louis vuitton t shirt slagsmål i Blytheville troede at være bande relat

louis vuitton outlet online deutschland slagsmål i Blytheville troede at være bande relat

BLYTHEVILLE, AR (KAIT) Flere kampe og skyderier, der involverer teenagere fra søndag aften, kan være banderelrelaterede, ifølge Blytheville-politiet. Crenshaw er en af ​​mange som planlægger at reagere med fred på den vold, der skete i byen søndag aften. ‘Der er så meget vold i vores lille lille samfund nu, som er et samfund ned fra 18.000 til 15.000 mennesker, og volden er bare ved at løbe voldsomt.’ Crenshaw startede med at bede morgenmad for tre år siden i sin kirke, Guds Hellige Tempel, hver tre måneder til at bede for unge og byen. ‘Det begynder med bøn. Jeg tror, ​​at Gud vil give os de redskaber, vi har brug for for at bekæmpe volden,’ sagde han. ‘Det er virkelig kun for indersiden af ​​bygningen. Healing i Hood-medlemmet Coby Gillespie sagde, at et folk blev samlet i parken til en fællesskabshændelse.’ De havde en fredelig funktion. Der var musik og mad, og folk elskede bare hinanden og gik sammen indtil det tidspunkt. ” Denne park er meget vigtig i afroamerikansk historie, afrikansk amerikansk kultur her i Blytheville, ’sagde Gillespie.’ Sonny Cartwright Williams gav sit liv til at kæmpe for vores frihed. Så denne park er i hans hukommelse og hans ære, ikke at komme op, og alle kommer her og begynder at handle skør. ‘Politiet sagde inden for en to timers spænding, de modtog flere opkald om uheld om unge, der var involveret i skyderier og kampe på gaderne i boligområder.Police undersøger, hvad Healing in Billige Moncler DunJakke Hood-grundlæggeren Bebe Gillespie mener var en torvkrig. ‘Du fik folk til at hævde denne gade og hævde den gade. Jeg er en (Gangster Disciple), og jeg er et Blod, og jeg er en Crip, når alt det gør er at holde vores unge delt. Da du fik en bedstemor på østsiden, og du er fra vestsiden, og du kan se hende uden nogen at skyde på dig, eller du har en onkel på vestsiden og dig fra østsiden, og du kan gå, den dumhed. ‘Det sidste kald til politiet var i området Cherry and Lake Street, hvor de Billige Moncler Jakke Herre fandt en 16-årig og to 17-årige med pistolskudssår. Gillespie sagde, at Blytheville-politiet laver deres job, men de kan ikke gøre det alene . ‘Vi forsøger at komme med en handlingsplan, hvor vi som folk kunne polere vores egne kvarterer eller tage kontrol over vores egne kvarterer.’ Blytheville politichef Ross Thompson sagde voldshandlinger anses ikke for tilfældige ’som mange af lovovertrædere og ofre har kendt lokale gadeforbindelser og kriminelle historier. Vi forventer at gøre flere anholdelser snart. ‘Thompson siger også, at med det høje opkaldsvolumen i disse timer modtog andre hændelser forsinkede svar. Lilly hvor en mor sagde, at hendes søn var blevet overfaldet og menes at have fundet sted med en stor gruppe teenagere i Williams Park, mens flere officerer reagerede, blev der ikke indgivet nogen rapporter. Officerer var på scene i flere minutter for at rydde området. En person blev tilbageholdt, ingen rapporter blev indgivet, og der blev ikke anholdt arrestationer. Officerer ankom et par minutter senere for at finde ud af 24 årige Dontario Jones, fra Osceola, havde været på 117 øst Kentucky. Medicinsk personale tog Jones til Med i Memphis, hvor han blev behandlet og frigivet.