schlüsselanhänger louis vuitton Slået officer er frigivet

louis vuitton taschen gefälscht online kaufen Slået officer er frigivet

PITTSFIELD politimand Michael J. McHugh blev udgivet tirsdag eftermiddag fra Baystate Medical Center, hvor han havde været siden lørdag efter en off duty kamp forlod ham med alvorlige hovedskader.

Kampen, uden for Friends Grill på Seymour Street, kan have været udløst af en rullende ølflaske og en udveksling af ord, ifølge politichefen i Pittsfield Michael J. Wynn.

McHugh, 35, blev transporteret til Baystate ’s neurovidenskab i Springfield tidligt lørdag morgen med blødning af hjernen, en hjernerystelse og en brudt øjenkontakt.

Richard D. Lørdag efter et politisamtale. Kampen fandt sted kort efter midnat lørdag.

Tirsdag sagde Wynn, at politiet var i de tidlige stadier for at undersøge hændelsen. Indledende rapporter indikerer, at de to mænd ikke kendte hinanden.

Laughrans advokat, William A. Rota, nægtede enhver forseelse fra hans klient. På mandag bad Laughran sig ikke skyldig i forværret overfald og batteri. McHugh afslog at kommentere tirsdag.

Vidner har meddelt at de to mænd tilsyneladende udvekslede ord efter at en ølflaske rullede på gulvet ramte McHughs fod, da han forlod toilettet hos venner, sagde Wynn. McHugh havde efter sigende hentet flasken og overdraget den til Laughran og en anden person han talte med, og lavede en sjov kommentare.

Vidner har sagt, at de to Billige Moncler Outlet begyndte at udveksle ord efter det og snart kæmpede på parkeringspladsen.

‘Nogle vidner sagde, at McHugh forsøgte at diffunde situationen, men Laughran benægter det,’ sagde Wynn.

Efter at de kæmpede for et øjeblik, forsøgte barens bouncer at bryde dem op, sagde Wynn. Det var da Laughran angiveligt slog McHugh i hovedet og bankede ham til jorden, ifølge rapporter fra den indledende undersøgelse.

En politirapport blev indgivet af Pittsfield Police Capt. Patrick F. Barry. Det tyder på, at McHugh ikke var i kampstilstand, da han blev slået i hovedet eller ansigtet. Han faldt ned på jorden ubevidst, og Laughran slog ham en anden gang ifølge rapporten.

På stationen skyldte Laughran McHugh for at starte kampen, og han nægtede at slå manden, da han var på jorden. Efter spørgsmålet blev Laughran arresteret. Han blev frigivet på sin egen anerkendelse mandag og beordret at deltage i en retssag den 11. februar.

McHugh var på restauranten med venner, som det var Laughran, sagde Wynn, selv om det ikke er helt klart, hvor mange venner der var med begge mænd. Wynn sagde efterforskere ved, at begge personer drukker, men har ikke bestemt, om forgiftning spillede en rolle i mødet.

Laughrans advokat sagde, at McHugh blev banket ubevidst, da han smuttede og faldt i den isete parkeringsplads.

‘To mænd mødtes i en bar og gensidigt besluttede at tage det udenfor,’ sagde Rota. ‘Richard [Laughran] puffede ikke en forsvarsløs mand. På et tidspunkt slog [McHugh] ud og faldt til jorden og ramte hovedet.’

Rota tilføjede, at han og hans klient ønsker McHugh et ‘hurtigt og fuldstændigt opsving.’

Wynn sagde politiet har ikke haft lejlighed til at interviewe McHugh om hændelsen. Wynn erkendte, at fordi politiet undersøger et angreb, der involverer en medofficer, kan der være en ekstra ‘intensitet’ til sonden.

‘Han er en af ​​os, så selvfølgelig vil [intensitet] være afgørende,’ sagde Wynn. ‘Det er et ret betydeligt overfald og batteri på en af ​​vores lokale virksomheder, og vi tager alle dem meget alvorligt. Men vi forsøger ikke at spille favoritter. ‘

Wynn sagde, at den forværrede overfald og batteriladning skyldtes sværhedsgraden af ​​de skader, McHugh led.

McHugh har været på magten siden 1999 og har til tider bistået Berkshire County Drug Task Force, har tjent på en kortsigtet strike force, der beskæftiger sig med voldelig kriminalitet, og er i øjeblikket tildelt anti-bandeenheden.

Wynn sagde, at han har tjent og trænet med McHugh.

‘Mike er en fremragende politibetjent, og han er en god fyr,’ sagde Wynn. ‘I hans 10 år her havde han et mindre, mindre disciplinært spørgsmål, og han er blevet rost til et par gange for hans hårde arbejde og vedholdenhed. Han har konsekvent frivilligt til opgaver, som er vanskelige og krævende. ‘

Wynn sagde, at det altid er en bekymring, når en officer lider en skade, men når det sker uden for tolden: ‘Det kan være tøvere, i det mindste i pligten der er der noget sans Moncler Jakke Dame for forklaring. Men med de off duty ting, ‘du ofte forlod undrende.’