louis vuitton taschen online Slag gennem Rehab

louis vuitton noe bag Slag gennem Rehab

John McGowan er et lokalt ikon. Han tilbragte mere end 40 år med at bringe os vigtige nyhedshistorier og tog os til nogle af de nordlige Michigan favoritrestauranter og hjælper selvfølgelig med at køre det store show Sports Overtime.

Men han er ligesom os alle mennesker. Og han lærte det på en af ​​de vanskeligste måder, da han kom til arbejde den 26. september.

var slurring mine ord og gå sjovt, og de fortalte mig, at jeg skulle til beredskabsrummet ved barmhjertighed. Jeg tror, ​​de troede jeg havde et slagtilfælde, og de havde helt rigtigt, forklarer John.

John tilbragte to dage på Mercy Hospital før lægerne besluttede at overføre ham til Munson Medical Center i Traverse City.

kom til Munson, og jeg var fint og gik en 40 fods gåtur søndag morgen i gangen med en walker og jeg gjorde det godt. Og jeg sad i en lænestol for at se på løverne, og min arm og ben straks gik i seng. slagtilfælde varede tre dage og forlod ham uden følelse på hans venstre side.

det var det. Jeg afsluttede mit slagtilfælde. Heldigvis synes mentalt ingenting at være sket uden for det faktum, at jeg havde lidt slurring i min tale. John var meget tilbage med meget arbejde.

dage senere overførte de mig til Munson Rehab, og vi tilbragte fire uger her på ergoterapi, fysioterapi. Det var i grunden de, der arbejdede min arm og lærte mig at håndtere slagtilfælde og hver dag tingene som at få mad fra overhylder. flyttet til Grand Traverse Pavilions for rehab omkring to måneder siden.

gør meget fremskridt. Armen bevæger mig, jeg vælger den op og vi går ned ad gangen. Lige nu er det mit job at få armen og benet til at arbejde igen. det job er helt sikkert heltid.

det er det sværeste i verden at gøre, det bliver det. Når du gør det, får du noget tilfredshed med det. har en meget travl dag. Han har hvor som helst fra tre til fire terapi sessioner, der omfatter fysisk, erhvervsmæssig og tale terapi samt vand terapi to gange om ugen. Det er frygteligt, siger ergoterapeut Gretchen Frasier.

John siger, livet drejer sig om rehab og får ting gjort her. Forsøger at blive stærkere. allerede tjekket taleterapi fra listen. Du kunne sige det hans område af ekspertise.

forventningerne er højere end deres. Heldigvis påvirker mit hjerte mig ikke mentalt, og jeg har nok af min stemme. Ca. 90 procent ved min beregning, jeg omkring 90 procent der. John har mere tid til at fokusere på det virkelige, fysiske arbejde i hans opsving og den mentale styrke han har brug for at komme igennem.

få en forståelse for din venstre hånd og ben, fordi du ikke ville tænke på at gøre disse ting før og nu skal du koncentrere 100 procent på at lave enkle opgaver, Moncler Outlet og det er et helt arbejde. belønnet med opfyldelse. Vandbehandling er John’s favorit.

giver ham mulighed for at stå og gå med mindre hjælp. Det føles godt. Det at få sin balance udfordret fordelene ved vandet med opdrift og turbulens, men primært er varmen meget terapeutisk, forklarer Frasier.

Ergoterapeut Gretchen Frasier siger, at denne kamp er meget kæmpet i et patienthoved.

nødt til at kæmpe hver dag for at arbejde hårdt og igen, hvis du så, hvad han lige gik med fysisk terapi, sagde han faktisk, at han ikke har noget inspirerende at sige, men enhver der så på ham, er inspireret. Og du er inspireret til at arbejde hårdt på alt hvad du gør, når du indser, at bare at kunne tage 10 trin er en stor aftale. Hans holdning er medvirkende til hans overordnede succes. John har en lang liste over mål ud over det. Den første, der er i stand til at gå hjem.

håber jeg vandt i en kørestol i resten af ​​mit liv, og jeg gør nok fremskridt, som jeg har grund til at være optimistisk der, siger John.

Og han ville elske tage et fremtrædende sæde i din stue igen.

Hovedmål var at gå på pension efter idrætsoverskridelsen næste år, så det er stadig en mulighed, jeg formoder. Hvis det er, kan jeg godt lide det, men vi ser det. Faktisk vil jeg Moncler Jakke Dame gerne lave et par nyheder før jeg går på pension for at sige, at jeg gjorde det, men hvis det ikke kommer til at være tilfældet, kan jeg leve med det. uanset hvad der sker, vil hans nordmichigan familie altid holde et sted i hans hjerte.