louis vuitton purse forum Slammed pige forsøgte at bryde kampen

louis vuitton strumpfhose Slammed pige forsøgte at bryde kampen

En studerende, der blev smidt på jorden af ​​en politibetjent på en high school i North Carolina, forsøgte at bryde en kamp med sin søster, sagde den 15-årige, der sendte video af hændelsen på sociale medier.

Ahunna Akpuda optaget en kort video af en officer omgivet af studerende på Rolesville High School. Officeren løfter og slipper en pige på hendes venstre side, trækker hende hen til hendes fødder og Moncler Jakke Dame leder hende væk. Akpuda sagde to piger havde kæmpet, herunder pigenes søster, der blev smækket til gulvet.

trækker hende længere væk fra den faktiske kamp efter det blev brudt op, sagde Akpuda, der talte med The Associated Press på telefon onsdag sammen med sin mor. når han fortsætter med at løfte hende op og smække hende ned til jorden. pige der forsøgte at bryde kampen syntes om hvorfor han trak hende og fastholdt hende, sagde akpuda. Videoen viser ikke, hvad der førte til eller fulgte episoden

Hendes mor, Pam Akpuda, sagde, at hun ikke mener, at embedsmanden, der er identificeret af byens embedsmænd som Ruben De Los Santos, bør få lov til at vende tilbage til skolen.

Du har det godt med ham, der går tilbage i skolen, sagde hun. han fyrede, så var det. I det mindste skal han omfordeles. Los Santos er på lønnet administrativ orlov, har politichef Rolesville sagt. Politichef Bobby Langston fortalte byens kommissærer tirsdag, at han gennemgik hændelsen, som han sagde begyndte som en kamp mellem to kvindelige studerende tirsdag formiddag.

Officeren er Hispanic og den kvindelige studerende i videoen er sort, sagde borgmester Frank Eagles.

Moderens pige set smækket på Billige Moncler Sale gulvet siger, at hun trak begge hendes døtre ud af North Carolina High School, de deltog.

Desiree Harrison fortalte WRAL TV onsdag, at hun også har ansat en advokat efter at have set videoen optaget tirsdag på Rolesville High School. Hun reagerede ikke straks på meddelelser fra The Associated Press.

Videoen har opfordret statens største skoledistrikt til at tage et nyt kig på standarder for officerer tildelt arbejde i skolerne. Wake County skole embedsmænd vil gennemgå aftalememorandummet, der placerer en væbnede politibetjent i hver high school og nogle mellemskoler, distrikt talskvinde lisa luten sagde onsdag.

Gennemgangen vil omfatte, hvis der skal foretages ændringer til aftalen, sagde hun i en email.

Rolesville High School Principal Dhedra Lassiter sagde i en erklæring udgivet på skolens hjemmeside tirsdag, at hun er bekymret for hvad hun så i videoen.

De Los Santos er blevet tildelt skolen siden den blev åbnet i 2013, sagde Eagles. Ca. 2200 studerende i klasse 9 til og med 12 deltager i skolen.

Wake County skoler har ikke deres egen politistyrke, så distriktet kontraherer med det lokale politi for at placere skolens ressourceofficerer på campus.

I henhold til aftalen kan skolens ressourceofficerer yde sikkerhed, rådgive og fungere som retshåndhævende myndigheder for at behandle kriminalsager eller når der overhængende trussel mod sundhed eller sikkerhed. Deres flere opgaver omfatter også at fungere som rollemodeller og give information om fællesskabsbureauer, der kan hjælpe unge og familier.

Aftalen giver dem mulighed for at bruge magt, men det kan ikke være vilkårlig eller ondsindet. Ud over Twitter-videoen sagde Eagles alle Rolesville-politibetjente modtaget kropskameraer i august, og embedsmænd vil gennemgå enhver video fra skolens sikkerhedskameraer.

Den amerikanske borgerlige frihedsunion har forsvaret elever i andre konfrontationer med politibetjente, der arbejder i deres skoler, som f.eks. En pige, der nægtede at overgive sin mobiltelefon på Spring Valley High School i South Carolina i oktober 2015. Skoleembedsmænd indkaldte til en sheriff stedfortræder, der vendte hende bagud i sin skrivebordsstol og smed hende over et klasseværelse.

Videoen udgjorde nationale skændsler og anmeldelser af, om officerer skulle være involveret i skoledisciplin, der ikke indebærer kriminel adfærd. Stedfortræderen blev fyret.