantastiske ting. Men han tager kagen til mig.

POSTMEDIA: Taler om at spise, efter kampen er færdig, og du behøver ikke bekymre sig om vægt eller noget, hvad er den ene mad du binge på?

MUNOZ: Når jeg kommer hjem, er jeg velkommen af ​​en spredning af Cinnebon. Folk kommer med Cinnebon, dusinvis, fra butikken. Jeg elsker det. En temmelig tæt modstander af Cinnebon er min affinitet til sushi. sojasovs, ingefær, tekstur, følelsen på tungen, smagene på rullerne, sashimi, nageri alt om det, jeg elsker.

POSTMEDIA: Hvilken fashion statement beklager du mest fra dine gymnasier?

MUNOZ: Lad mig date mig selv. Da jeg voksede op i Vallejo, Californien, gik igennem grundskolen, gymnasiet, junior højt, gik jeg rundt i mine britiske riddere, minedte mine Billige Moncler Jakke Herre bukser af mig selv, det var så svært at få mine fødder i mine bukser, jeg taperede dem så meget. Jeg havde min hat halvvejs på mit hoved, jeg hårsprayte mit hår, så mit hår ville være perfekt, da jeg satte min hat på. Jeg havde korthår og ting sådan. I gymnasiet havde jeg baggy bukser og baggy jeans. Ponchos, de var virkelig store, hvor jeg var fra. Jeg havde en sort frakke, som en skyttegulv, men den var lavet af linned. Jeg havde Jordans. Jeg var nødt til at få den nyeste stil af Air Jordans. Sådan voksede jeg op, mand.

POSTMEDIA: Du har tre døtre og en søn. Hvor mange tefester og prinsessefester har du været i i dit hus gennem årene?

MUNOZ: (Laughs) Jeg kan ikke tælle. Jeg har været i endeløse tefester, foregav at drikke te så mange gange, og en værner om hver eneste af dem. Jeg husker at gøre dem med min ældste datter, hun er 12 år gammel nu, og hun vil ikke noget med tefester eller ting som sådan. Hun vokser op, hvilket gør mig trist, fordi jeg bare husker at se hende som min lille pige . Nu vokser hun op.

POSTMEDIA: Hvis du nogensinde hører kommentatorer Mike Goldberg og Joe Rogan, når du er i buret, tager du fornærmelse med hvad de siger eller vil du takke dem, hvis de siger noget godt?

MUNOZ: I den tidligere fase på min karriere var jeg uenig med meget hvad Joe Rogan sagde om mig. Men jeg syntes at have ændret sig lidt nu. Jeg er enig med det meste af det, de siger helt sikkert. Jeg hørte dem en gang, da jeg ramte Kendall Grove, og han går ‘Oh! Whoa! ‘Jeg hørte den ene.

POSTMEDIA: Du er en verdensklasse wrestler og blandet kampkunstner. Smart fyr i skolen. Din velgørenhed er uendelig. Men fortæl mig om, hvornår du smed ud den første tonehøjde ved University of Louisville baseball spil.

MUNOZ: Du har gjort din forskning (griner). OK, så jeg er stolt af mine atletiske evner. Og jeg kan kaste et baseball. Jeg har været kendt for at kaste en fodbold 55 meter, så jeg har en arm på mig Så da jeg var i Louisville og kastede ud den første tonehøjde på college, var jeg ligesom: ‘Skal du ikke hoppe på det. Hvis du hopper det, kommer du til at blive booked.’ Det var en selvopfyldende profeti. ‘Du må ikke hoppe på det. Du må ikke hoppe på det. Lad være med at hoppe på det. ‘ Når du minder dig om, hvad sker der? Jeg hoppede det (griner).