louis vuitton zippy wallet Sne kan ikke stoppe EHS fodbold

louis vuitton deutschland shop Sne kan ikke stoppe EHS fodbold

Formationer sat og lineups tæt på det, havde Enid High School fodboldprogram en mere manøvrering at lære som forberedelse til dagens sæson åbning doubleheader mod Sand Springs: sneskovl.

Nå snørpestning, alligevel ved hjælp af en skovl er et nej nej på D. Bruce Selby s kunstgræs, men med kun fem hjemmespil på holdets skemaer, skiftede spillet til Sand Springs var en træk coach Craig Liddell sagde holdene kunne have råd til. Pacers åbner. På samme torv kom begge hold tæt på playoff berths i 2012 Pacers inden for et distrikt vinder, og Plainsmen inden for syv minutter i en taber ude sæson finale tab (2 1) mod at besøge Bixby.

Allerede Moncler Outlet Online vant til at genopbygge efter at have mødt 15 seniorer fra et 11 3 hold i 2011, omfatter Plainsmenes tilbagevendende talent en regionalt anerkendt leder, en rekordindstillingsscorer og otte stamgæster fra sidste sæson ’s 6 7 hold.

Center midtbanespiller og holdkaptajn Edgar Delgadillo, den eneste underclassman starter for Plainsmen i løbet af deres 11 3 2011 sæson, er holdets længste fastboende startspiller.

Delgadillo var blandt 11 fodboldspillere fra Texas, Louisiana, Arkansas og Oklahoma på National Soccer Coaches Association of America ’s All Region Team, og var den eneste oklahoman på listen.

‘Jeg tror, ​​jeg har mere pres på mine skuldre end tilbage, da jeg var en sophomore,’ sagde Delgadillo.

Plainsmen har 14 erfaringer fra sidste sæson, herunder sophomore Felix Mora, der scorede et hold rekord 11 mål som en freshman.

‘Jeg har lige gået med holdet og sørget for, at jeg ikke sænker,’ sagde flere. ‘Jeg skal få bedre og bedre og bedre hvert år.’

Sammen med Mora på Plainsmenes fremadrettede aggressive 4 3 3-formation er seniorer Yancarlos Duenas og Oscar Pena, som stort set vil være ansvarlige for en lovovertrædelse, der blev lukket i fem af holdets syv tab.

‘Guys har arbejdet hårdt på (lovovertrædelsen), men meget af det handler om tillid,’ sagde Liddell. ‘Så vi ser ud til at komme godt i gang (i aften), få ​​bolden i nettet et par af gange. ‘

Efter en sæson s hiatus fra playoffs i 2012 forventer Liddell at vende tilbage til eftersæsonen i 2013, forhåbentlig som en top tre efterbehandler i 6A ’s Stalwart District 4, et felt toppet af nationale kræfter Union og Jenks samt Enid, Bixby, Ponca City, Moore, Midwest City og Stillwater.

‘De arbejder hårdt, de ser godt ud,’ sagde Liddell. ‘De har lært meget. Det tog masser af coaching i offseasonen, men de har lapt det op. De har Billige Moncler Outlet været meget modtagelige og er meget et hold. Vi prædiker det hele tiden, og denne gruppe køber ind i det. ‘

Pacerne sluttede 5 8 efter en start på 3 0 i sidste sæson, men efter at have tabt kun to seniorer i offseasonen, indtaster de 2013 med 48 på roster, det største tilbud i Liddells 13-årige ansættelse.

‘Vi har fået en god 12, 13 spillere, der har fået gode, stærke erfaringer i mindst et år,’ sagde Liddell, der mindede om at have kun 25 piger, da han kom til programmet. ‘Et par af dem med et par år. ‘

Blandt de Pacers ‘hidtil usete dybde er junior fremad Sophie Holle, der satte et hold enkelt sæson rekord med 11 mål som en freshman før skader sænket hende til fem i 2012.

Holle scorede to mål i Pacers ‘andet spil sidste sæson, men blev holdt scoreless indtil et hattrick mod Midwest City i holdets anden til sidste kamp. Holle, der spiller for tre klubber hele året Pacers, den rejsende Oklahoma Football Club og statens Olympic Development Club forventer at være sund for sin junior sæson og har sidelined sine egne ambitioner til at score til fordel for en bedre sæsonfinish for Enid i sin første topclassman sæson.

‘Hvis vi bliver sammen tror jeg, at vi vil gøre det så godt, i stedet for bare at spille godt individuelt,’ sagde hun. ‘Når vi forbinder passerer, er det bare smuk fodbold jeg kan vinde. Jeg er virkelig konkurrencedygtig, men kommer ud af vores felt med vores hoveder højt, det er succes for mig. ‘

‘Hun vil gøre det rigtig godt for os i år,’ sagde Liddell. ‘Hendes udfordring var’ Vær en holdspiller, og du vil være en stjerne. Du behøver ikke at forsøge at bære holdet. Spil for holdet, gør de små ting, kæmp hårdt, og alt andet, du bringer i atletik og et øje til målet. ‘ Jeg tror, ​​hun har et rigtig godt år som junior. ‘

Holle spillede en 23. februar alumni udstilling på en 4 3 3 forreste linje med søstre Shelley og Shannon Mueller, en trio sagde hun fungerede godt.

‘Det var bare smukt,’ ‘Jeg’ er virkelig spændt. Vi har netop forbindelse godt i stedet for bare at sparke bolden rundt om marken. Det er bare anderledes fodbold nu. Det er smukt. ‘

Blandt holdets sjældne nye startere er i mål, en konkurrence mellem sophomore Eva Trostle, som har et lille ben mod junior Grace Enmeier, som savnede det meste af holdets preseason-træning, der spillede basketball.

‘Målmanden vi havde sidste år, Brooke Siler, var en stor leder og var en stor del af programmet,’ sagde Liddell. ‘Vi’ vil helt sikkert savne Brooke. Hun holdt os i mange spil, men i samme ånd er ni af de 10 andre stillinger fyldt af piger, der kommer tilbage. ‘

Seniorcenterback Claudia Huerta, som allerede har underskrevet at spille fodbold med NOC Tonkawa næste sæson, og junior defensiv partner Sarah Blakley vil tænke på banen nærmest Trostle eller Enmeier på den sidste linje i et Pacer forsvar, der kun overgav 1.69 mål pr. Spil sidste sæson .

‘De to af dem, der spiller som centerbacks sammen, udgør virkelig grundlaget for vores team,’ sagde Liddell. ‘Det vil give (en ny målmand) en masse beskyttelse, give hende selvtillid.’

ArticlesPolice gøre anholdelse; 12 årige siger trusler, der ikke er beregnet til at blive udførtOSBI-agenter arresterer Major County sheriffUPDATERET: EPD siger trusler mod Enid-skoler ‘ikke levedygtige’ Woods County kvinde anklaget for forbrydelse barnsforsinkelseMan beskyldt for spanking søn, tørre beskidt ble i drengens ansigtOPDATERET: Ex borgmester, bank VP Currier dømt i Enid s største nogensinde bedrageri ordning. Han er ansvarlig for anden grad rapestat s største lærerforening beskriver krav, truer walkoutHow Jamie Dixon placeret TCU for at afslutte NCAA tørke. KOLUMN: John Turney var en Hall of Fame bedstefar