louis vuitton schal günstig Slaget over Old Bell Road bliver mudret

louis vuitton taschen herren Slaget over Old Bell Road bliver mudret

Mens de kæmper det ud i retten, skal vejen være åben, men naboer siger, at gården har forsøgt flere gange at blokere vejen og sige, at dette er det sidste forsøg på at holde folk væk. Han siger, at han ikke er opmærksom på nogen pigge, men siger, at de satte poler op for at holde folk ude af trespassing.

Mandag, Jan. (WRDW / WAGT) Vådområderne på begge sider af Beck Rd. er normalt fyldt med sort vand. Naboer siger det er en anden farve nu.

‘Jeg ved ikke, hvad den farve er. Jeg ved ikke Khaki farvet, brunfarvet og grønt, ’sagde Anne Tomlinson.

Naboerne beskylder den icky farve på mega gården, BC Farms, de har kæmpet i over et år. De siger efter de sidste uger kraftigt regn, kyllinggødningen løb gennem gårdene hegnet på Beck Road og ind i det nærliggende vand.

‘Jeg har en mudret kyllingskinddam,’ sagde Justin Chavis.

I stedet for fisk trækker Justin Chavis gødning ud af sin dam.

‘Det løber bare jævnt ud i deres marker, og det kommer til at Billige Moncler DunJakke dræbe alle fiskene, frøerne, hjorten er ikke væk,’ sagde Chavis.

Det dræber dem, fordi hvis det er kyllinggødning, indeholder det arsen.

‘Du har alle slags brønde, folk rundt her har brønd, de tegner lige ud af jorden. Det er grundvand. Det er ikke et problem for mig bare. Det er et problem Billige Moncler Jakke Herre for alle i dette område, ’sagde Chavis.

DHEC-retningslinier siger, at kyllinggødning ikke kan anvendes inden for 100 fod med drikkebrønde, 50 fod af grøfter eller inden for 300 fod af et hjem. Landmænd skal kontrollere at løbe af i skrånende dyrkede marker, men Chavis siger, at der ikke er meget DHEC kan gøre for ham nu.

‘De fortalte mig selv, hvis de får dem til at sætte et silt hegn op. Der er ikke noget de kan gøre med den skade, der allerede er sket,’ sagde Chavis.

Naboer siger, at de ikke er sikre på, om BC gårde gjorde noget af disse ting for at forhindre, hvad der sker.

‘De skal komme ind med alle de penge og tror, ​​at de ikke skal følge reglerne. Og folk får deres lommer foret og ignorerer ting og er ikke bekymret for det, fordi de ikke vokser op herinde. Det er ikke noget for dem. Dette er verden for mig, ’sagde Chavis.