louis vuitton outlet uk Smith slår Cepeda på PAs første Hard Knocks MMA show

louis vuitton iphone 4 hülle Smith slår Cepeda på PAs første Hard Knocks MMA show

La Ronge s Devon Smith imponerede mange mennesker vandt sin femte lige amatør kamp på School of Hard Knocks 26 MMA begivenhed på Art Hauser Center torsdag.

Hard Knocks heavyweight champion lavede hurtigt arbejde i Chicago ’s Elias Cepeda, vinder af TKO (strejker) 1:12 i den første runde af den lette sværvægts kamp.

Hard Knocks CEO Ari Taub noterede sig Smiths dominerende præstationer. Ikke alene sagde han, at Smith havde fået et let, tungt titelskudd med den første runde sejr, men Hard Knocks må muligvis rekruttere en erstatning for at finde nogen til at matche Smiths dygtighed.

‘Han er hoved og skuldre over de almindelige fyre her omkring 205,’ sagde Taub. ‘Der er faktisk ikke mange 205 fyre rundt i Hard Knocks-organisationen, så vi skal gå og finde mere, fordi han er smuk stærk Billige Moncler Outlet amatørkæmper.

‘Han har nogle færdigheder, og jeg vil gerne se os udvikle ham yderligere.’

Efter kampen gik Smith omkring Art Hauser Center med stolt på sit tungvægte bælte, men sagde der er nok plads til en anden.

‘Jeg’ jeg virkelig, virkelig gerne have to, ’sagde Smith.’ Den vægtklasse, jeg startede i, den vægtklasse, jeg vil være i, er let tungvægt. Jeg vil have den ene, og det er bare en ære at have den tunge vægt (bælte).

‘Samtidig er det to virkelig store mål. Det er meget træning, og jeg nyder udfordringen, konkurrencen er det, jeg elsker.’

Smith kredser sin chance for at være en dobbelt bælteholder til de lektioner, han lærte fra 15. januar 2011, datoen han mistede sin eneste amatørkamp til fellow La Ronge fighter Barrett Thompson.

‘I det tab blev jeg overvejende på jorden, jeg blev taget ned og en slags mand håndteret,’ sagde Smith. ‘Det var min motivation siden da, at virkelig arbejde på det og aldrig lade det ske igen.’

Altid en stærk angriber, der kommer fra en Muay Thai-baggrund med Prestige Worldwide, har Smith siden haft sin takedown forsvar og udbredelse færdigheder.

Det er en god ting, fordi han i Cepedas første kamp dominerede Glenn Evans på jorden for at vinde ved første runde TKO 23. maj i hans hjemlige Illinois. Smiths konstante takedown forsvar betalte udbytte i sin sejr torsdag.

‘Denne kamp især, Elias ønskede virkelig at få det ned på jorden,’ sagde Smith. ‘Han fortsatte med at prøve og forsøge, og det hjalp virkelig med at bevise for mig, at jeg har arbejdet på det, og jeg har forbedret i det aspekt.

‘Efter at jeg oprindeligt landede jaben på Elias (tidligt i runden), havde jeg en fornemmelse af, at han ikke ville stå op fra det tidspunkt, og han skulle prøve at spyge mig og få mig ned,’ tilføjede Smith. .

‘Heldigvis var vi lige i hans hjørne, så jeg kunne høre, hvad de sagde for ham at gøre’ Fortsæt med at køre, fortsæt med at køre, tag hans ben og køre sit ben ’så jeg sagde (til mig selv)’ ok, bare hold dig spredt . Jeg ved hvad de gør, jeg har arbejdet på dette, bare fortsæt det. ”

Smith var ikke den eneste, der blev vundet med en vellykket udstilling. Det lokale MMA gym, LDP Martial Arts offentliggjorde en 3 1 rekord.

Brendan Mooney, Brad Campbell og Luke Benoit alle vandt deres kampe i første runde mens Adam Basaraba tabte i tredje runde til Kenora, ONT s Hayden Bye den eneste kamp for at gøre det til den tredje og sidste runde.

LDP-hovedtræneren Lucian Phillips var meget tilfreds med sine elever ‘, især med deres forbedring siden han begyndte at træne dem for et år siden, noget mere end det.

‘De børn, mand, de har gjort det fantastisk. Jeg har lige set dem vokse og blive bedre og bedre,’ sagde Phillips. ‘Jeg har altid fortalt dem, især i de sidste tre måneder,’ du har ingen anelse. ‘ Før da fyrene startede, kom jeg som træner og kom ind og tog, og det var bare sjov med dem og sparring med dem.

‘Nu føler jeg mig som om de’ er mere af mine træningspartnere, fordi de bliver så gode. Jeg må være forsigtig, jeg kan ikke falde i søvn. De fanger mig hele tiden, hvis jeg sover Billige Moncler DunJakke de vokser og de gør det godt. De er ‘begejstrede’, de har det sjovt, og de elsker det. ‘

Campbell vandt med en guillotin kun 41 sekunder ind i første runde over La Ronge s Tyrone Halkett, slog Mooney Winnipegs Brad Lammy af TKO (strejker) i første runde, og Benoit brugte en bageste nøgen choker for at besejre Stanley Mission’s Chad Halkett, også i den første.

Prins Alberts Cody Bowman, en uafhængig fighter, var en sidste minuts erstatning for at bekæmpe Thomas Richardson fra Winnipeg. Richardson vandt 1:37 i første runde via TKO (strejker).

Ingen af ​​de 13 kampe gik til scorecards, da de alle blev færdige af TKO, indsendelse eller endda diskvalifikation.

DQ’en kom i en al La Ronge kamp mellem Ryan Torrance og Dillon Adam på 140 lbs.

Selvom Torrance indsendte i første runde, blev han navngivet sejr, da Adam blev diskvalificeret for ulovlige slag.

Efter at være blevet advaret for hits på bagsiden af ​​hovedet, ramte Adam Torrance igen på bagsiden af ​​hovedet kort efter.

Den hurtigste beslutning kom i den tredje sidste kamp om natten, med Evander Masuskapoe kun 13 sekunder til at slå Randell Martell af TKO (strejker), også fra Bridge City.