louis vuitton taschen braun Slået officer huskede for hård

louis vuitton taschen preis Slået officer huskede Moncler Udsalg for hård

(AP) En South Carolina-sheriffs stedfortræder, der blev dræbt i sidste uge i et bakhold, var kendt for at gå rundt med en scowl det meste af tiden.

På trods af hans hårde udseende, York County Det. Mike Doty havde en passion for at hjælpe mennesker, herunder narkomaner og teenagere, der ønskede at blive politibetjente en dag.

Tusindvis af mennesker viste sig for Dotys begravelse mandag på Calvary Church i Charlotte, North Carolina. Han blev dræbt den 16. januar i et bakhold af vold i hjemmet, der mistede sig i skoven. Tre andre officerer blev såret. De deltog i Doty s begravelse i kørestole foran den forreste række, lige ved hans amerikanske flag draperede kiste.

Doty ’s tvillingbror, Chris, er også en York County stedfortræder. De Billige Moncler Outlet blev ansat sammen for 12 år siden. York County Sheriff Kevin Tolson sagde, at Chris Doty ville have ham til at gøre et vigtigt punkt om sin bror.

‘På trods af at Mike går rundt med et skind på ansigtet 90 procent af tiden, er han en virkelig glad fyr,’ sagde Tolson.

Sheriffen sagde, at Mike Doty startede sin afdeling s program for at give deputerede med stoffer til at genoplive folk, der havde overdoseret opioider, fordi han var lidenskabelig over for at hjælpe misbrugere. Han mentorerede teenagere, der ønskede at være officerer gennem Explorers-programmet, igen at slukke hård kærlighed .

‘Hvis du var Mikes ven, ville han fortælle dig sandheden, uanset hvor svært det var. Han ville skade dine følelser, men senere vil du ‘d gå han’, siger Tolson.

Doty og andre SWAT-teammedlemmer blev kaldt til skoven i forrige uge i nærheden af ​​York, South Carolina, for at lede efter Christian McCall.

McCall første skud York County Sgt. Randy Clinton som han og hans politihunde lukkede i, sagde efterforskere.

Et par timer senere overbelastede McCall Doty, York County Sgt. Buddy Brown og York City Police Sgt. Kyle Cummings alle SWAT holdmedlemmer, sheriffen sagde i sidste uge.

McCall, 47, blev også skudt. Hans tilstand er ikke blevet frigivet. Anklagere sagde, at de planlægger at pålægge ham mord i Dotys død, forsøgt at myrde i de andre skyderier og en række andre anklager.

York County officerer fyldte rækkerne lige bag Dotys kiste. SWAT-teammedlemmer i deres camouflageuniformer var foran. I den længere tilbage var næsten et dusin rækker af York County-deputerede i deres grå ensartede skjorter og sorte trøjer. Doty’s body ville senere lede ned ad interstate i South Carolina med en politibeskyttelse til en begravelse i Rock Hill.