tücher louis vuitton Snohomish County Tribune Newspapers

louis vuitton taschen echtheitsprüfung Snohomish County Tribune Newspapers

I den sjette sæson for Tilted Thunder Rail Birds rulle derby-liga besejrede Saint Hellions Royal Crush 132 til 124 i Championship Bout på Evergreen State Fairgrounds lørdag den 3. februar. Der er fire Puget Sound-områdehold, der konkurrerer i ligaen.

GLACIER PEAK VERSUS MONROE BOYS BASKETBALL

Glacier Peak tager Wesco 4A liga titel

Ledet af Trey Lawrence’s spil højt 25 point (ovenfor) besejrede No. 1 Grizzlies nr. 2 Monroe Bearcats 66 til 61 torsdag den 1. februar på Glacier Peak. Gevinsten gav Glacier Peak sin anden lige 4A-titel med en 12 1 liga rekord (17 1 samlet) i år til Monroe s 10 3 liga rekord (15 4 samlet) på pressetid. 1. Kvalifikatoren hæver individuelle konkurrenter, der ikke allerede er låst ind i distriktsmesterskabet.

Wesco Nord varsity league blander 3A og 4A, og skolestilling er No. 1 Lake Stevens, 9 0; Nr. 2 Glacier Peak, 7 1; Nr. 3 Snohomish, 6 2; Nr. 4 Stanwood 6 3. District Dive Preliminaries er onsdag 7. februar og mesterskaber er torsdag, februar og fredag, februar og Billige Moncler Outlet næsten hele dagen lørdag den 10. februar alle på Snohomish Aquatic Center.

Monroe Guard Taylor Sturgeon (i hvid) hævede 16 point, da Bearcats besejrede Ridders of Kamiak 75 63 på fredag ​​den 27. januar i Monroe.

Også i spillet scorede Bearcat senior Colby Kyle 29 point og greb 14 rebounds da Bearcats afenged et tidligere sæson tab for Kamiak Knights. Monroe forbedrede sin sæson score til 14 3 overordnede, 9 2 konference mens Kamiak faldt til 9 8 generelle og 7 4 konference.

Monroe Bearcats og derefter Kamiak Knights var en tæt anden og tredje i Wesco 4A standarden. Glacier Peak forbliver på toppen. Beckman scorede 25 point, da panterne besejrede

Spartans 61 39 i Snohomish onsdag den 24. januar.

Stanwood piger holdet var gennemsnitlige 70,7 point et spil før de løber ind i Snohomish Panthers forsvaret onsdag aften i Snohomish. Snohomish forbliver ubesejret i sin konference i Wesco 3A league play (15 2 overordnede 9 0 konference) mens spartanerne faldt deres andet spil i liga spil (10 5 overordnet, 6 2 Wesco 3A).

Kaitlyn Pris Foto

Everett High School senior Kate Pohland (10) vender sig om og forsøger at undgå blokken af ​​Mountlake Terrace senior Jasmine Zenk (23). Mågerne kæmpede på hackerne på Everett High School Norm Lowery Gym fredag ​​den 19. januar. Seagulls holdet vandt 73 37.

Everett denne sæson står nu på pressetid på 3 Moncler Jakke Dame 5 liga, 4 13 overordnede og Mountlake Terrace Hawks stod ved 1 6 liga,

2 13 samlet. Everett spiller Meadowdale næste onsdag den 24. januar i et væk spil på Meadowdale High School.