neverfull louis vuitton preis Smarte kvinder har

kosmetiktasche louis vuitton Smarte kvinder har

Smarte kvinder har ‘personlig’ magt

Curated By Joy Chudacoff Efterlad en kommentar

Har du ‘personlig’ strøm? Jeg henviser ikke til den kraft, der kommer fra materiel rigdom eller evnen til at kontrollere mennesker og situationer. Jeg henviser til den slags magt, der kommer fra den magt, der kun er autentisk til dig. Kvinder med ‘personlig’ magt er sikre i deres egen selvtillid og selvværd. De er i fred med, hvem de er kernen i, og de opfordrer andre til at være mere af, hvem de er. Kvinder med ‘personlig’ magt opfordrer andre til at dukke op i verden præcis som de er.

Du har sikkert mødt denne kvinde før. Du føler dig bedre om dig selv, dit liv og verden, selvom du kun bruger nogle minutter med hende.

Kvinder, der har ‘personlig’ magt, lever liv, der er med vilje og med lidenskab. Hvorfor er det vigtigt for dig at have ‘personlig’ magt? Fordi du er dit mest magtfulde selv, når du navigerer i et liv, der er på kurs med klar retning. Hvis du læser dette og tænker, ‘Jeg’ vil virkelig gerne har mit eget mærke af autentisk ‘personlig’ magt. ‘ Gæt hvad? Du kan.

‘Personlig’ magt er tættere end du tror. Det er inden for rækkevidde. ‘Personlig’ magt kommer indfra. Du kan ikke købe den eller låne den fra en anden. Det er en magt, der kun er personlig for dig. Det er dit autentiske selv din autentiske stemme. Hun er med dig hele tiden. Kvinderne i verden med ‘personlig’ magt har taget et par enkle trin for at få adgang til deres magt og bringe den til verden. Hvordan ved jeg det her? Fordi jeg har taget mig tid til at gøre mit interne arbejde for at hjælpe mig med at få adgang til min ‘personlige’ magt. Jeg følte mig aldrig så modig og modig som jeg gør i dag, men gennem denne proces kunne jeg få Billige Moncler Outlet adgang til det og bringe det ind i mit liv og andres liv.

Er du klar til at få adgang til dit eget mærke af autentisk ‘personlig’ strøm? Her er nogle nemme løsninger, der hjælper dig med at få dig der:

1. Tag en beslutning om at vælge, hvad du ikke vil nogle gange, det er lettere at først beslutte, hvad du ikke vil have i dit liv. Når kvinder ærligt svarer: ‘Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg vil have endnu.’ Jeg siger ‘Bravo!’ Når en kvinde kan være ærlig, at hun ikke har nogen idé om, hvad hun vil, hun er næsten halvvejs der! Vi er så bange for at ‘ikke vide’ noget, som vi holder fast eller fanget, hvor vi er. Start med at lave en liste over, hvad du ikke vil have i dit Billige Moncler DunJakke liv og begynde at fjerne disse ting først. For eksempel, da jeg traf en beslutning om, at jeg ønskede mere ‘nærende’ mennesker i mit liv folk, der var et positivt lys, folk begyndte at dukke op.

2. Udforsk arbejde med en træner eller en mentor finde en person, der er dygtig til at hjælpe dig med at undersøge, hvad der kan være næste. Når du først begynder at eliminere det, du ikke vil have i dit liv, har du det nye åbne rum, der giver mulighed for mere af det, du ønsker. Dette har været en uvurderlig del af min rejse. Jeg henviser til min træner som min ‘tænkende partner’. Nogen der kan stille mig de hårde spørgsmål og hjælpe mig med at reframe min tænkning, så jeg kan føle min egen ‘personlige’ magt.

3. Planlæg dit fornyede livsforløb, når du ved hvad du vil have, forplig dig til at have flere af disse oplevelser i dit liv hver dag. I mine kvinders succescirkler skaber kvinder deres ideelle dag fyldt med flere af de ting, der giver dem mulighed for at have deres eget mærke af ‘personlig’ magt.

4. Tro på dig selv Udvikle en tro på, at hvad du vil have er, hvad du fortjener og burde have.

5. Udtryk taknemmelighed, når du vågner om morgenen og går i seng hver nat, lav en positiv taknemmelighed om 3 ting, du er taknemmelig for. Hvis du begynder din dag at være taknemmelig og slutter din dag til at være taknemmelig, vil du begynde at føle dig mere magtfuld.

Hvis du er en kvinde med ‘personlig’ magt, skaber du en ‘gnist’ hver dag i dit liv og i andre liv. Når dit liv er i gang, er det meget lettere at navigere i tider med urolige farvande . Der vil altid være udfordring og forandring i verden, men en kvinde med ‘personlig’ magt kan falde, men hun vil ikke svigte. Hun kan til enhver tid få adgang til hendes ‘personlige’ magt for at støtte hende, uanset hvad situationen er. ‘Personlig’ magt hjælper hende med at komme op igen og fortsætte med at navigere i sin målbevidste, lidenskabelige rejse.

Hvad venter du på? Du har strømmen

Alt er muligt. Alt venter på dig.

ØNSKER AT BRUGE DENNE ARTIKEL PÅ DIN E ZINE ELLER WEB-STED? Du kan, så længe du inkludere denne komplette blurb med det: Joy Chudacoff, ICF, PCC, er grundlæggeren af ​​Smart Women Smart Solutions ™, en professionel certificeret coach til 1000’erne af kvinder, motiverende højttaler og iværksætter. Hun udgiver en ugentlig buzz genererende ezine, Reflections on Life og Business for Women Entrepreneurs. Hvis du er klar, tag dit liv og din virksomhed til næste niveau, få dine GRATIS Tips, 2 GRATIS rapporter og GRATIS MP3 nu ved at skabe gnisten.

De sidste 5 artikler tilføjet af glæde Chudacoff5 Smarte løsninger til kvindelige iværksættere på farten 30 december 20133 Enkle trin til at sparke din indtægt i 2014 30 december 20133 Enkle trin til bedre beslutningstagning 29 oktober 2013En effektiv (ingen brainer) Liste Bygningsværktøj 31. august 2013 Har din virksomhed haft en vibe? 29. juli 2013

Filed Under: Positive Tænkning, Selvudvikling

Om Joy Chudacoff

Joy Chudacoff er grundlæggeren af ​​Smart Women Smart Solutions, en professionel certificeret coach og motiverende højttaler. For at læse flere artikler af glæde og lære mere om hendes succescirkel workshops, teleseminarer eller keynote emner, besøg venligst hendes hjemmeside.